GOD JUL!

Internet går fortfarande segt. Har provat lägga upp bilder men det går inte. Vill bara önska alla en riktigt god jul.

Var ute nu på morgonen och tog två åk när solen gick upp. Riktigt mysigt. Nu blir det lite bastu, sen dusch och göra vis sig. Efter det ska vi ta oss till Sabina och titta på Kalle Anka oc fira jul.

Hoppas att alla får en underbar julafton! Tänker på er.

Bilder

Idag fick jag ett mejl som jag har längtat efter jättelänge, det innehöll mitt senaste tentaresultat. Och jag klarade tentan. Det känns riktigt skönt, nu kan jag slappna av ännu mer.

Nätet har legat nere här i ett helt dygn, man har inte kunnat ringa varken från mobil, hemtelefon eller använda internet. Sabina och Lars-Åke fick vara på stationen inatt, dit får man köra om det skulle börja brinna eller om något annat skulle hända. Idag har jag tagit en massa bilder, jag försöker lägga upp dem lite senare för min data är mega seg nu och internet också.

Nu ska vi basta. Sen blir det tomten är far till alla barnen. Imorgon är det julafton och det ska bli mysigt.

Öl mitt i skidåkningen

Nu är vi hemma efter lite skidåkning. Dricker varm oboy med lite gott i. Sune har tagit fram sin promille mätare, så här ser det ut:

Björn 0.51
Johanna 0.76
Birgitta 0.39
Sune 0.42

Bilder från backen kommer snart.

Finns i snön.

Ja jag försökte att sova lite i bilen men det var inte det lättaste. Vaknade vid halv två av att jag hade skit ont i höften och sittbenet. Får det ibland om jag sitter snett eller om jag har suttit för länge. Jaja, vid tre bytade vi så att jag körde lite bil. Och vid halv fem tog Sune över och körde resten av vägen, då tog jag två värktabletter och somnade. Sov dock inte hela vägen.

När vi kom fram till Lofsdalen efter 11 långa timmar så stack vi direkt till Sabina som bor i ett litet, litet, litet hus mitt i ingenstans. Det här är en sån kuslig skog som man bara ser på filmer, rätt som det är dyker det upp ett samhälle där alla känner alla. Helt jävla sjukt.

När vi snackat där ett tag körde vi för att kolla in vår stuga som är STOR. Här finns 4 sovrum, 2 toaletter,  bastu och fint kök. Sen hyrde vi skidor och skaffade liftkort.

Nu är Sabina, Lovisa och Lars Åke här. De ska göra ngn spännande taco-liknande rätt. Mums. Sune, Birgitta och Björn har nyss bastat men jag orkar inte. Knappt sovit något inatt.

Nej nu ska jag vara social.

Förresten, jag har inte glömt mitt paper. Ska gå upp riktigt tidigt imorgon och göra den. Allt för att kunna ha "semester" samtidigt. Usch, vill bara få klart papert som är riktigt svårt... Blä

Lofsdalen

Om 3 timmar åker jag till Lofsdalen. Denna dagen har varit kaos. Har varit ute i stallet från 7.30 - 16.30. Inte hunnit göra något alls på mitt paper. Jag får berätta mer om denna dagen imorgon.

Just nu känns det ganska jobbigt att åka ifrån min familj över julen. Vi har alltid så kul tillsammans, och nu känner jag mig hemskt egoistisk som sticker till Lofsdalen. Jaja, det blir förhoppningsvis många år med julafton med min familj i framtiden:D

Mamma, pappa, Sofia och Andreas. Jag kommer sakna er. STOR KRAM!

Något som är kul är att vi ses nästa söndag och då är mitt paper förhoppningsvis klart, inget gnäll om skolan. Mys med familjen. Och nu ska jag mysa en vecka med fina B som fått höra på mitt tjat om skolan nu den sista tiden.

Måste fortsätta packa. 01.00 blir vi hämtade. 11 timmar i bil. Jag ska sova.

Är i Åstorp.

Nu befinner jag mig på Skogsgården. Känns gött, har klappat på alla fina hästarna också.

