Det gick bättre

Igår gick det mycket bättre att jobba. Jag fick vara med en kille som var helt sjukt lik Eddie Murphy. Haha. Han var riktigt rolig. Jag fick vara med lite när han ordnade bullar. De var vi klara med vid elva. Då blev det en halvtimmes rast sen visade han mig runt i hela byggnade. Jag fick sen lite info om regler och sånt, samt skriva på lite papper. Det tog ganska lång tid så därför fick vi stressa igenom städningen med maskinerna. Jag fick dammsuga överallt medans han körde med "luftpistolen". Jag vet fortfarande inte säkert vilka saker det är jag ska rengöra och var alla saker sitter. Men förhoppningsvis klarnar det snart. De bad om ursäkt för i måndags flera gånger och jag ångrade lite att jag klagat. Men å andra sidan kändes det mycket bättre igår.

Om en halv timme ska jag ta bussen. Klockan tolv är jag i Åstorp. Då ska jag vila lite. Kom inte i säng förrän tre inatt. När jag kom hem hämtade jag Hjördis hos B (som har köat för allkårsbiljetter hela natten) sen traskade jag hem. Precis när jag borstat tänderna kom jag på att jag glömt mobilen hos B. Så då fick jag ta på mig kläderna igen och gå dit och hämta den. Har bara väckarklocka på den.

Gick bort och sa hejdå till B imorse. Han STANK rök, de hade eldat hela natten. Galet.

Det ska bli riktigt kul att pyssla med hästarna. Behöver dock plugga eftersom det snart är tenta. Känner mig redan underkänd.

Nu ska jag packa det sista.

Efter ett snack med arbetsgivaren

I förmiddags fick jag tag i en av mina chefer på StudentConsulting. Jag skickade ett mejl till henne och hon ringde mig sedan. Jag berättade om hur det gick igår kväll, om gubben och att jag känt mig lite nedstämd när jag kom hem och på i förmiddags.

Nu på eftermiddagen ringde hon upp mig och hade då pratat med de på Växjöbagarn. Tydligen hade det igår blivit en kommunikationsmiss, därför visste ingen att jag skulle komma. Mannen (eller gubben) som jag skulle "arbeta med och som skulle visa mig" igår var helt olämplig för det och på Växjöbagarn sa man att det var en person som nästan aldrig pratade.

Idag ska jag dit igen, denna gången ska en annan kille visa mig hur man ska göra. Håll tummarna för att denne killen är bättre och att jag får göra och arbeta mer idag. Jag ska ha med mig penna och papper idag och försöka skriva upp i vilken ordning allt ska göras, vilka knappar man ska trycka på och vilka plåtar som ska av och på. StudentConsulting hade sagt att de tyckte att det var viktigt att det gick tydligt fram vad som var mina arbetsuppgifter och hur det gick till.

Håll tummarna för att det går bättre idag!

Usch

Jag vet i ärlighetensnamn inte om jag ens vill dit igen...

Riktigt skitjobb

Jaha igår var min första arbetsdag (natt) på Växjöbagarn. Fy fan vilket skitjobb. Först när jag kom dit så var det ingen som ens visste att jag skulle komma så jag fick låna någon killes kläder. Sen ägnade jag 5 timmar åt att TITTA på när en gubbe jobbade. Jag frågade jätteofta ska jag göra något? Vad ska jag nu göra? Men det verkade inte som att det var meningen att jag skulle göra annat än att titta på. Gubben var jättekonstig och sa max 10 ord till mig under fem timmar.

Jag tycker det bästa sättet att lära sig är om någon säger typ: ta av den plåten där och ställ den brevid, rengör där inne och sätt på plåten. Men nej jag skulle bara titta på. Jag hoppas verkligen att de inte tänkt sig att jag ska göra allt själv idag för det kan jag säga redan nu att jag inte kan. Eftersom gubben inte pratade med mig och knappt svarade på mina frågor så vet jag inte riktigt vad som är mina arbetsuppgifter.

Av någon anledning får jag jätteofta riktig panikångest när jag ska jobba, speciellt på ett nytt ställe. Igår skulle jag utan problem kunna börja gråta så hemskt jag tyckte det var. Och undrar hur det då känns ikväll om jag ska stå där helt själv redan. Panikångest är bara förnamnet på vad jag kommer få...

