Son of a pig

Har haft några underbara dagar med min Älskling. Var i Ullared i torsdags och red när jag kom hem, på kvällen åkte jag till Älskling för då hade han kommit hem. Mös hela kvällen.

I fredags jobbade jag och bytade söndagen med Sara (tusen tack), när jag slutat red jag och syrran sen duschade jag. Blev väla med Älskling, han köpte skor och en fiiiiiin (men dyr) skärbräda. När vi var klara på väla åkte vi till min mormor och morfar och käkade där. Sen åkte vi hem till mig och typ dog här. Kollade lite roliga filmer sen somnade vi. Gööööött.

Jobbade i lördags också, när jag kom hem hade mamma varit mega söt och mockat till mig:) Så jag kunde hoppa in i duschen direkt och göra vid mig. När de var klart bar det iväg med Älsklingen till hans mamma, där blev de kusinträff. Skit kul! Började med en tipsrunda som var riktigt rolig, man fick stanna upp ett antal gånger och shotta. Sen blev de picknick på Sandön. Så mysigt:) Alla hade fått varsen korg och satt på filtar. När solen började gå ner vandrade vi tillbaka till Birgitta och Sune, hamnade i uterummet. Då började alla kröka så in i. Björns kusiner var riktigt roliga, jag kissade nästan på mig så mycket jag skrattade. En av de hade fått för sig att han var tvungen att sova under gris lampan med grisarna när han var liten. Gå ut och lägg dig med grisarna, your son of a pig. Hahaha!

Björn och jag gick och la oss vid två tiden, sov i husvagnen. I samma säng. Compact living, kan man säga. Trångt, men mysigt. Halv tio vaknade vi av att Lovisa kom in. Då var frukosten klar. Skrattade lite åt Sune som började grilla klockan två på natten. Och det var riktigt mycket kött han grillade. Haha, toking.

När frukosten var avklarad promenerade vi bort till sandön. Solade och kände lite på vattnet. Myyyyys. Somnade lite också men vaknade av att Lovisa höll på att gräva ner mina fötter. Haha. Halv tre begav vi oss till Oj och handlade mat sedan åkte vi hem till mig och somnade. Vaknade klockan sju. Mockade snabbt som fasen och Björn hjälpte till. Snabbt gjort, duschade hemma hos Björn medans han grillade. Åt god middag. Somnade vid elva hel döa.

Vid fyra vaknade jag hel svettig och törstig. Björn vaknade också:) Ut i köket och dricka Ramlösa, mums.

Körde Älskling till jobbet klockan sju imorse. Halv tio åkte han med planet till Boliden eller va det hette. Två veckor till:( Suck. När han kommer hem flyttar han till Växjö. Men jag är inte så långt efter.

Linda ringde innan och ville till stranden men ska träna klockan tre så gick inte. En annan dag:) Vid halv fem kommer Lovisa (Björns systerdotter) with parents hit. Lovisa ska få rida lite på Flisan. Ska bli kul.

Jobbar bara två dagar denna veckan. Gööööött!
image21
Jag och Älskling på kusinträffen:)
image22
Lovisa och hennes pappa.
image23
Lars Åke och Sabina. (Björns syster)
image24
Bara jag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0