Imorgon på förmiddagen ska jag pyssla i stallet och kanske rida en sväng. Sen på eftermiddagen får jag nog ta och börja titta på mitt paper. Finns såklart massor med saker att hitta på här, men jag är så nervös inför papert så jag vill bara få det gjort.

Just nu väntar jag på pappa, han kommer hem från Gotland nu ikväll. Tänkte bara säga hej innan jag somnar. Jaja, mer kul från Skogsgården kommer imorgon:)

Älska studentlivet.

Igår var Dan och Johanna här. Vi lagade mat och kollade Bodyguard. Det var mysigt. Vid tio gjorde Dan och B efterrätt, kladdkaka med glass. Eller ja, det blev mest smet men det var gott. När de hade gått hem var jag tvungen att läsa min bok, satt uppe till ungefär halv två.

Var på föreläsning idag mellan 9-12, den sista nu innan jul. Det känns jävligt skönt. Får tillbaka tentan denna veckan, fast nu har jag kommit på att jag nog inte vill ha tillbaka den. Om det blir omtenta kommer jag få göra paper, omtenta och plugga inför tenta över julen. Då kommer ingen vilja vara i min närhet. Jag känner mig fortfarande stressad, vill bara börja på det där jävla papert  så det blir färdigt snabbt. Men det ska såklart bli riktigt bra också. Fan, jag har glömt allt om versfötter och versmått. Jaja.

Nu ska vi till Willys, sen tvätta, ut och gå med hunden, packa. Plugga?

Måste dessutom träffa Frida och ge hennes julklapp. Vi har knappt hunnit träffas den sista tiden:( tråkigt, men båda två har så sjukt mycket att göra. Denna veckan har jag prioriterat plugg hela tiden. Sömn och mat har fått vänta. Magen är platt och fin, ansiktet är det värre med. Blek och svart under ögonen. Hjälper inte även om jag går och lägger mig då jag känner mig fruktansvärt stressad. Känns som om man kunde gjort så mycket annan nytta istället för att sova. Alltså har jag pluggat på kvällarna och hållt på att dö på eftermiddagarna när klockan närmar sig tre.

Ovan på allt är jag otroligt orolig inför tentan efter jul då jag inte hunnit läsa något alls om epokerna och dess drag, dessutom har vår lärare en märklig metod och jag har svårt att fatta vad hans röda tråd är. Borde ha med mig en ordbok på hans föreläsningar. Shit pommes.

Det är inte kul att vara student nu. Jag vill bara fixa allt och få godkänt. Hade varit så skönt att kunna slippa allt över julen och bara slappa. Men nej, det blir att ligga i som fan.


Det händer grejjer.

Var och gjorde vid håret imorse. Det blev ganska bra, syns inte så jättestor skillnad. Men det var skönt att få bort lite hår.

Har handlar alla julklappar nu, det känns väldigt skönt. Letade efter en bok som jag ska ha läst till imorgon också men hittade den inte i stan. Mejlade läraren och sa att jag inte hade någon möjlighet att få tag i den. Men nu sa Malin att hon redan hade läst den så jag ska gå till bibblan nu och låna den av henne. Gött.

Måste springa.

Ikväll kommer Dan och Johanna, vi ska laga mat. Wiho.


Samma sak.

Jag hann göra instuderingsfrågorna och föreläsningen gick okej. Har precis läst Fröken Julie av Strindberg. Ska läsa dikter nu. Känner mig fortfarande oerhört stressad. Skönt att avra färdig med Brott och straff i alla fall.

Måste läsa.

Sömn?

Om 4,5 timmar ringer min klocka. Anledningen till att jag ska gå upp så tidigt är för att jag ska hinna svara på 6 instuderingsfrågor. Jag kan inte sova för jag känner mig så stressad, jag tänker på allt jag ska göra imorgon. Eller nej inte imorgon utan fram till den 14/1 då min sista tenta för den här terminen är gjord. Jag ser inget ljus i tunnlen, det blir bara mörkare och mörkare.