Jag får väl ge det en chans för jag behöver verkligen pengarna. Om jag bara lär mig hur man ska göra så ska det nog gå bra. Det känndes bara riktigt kasst igår... Usch.

Min dag

08.00-08.30: Rasta hunden.
08.30-09.00: Frukost
09.00-10.00: Duscha och göra vid mig
10.00-13.00: Plugga i solen
13.00-15.00: Föreläsning
15.00-17.00: Ta det lugnt och äta?
17.00-20.00: Försöka att plugga så mycket jag orkar.
20.00-21.00: Vila
21.00-02.00: Jobba
02.00-09.30: SOVA

En mini Flisan påväg, på gott och ont.

Nu har jag nyss fått reda på att min söta Flisan ska bli mamma. Det känns inte alls kul för mig eftersom det är min häst och jag har inte fått vara med och bestämma eller tycka alls. Det känns rent ut sagt skit. Jag vet inte ens vilken hingst hon är betäckt med, jag har inte brytt mig om att fråga heller eftersom jag varit så ledsen och besviken. Förhoppningsvis kommer jag vara glad när det kommer en liten fölis men jag tycker ändå att allt kunde gjorts på ett bättre sätt. Fast att jag har mycket att tacka för och att jag får all hjälp man kunde önskat sig så är jag fortfarande ägare. Som ägare vill man kanske veta vad det är man tänkt göra med min häst...

Jaja bloggen är väl inget bra ställe att snacka om sånt här. Men de involverade vet redan hur min åsikt angående min häst ser ut (det som stör mig mest).

Jag och B har gått runt sjön med Hjördis idag. Det var mysigt men jobbigt. Pluggandet har inte gått så bra. Det är dötrist och jag har ingen inspiration alls. Jag tänker bara på treårstestet nu. Det är mest i fokus. Hur det ska gå för lilla Precious. Det går säkert bra. Jag och mamma kommer nog vara mer hispiga än hästen skulle jag kunna tro. Men det ska bli kul!

Nej nu ska jag försöka plugga. Haha, ja försöka kan man iallafall.
image133
Känns som att det var igår Migge var såhär liten. Men det är snart ett år sen.

The time of my life

Nu har jag precis sett Dirty Dancing. Världens bästa film:)

Ska försöka plugga lite nu sen blir det nog promenad runt sjön.

Igår var jag bara hemma hos B och slappade. Det var skönt. Imorgon är det skola igen. På onsdag blir det Åstorp och tentan närmar sig...

Stan + plugg, min fredag.

Idag har jag varit i stan med B. Handlade nytt "puder" från I.d bare minerals. Sen handlade jag en mascara. Kollade vad det skulle kosta att tvätta min skinnjacka. Skulle kosta 450:- och då var det inte ens säkert att de fick den ren. Så jag tror jag ska köpa en ny jacka för de pengarna istället. Känns dumt att lägga de pengarna också blir den kanske inte ens ren.

Nu har jag nyss skrivit om min text som jag ska mejla iväg snart. Sen ska jag traska bort till B. Ska plugga lite där och han ska förhöra mig. Veckan efter Valborg är det tenta och jag vill verkligen klara denna (som är ännu svårare, jippy). Annars blir det bara slappe och mys med B ikväll. Ska äta pasta sallad och jag ska göra efterrätt med banan och choklad. Det är ju trots allt helg...

En tvättig förmiddag

B sov här inatt, han fick gå upp redan vid åtta. Hade ställt klockan på halv nio för att ta sovmorgon men var pigg vid åtta. Och B var söt och gjorde mig sällskap på morgonrunda med Hjördis.

Klockan nio började jag att tvätta. Och nu har jag suttit i två timmar men övningsfrågor i övningsboken. Blir så frustrerad över att allt inte fastnar på en gång. Får läsa lite i helgen. Sen kanske jag kan flörta lite med B så han förhör mig.

Jahapp jag orkar inte plugga mer just nu, trött i skallen. Om en timme är min tvätt klar så jag ska diska och duscha till den är klar. Sen blir det föreläsning klockan 13.00. Ikväll blir det grillning hos B och Dan precis som det har varit de senaste dagarna. Gott.

Imorgon får man pengar. Äntligen...


Häst-längtan

Idag har varit en bra dag! Klockan halv tio befann jag mig på Videum för att gå på ett möte och skriva på anställningsbevis. Nästa vecka får jag veta när jag börjar. Jag vet att det är ett tråkigt och hårt jobb men framför mig ser jag bara en sak: PENGAR. Usch vilken hemskt människa jag är, men pengar gör livet lättare att leva och det vet nog alla som en gång fått smaka på sötman.