Idag fanns det dock en ljuspunkt och det var att Farmor och Kjell kom hit och hälsade på. Vi åkte till stan och de bjöd på en massa mat. Så himla gott. När vi hade ätit skulle jag visa Farmor nyårsskorna som jag skrivit om men vi kom fram till att de var av väldigt dålig kvalitè, vissa paljetter såg ut som att de var på väg att trilla av. Farmor hittade ett par andra jättefina skor som hon tyckte jag skulle prova så det gjorde jag. De satt perfekt och var jättefina och jag fick de av Farmor. Blev jätteglad såklart och det kändes faktiskt som att jag helt plötsligt hade en sak mindre att tänka över. Dessutom var det 30% rabbatt på även dem. Tack Farmor!

Ikväll har jag suttit och läst Brott och straff jag hann läsa ut den. Vid halv tolv var jag färdig. Inte dåligt. Johanna och Dan kom inom en runda innan och då skulle jag visa mina nya skor men jag fick inte på dem!!! Fick panik såklart. Men så tog jag på mig strumpbyxor och då gled foten så fint ner. Sen satt jag med skorna på ett par timmar när jag läste för att de skulle forma sig lite efter mina fötter. När jag skulle ta av det stack det i tårna och jag hade inte så mycket känsel i dem. Jag funderade ett tag på om jag skulle byta till en storlek större, men jag provade det i affären och då "tappade" jag hälen när jag gick så expiditen sa att det var bättre om jag tog en storlek mindre. Så jag vill inte byta till en storlek större för jag vet att de kommer töja sig och bli förstora så småning om. De som jag har nu kommer ju töja sig och sitta bra till sist, men hur lång tid tar det? Den som vill vara fin får lida pin.


Nähe jag ska väl prova gå och lägga mig igen. Imorgon ska jag som sagt pyssla med lite frågor på morgonen, sen är det föreläsning och hela eftermiddagen måste jag läsa för att jag ska hinna tills på onsdag.

Det snurrar i min skalle...

3:e advent.

Vaknade klockan elva idag och när jag höll på att klä på mig så ringde farmor. Hon kommer hit och hälsar på så nu ska jag städa lite snabbt och duscha. Sen ska jag sitta och läsa tills de kommer. Måste ju läsa ut brott och straff idag. Får helt enkelt läsa innan och efter de har varit här eftersom jag måste blir klar. Vi ska och äta lunch någonstans tror jag.

Nej nu måste jag sätta fart så jag hinner med allt!


Lucia

Idag är jag trött, riktigt trött. Gick upp åtta och tränade mellan 10-11. Det var gött. Sen stack jag direkt hem för att duscha och sedan blev det bibblan för min del. Min hjärna ville dock inte funka. Är på sidan 270/600 och den ska vara klar påa måndag. Dessutom har läraren lagt ut 6 stycken instuderingsfrågor till på måndag.

Till på onsdag ska jag ha läst ut ett drama, en roman och en jävla massa dikter. Yees. Och jag har inte haft någon tid alls till att läsa om epokerna så det kommer jag få göra under julen. DET MED.

Just nu skeulle jag behöva isolera mig över julen och sitta i min ensamhet så att jag ska få färdig ALLT.

Ovanpå allt finns inte den ena boken på bibblan så den måste jag köpa, och det tidigaste tillfället jag har till det är på tisdag då jag måste köpa resten av julklapparna vilket jag inte alls har tid med eftersom jag måste plugga KONSTANT.

Har inte fått tillbaka tentan heller så det blir jävligt jobbigt om jag ska göra omtentan. Och det där papert. Jag dör.

Fan vad jag är trött på detta nu. Vill kräkas på allt!

IDOL FINALEN

Fy fasiken vilken öppning. Jäklar i havet. Daniel Lindström var såklart helt briljant, han är bääääst.

Får man lov att skryta? Då så...

Brorsan, Daniel, jag. Okej, det är typ tre år sen nu, men ändå. Daniel was in my kitchen:)

Wow, andra problem än skolan. Vad hände?

I morse var jag hos barnmorskan. Nu får jag ingen ungdomsrabatt på p-piller längre. Men men, sånt är livet. Fick dessutom recept på en, för mig, ny sort som heter Yasmina. Den ska göra så att mina hemska finnar försvinner. Om cirka två månader bör jag se skillnad. Jag har haft p-piller i 6 år, men ingen har velat skriva ut något annat än de vanligaste till mig innan. Men nu när man är 20 och betalar själv är det väl andra bullar antar jag? Det som är lite sorgligt är att de här pillerna är dubbelt så dyra som de vanliga. Men om det funkar är det lätt värt det!

När jag kom hem väckte jag B. Sen körde vi till stan. Jag har fortfarande 3 julklappar kvar att inhandla. Var verkligen hundra på att jag skulle få tag i alla idag men nej. Var inne i en skoaffär (va fan tänkte jag med?) och hittade de perfekta nyårsskorna. De hade kostat 600 kronor och nu var det 30% rabatt så man fick de för 400. För mig som är student känns 400 vääääldigt dyrt så därför köpte jag aldrig dem. Jag ångrar såklart mig nu. Men fan vad pengarna försvinner, jag behöver ju spara.

Det här kommer jag att behöva lägga pengar på:

Göra vid håret - ca 800:-
3 stycken julklappar - ca 800:-
Nyårsklänning - mellan 300 och 500:-
Skorna - 400:-

= som mest 2500 riksdaler.

Problemet är ju att min budget ligger på 800 kronor. Resten är till Lofsdalen och Åre. Jahapp? Hur tänkte du där Johanna? Bra kämpat ja.

Pratade med mamma innan som sa att man alltid får julklappspengar så jag kunde köpa skorna och klänningen till mig själv som en för tidig julklapp. Sen får jag ju sätta in julklappspengarna på banken så jag inte gör av med de. Inte så dum tanke faktiskt. Men det kommer göra ont i plånboken på tisdag... Aj, aj, aj.

Jag och B är helt slut efter stan och alla julklappar så vi orkar inte titta på lucia. Det blir Brott och straff och Idol ikväll istället.

Mer snö!

Oj så mycket snö det var ute! Var ute och gick med Hjördis innan plogbilarna kommit fram. Jättemysigt. Det snöar fortfarande. Det var längesen det var så mycket snö i den här delen av landet tror jag. Hoppas nu den ligger kvar ett tag. Hade varit mysigt.

Senare ska jag och B ner till stan och handla julklappar. Sen när jag kommer hem är det näsan i boken som gäller. Har läst 1/3 nu. Kom på att den inte ska vara utläst till tisdag utan till måndag. Det blir nog bra det. Och vid halv sex ska vi till domkyrka och titta på lucia. Mysigt.

Idag fyller min mamma år. Grattis. Hon får bli grattad mer "på riktigt" när jag kommit hem.

Nu ska jag göra vid mig lite.

Håll tummarna för att jag hittar en riktigt bra novell idag!

Det är mycket nu.

Det blev minsann träning idag. Var ganska trött innan och inte alls sugen men nu efteråt känns det gött.

Fick ju ut papert idag. Det blir lite att bita i där minsann. Jaja, jag har ju hela julen på mig. Ska bara försöka hitta en bra novell nu som jag ska analysera. Någon som har tips? Det måste dock vara en modern novell. Imorgon är B ledig så då ska vi inhandla de sista julklapparna. Då kanske jag kan se om jag kan köpa någon novell. Fick förslag på författare av läraren. Är väldigt nervös inför det här papert eftersom man ska ha sätta ut versfötter och sånt. Det är SKITSVÅRT. Hoppas jag klarar mig. Imorgon får jag nog veta hur det gått på tentan också. Nervös.

Pratade för övrigt med pappa innan och lite senare med mamma. Ska bli kul att träffa dem snart. Några dagar innan jul och många efter.

Nej nu ska jag gå och lägga mig. Fundera över versmått och annan metrik. B är ute med Hjördis. Så snäll.¨


Bild från helgen. Jenny och jag!

Knappt något att göra...

Idag har jag skola mellan 10-13. Får ut papert idag, undrar hur svårt det är. Lite nervös faktiskt. När jag kommer hem ska jag äta sen måste jag läsa Brott och straff. Känner mig något stressad med den, vet ju vad jag ska göra i helgen.

Och ikväll ska jag träna. Mår dåligt när jag ser mig själv i speglen. Blä.

Idag är det exakt en vecka tills vi åker till skåneland. Då blir det tre dagar hemma och sen Lofsdalen. Fick tag i mössa och vantar igår. Tänkte fråga om jag kan låna underställ hemifrån. Ganska dyrt ju. I alla fall om man ska ha ett bra.

Snön ligger kvar.

Jag är trött, vill gå och lägga mig. Orkar egentligen inte alls plugga men ínte så mycket att göra åt saken. Tandpetare i ögonen kanske?

Kan man träna när man sover?

Avbokade min träning idag. Tråkigt men har så sjukt mycket att göra. Måste läsa klart epikanalys och Brott och straff. Den sist nämnda är på 600 sidor, ska vara utläst till tisdag, och jag har inte ens börjat. Måste dessutom fixa mössa, vantar och underställ till Lofsdalen. Åker ju till skåne nästa torsdag. Helt sjukt så fort tiden går.

Funderar på om jag ska köra och fixa mössan. Önskar att jag hade mer tid till att plugga och att jag var liiiiiite mer snabbtänkt. Hoppas det blir träning imorgon istället. Arh, jobbigt när mina rutiner och planering inte funkar. Julen är härlig men det är mycket jobb, dessutom har både jag och B svinigt mycket att göra i skolan och båda två är helt slut om dagarna.

Japp, japp prima skinka.


SNÖ

Det är ganska mycket snö ute. Mysigt. Men tyvärr är det ganska mycket slask också så det lär väl försvinna snart. Fast det snöar i och för sig som bara den så man vet ju aldrig. Har nyss tackat jag till nästa termin då det är dags för nyare litteratur. Spännande.

Ska snart iväg på ett litet ärende sen så blir det bibblan. I morgon kommer jag få ut papert som ska var klart den 5/1, det känns väldigt nervöst. Usch. Och innan fredag får jag nog tillbaka tentan. Rätt jobbigt om jag behöver göra om den. Då får jag svinigt mycket att göra.

Har mycket att göra i helgen också. Handla julklappar, PLUGGA, gå på lucia och sånt ska man också hinna med.

Har fått en konstig knuta på min högra käke. Den gör riktigt ont. Upptäckte den igår och idag är den ännu större. Undrar vad det kan vara? Känns som någon typ av körtel. Jaja, hoppas den försvinner. Dags att börja plugga.


Härliga tider:)

Ungefär såhär såg jag ut när B blev kär i mig. Då var jag smal och brun. Nu är jag tjock och blek. Blä. Hade fastnat för Hjördis redan då:P


Höll på att dö idag när läraren sa:
Ingen som såg på Hem till gården igår?

Jag fattar inte riktigt grejjen med Hem till gården. Jaja. Nu ska jag kolla lite film tror jag minsann. Kolla om B somnat eller om han vill hålla mig sällskap kanske.

Another way to die.


Pigg och glad.

Det råder kaos i Grekland, fy vilket fördärv.

Jag sitter här duschad, påklädd och frukosten är äten. Har föreläsning mellan 9-12. Känner mig ganska pigg och glad, fast den känslan kanske har försvunnit efter föreläsningen.

Blie plugg i eftermiddag, måste läsa ut Epikanalys och Papa Goirot. I övermorgon får vi ut papert, lite nervöst. Det kommer nog bli riktigt svårt och tufft för mig eftersom jag är kass på att analysera. Jaja, jag vet i alla fall vad jag ska göra de närmsta helgerna och över jul.

om den där filmen

2009/2010 kommer filmerna New moon och Eclipse som är fortsättningarna på Twilight.

Inget konstigt.

Jag kan bara meddela att alla som sett filmen Twilight verkar bli melankoliska. Både killar och tjejer. Det är något speciellt med den där jädrans filmen.

För övrigt så håller jag på att läsa Papa Goirot nu. Är på sidan 72 och det finns 300 sidor i boken. Den måste vara utläst till imorgon. Åh, jag orkar inte. Hade varit gött att mysa med B i sängen hela dagen. Kanske kränga riktigt mycket godis och kolla på film. Men så ser inte verkligeheten ut.

Nu ska jag fortsätta läsa. Jippy.

Världens bästa film.

Eller kanske inte så bra när man mår dåligt av att se den? Jag kan i alla fall inte släppa den.

Jenny was in town.

Igår så började ju dagen med att jag och Jenny gick på stan. Jag handlade nagelack, läppglans, en bok (brott och straff) och en julklapp. Jenny handlade också lite småsaker. Sen köpte jag med mig lite fika hem så fikade vi tsm med B här hemma. Efter det började vi göra vid oss (känns som att vi stått rätt mycket framför speglen denna helgen).

Jag fick jättefint smink från viva la diva av Jenny som för tidig julklapp. Blev jätteglad. Skulle sminka mig med grått igår men det blev blått. Haha. Jaja, till sist blev vi färdiga fast det tog ganska lång tid.

vid nio tiden kom Frida och Magnus hit. De skulle inte med ut, de ville bara vara sociala och det var jättekul att de kom. Wiho:)

vi började dricka lite vin.

Jenny är väldigt sofistikerad när hon dricker alkohol. Det är inte jag.

sen kom Chicago-Dan och Sebastian.

Jag och B passade på att pussas lite.

Vid tolv gick jag och Jenny till Sivans. Kom in hyffsat snabbt och det var fullt där inne. Vi dansade HELA tiden. Var uye och tog luft en gång och köpte dricka två gånger. Annars dansade vi. Det var en kille som kom fram till mig och frågade om jag var helsvensk. Så sa jag att det var jag och då undrade han om jag var säker på det. Skumt. Iaf så läste han till polis och han hade en kompis som såg ganska bra ut som Jenny blev lite förälskad i. Men vi blev av med honom. När vi hade varit ute och skulle gå in igen så sa jag där sitter ju han Mange-mage som har varit med i ensam mamma söker. Jenny var lite tveksam så vi gick tillbaka och då såg hon att det var han. Haha, Han hade massa tjejer runt om sig, säker bara för han har varit med i tv. Han var ingen skönhet direkt. Men vi sket i han och fortsatte dansa. Sen stängde Sivans och vi började köa mot jackorna. Framför Jenny står Ensam mamma killen, och kön är jääääävlig tight. Han vände sig om några gånger och spanade in Jenny. Men hon var inte intresserad av Ensam mamma killen. När vi gick ut och var på väg hem träffade vi den där killen som trodde att jag var utlänning. Han var ute med sin hund. Och då pratade vi med han för att Jenny skulle lämna sitt nr till killen som hon blev kär i så han kunde ringa upp. Haha. Han var skit rolig, läste till polis och allt. När Jenny hade fått det info hon ville ha om snygge-killen så gick vi hem. Där var det efterfest och Johanna Samuelsson hade anlänt.

Dan verkade ganska normal när vi kom dit men sen däckade han i soffan och spillde öl på sig själv, Johanna och soffan. Haha, det var riktigt kul. Han var helt väck, fast fröken Samuelsson var nog också ganska bra på det!

Det var lite segt att gå upp imorse (fast det var ännu värre för B), jag och Jenny körde till stationen. Hjördis fick följa med. Där tacakde vi Jenny för en underbar helg. Var så himla kul att få träffa henne. Åh jag längtar tills vi ses igen:)

Skandaler.

Idag kan man läsa om chicado-Dan här

Om hur man mådde när han var här på efterfest kan man läsa om här lite senare;)

Det snöar jättemycket ute. Mysigt. Jag ska snart köra och lämna Jenny.

Twilight

Var ju på bio igår och gud vad tårarna rann. Fy. Den väckte så himla mycket känslor och jag känner mig jätteledsen när jag tänker på den. Sjukt jobbigt. Alla som såg filmen tänkte nog att de skulle vilja vara med i den. Tänk att ha en het vampyr som gör allt för att skydda dig samtidigt som du har det godaste blod han någonsin luktat. Och ändå gör han aldrig henne illa. Han gör allt för henne. Åååååh. Ni måste se den. Hoppas jag slutar tänkta på den snart för känner mig helt nere. Se den iaf.


Älskar dig Björn!

My babe is in the house.

Jenny är här och snart ska vi på bio och middag. Ska hämta upp Johanna först. Kommer bli så nice. Känns kula tt Jenny är här like the old days:)

Regn igen.

Det regnar, snön är helt borta. Inte särskilt oväntat.

Idag kommer Jenny hit. Det ska bli riktigt skoj, inte träffat henne sedan i sommras. Trist. Och bara för att vi ska hitta på så mycket så har jag fått munsår. Det suger och är riktigt fult. Har visserligen plåster på så det syns inte jättemycket men det gör ont och jag tänker på det konstant. Får alltid sådana äckliga blåsor. Fy. Men som sagt, klockan tolv ska jag hämta Jenny.

Om en halvtimme ska jag och B till Willys, måste handla lite nu inför helgen. Sen när jag kommer hem ska jag städa.

Såg julkalandern första gången nu på morgonen och den verkar vara ganska bra. Fick mig tom ett litet skratt.

Det har varit industrispionage!
Apelsinfromage?

Hårproblem.

Om ungefär två veckor ska jag klippa mig. Jag har ett problem, jag trivs jättebra i långt hår och tycker det är kul att kunna göra lite olika frisyrer. Men sen är grejjen att mitt hår egentligen är mycket finare när det är kort eftersom det lockar sig bättre då, det blir typ riktiga skruvar. Så nu kan jag inte bestämma mig hur jag ska göra. Går det inte att få båda? Jag vill ha det så fint som det är när det är kort men ändå långt. Kan man ha det lite busigt fast det är långt tro? Hm, kanske den som ska klippa mig kan svara på. Vet inte om jag pallar ha lugg heller, har ju ingen plattång så det ser nog riktigt roligt ut. Aaaah jag kan inte bestämma mig.

jag trivdes ju faktiskt ganska bra i kort.

Fast jag gillar ju långt också.

Hjälp?

Roliga timmarna.

Lärare: Vart anser ni att Göran Häggs litteraturhistoriska verk hör hemma?
Elev: i papperskorgen
Lärare: Nja, jag tänkte mer på torrdasset brevid 91:an. Den är ju trots allt ganska rolig.

Lärare: Vad säger ni om jag säger kusingifte?
Elev: Inavel, incest.
Lärare: själv så säger jag Glamour.

White christmas?

Jaha här sitter jag med näsblod. Så kan det gå, min näsa är knäpp.

Idag är det snö på marken, den kommer säkert smälta bort under dagen men än så länge ser det väldigt mysigt ut. Går i skolan idag mellan 9-16, blir nog lunch i skolan idag skulle jag tro. Sen ska jag träna air muskel 18.20. Har lite ont i kroppen idag men det är gött.

Nu ska jag göra vid mig lite.
Hörs!

Så...

Nu har jag läst ut den ena boken. Det är det jag har ägnat dagen åt. Sitter fortfarande i nattlinne, har inte bäddat har bara läst och läst. Nu ska jag plocka undan här. Göra vid mig lite och försöka vakna. Gå ut  med hunden. Kanske sola och ikväll är det träning.

Fasen vad skönt att den ena boken är utläst, men det har varit grymt tråkigt och jobbigt. Thats life.

Näsan i boken.

Förmiddagen idag ägnade jag åt att läsa Litteraturens historia i världen. Jag har ingen aning om vart någonstans vår lärare befinner sig, han verkar hoppa lite fram och tillbaka i epokerna. Det är störigt när man inte vet vad som är signifikativt för litteraturen i en viss epok. Försöker läsa mig till det men det går segt eftersom jag har så mycket annat att läsa.

Efter lunch gick jag till bibblan och lånade två romaner som ska vara utlästa till på tisdag. Den ena är på 300 sidor och den andra är på 400. Jag hinner inte läsa något alls från fredag till söndag så det känns lovande. Med andra ord måste jag läsa klart den ena imorgon så hinner jag kanske läsa ut den andra på torsdag och måndag. Örk va jobbigt. Har inte hunnit repetera lyrikanalys som jag ska skriva paper på heller. Får väl sätta mig med det hela nästa helg.

Jag är inte alls stressad. Lugna puckar. Läs, läs, läs, läs så ordnar det sig.

Pluggis.

Idag sov jag till åtta. Det är alltid jobbigt att gå upp i tid på måndagar. Snart ska jag gå till bibblan. Har mycket att göra:( Jobbigt. Måste dessutom läsa in en massa saker för att jag ska slippa plugga hela julen.

Ikväll är det i alla fall muskel.

RSS 2.0