När mötet var klart gjorde jag övningsuppgifter i fonetil (snart dags för tenta), vid lunch traskade jag och Hjördis bort till slottet för att sola en timme. Det var skönt. Vid två blev det hem för en smörgås och sedan gick jag kulturrundan med Hjördis. När jag kom hem duschade jag och traskade sen bort till B. Dan och Johanna var också där. Det bjöds på grillade kotletter, potatisklyfter och sallad. Jättegott.

Nu ikväll har jag och B bara latat oss. Bakat lite negerbullar och jag har nyss klippt hans hår. Är hemma hos mig nu. Ska sova här inatt, känns som det var jättelängesen.

Pratade nyss med mamma. Snart dags för 3-årstestet. Ska bli jättekul och spännande. Men hur det än går så har målet varit att Precious skulle vara inriden till testet vilket hon är nu så det får man vara nöjd med. Hon är en riktig pärla.

Jag saknar att rida jättemycket. Speciellt nu när det är så fint väder. Men det är inte lång tid kvar till det är sommarlov. Då blir det massa ridning och pyssel i stallet. Kul!!! Längtar...
image50
Flisan <3

Vandring.

Det blev ingen kulturrunda igår. Det blev en jättelång runda istället. Det finns en sjö här vid campus (inte Växjösjön) som är väldigt stor. Runt den finns liksom ingen stig och vi fick för oss att gå runt den. Hamnade mitt ute i ingenstans och sen ut på en 70 väg. Det tog cirka 2,5 timme att traska runt. Och då gick vi i rask takt. Men det var skönt för att det var grymt mysigt väder. Men det lär nog ta ett tag innan man ger sig in på det igen.

image130image131image132

Nu ska jag plugga lite, sen städa och duscha. 13.00 är det skola. Sen i eftermiddag vet jag inte vad sm händer. Men det är lika fint väder idag.

JAG HAR FÅTT JOBB!

Jippy, jag har fått jobb. Ska jobba två dagar i veckan på ett bageri mellan 31.00-02.00. Eftersom jag aldrig börjar tidigare än 13.00 passar det mig perfekt. Känns jättebra, dessutom är det riktigt bra betalt och jag behöver pengar. På onsdag ska jag skriva p anställningsbevis.

Idag efter skolan tog jag, B och Hjördis bussen till stan. Köpte byxor till Hjördis. Sen blev det glass och promenad hem.

Har nyss ätit jättegod mat. B gjorde världens godaste bearnaisesås. Mums. Nu är jag mega trött och skulle kunna äta massa godis. Men nej, det blir nog kulturrundan istället.

Kan någon trolla och göra min mage platt och fin? Mission impossible...

Igår var en solig dag

image127image128image129

Ja bättre bilder än så här blir det inte på två bakis grabbar...

Är fint väder idag också. Vill vara brun. Känner mig blek och tråkig. Men har inga pengar till att sola och hinner inte utomhus idag. Suger. Men får pengar på fredag, då blir det solning på momangen. Kanske känner man igen sig då också.

Nu ska jag platta håret. Sen blir det seminarium vid 13.00. Tjoho.

Första doppet

image126

Vårväder

Det är underbart väder i Växjö. En tunnare jacka får det nog bli idag. Har precis varit ute med Gördis. Ska slänga i mig lite frukost för att sedan traska bort till stan tillsammans med Hjördis och B. Ska köpa en blöja till Hjördis som har börjat löpa. Kanske blir det en glass? Om man har råd. Är typ mega pank. Kul att det är fint väder iaf:)

Wish me luck

image125

Mer styrke-klätterställningar åt folket!

Igår promenerade vi som sagt runt sjön. Vet ni vad vi fick syn på där? En klätterställning för vuxna typ. Först så fattade vi inte vad det var för något. Vi stod ganska länge och tittade på den. Till sist kom B på vad det var. Det var en klätterställning som man kan träna på. Utomhus och allt:)

Klätterställningen var typ femkantig med ett tak, sedan fanns det under taket en massa stationer där man kunde göra olika saker. Ställningen ska bli klar i slutet på april.

image120
Något har hänt med min kamera så bilderna blir suddiga. Men man kanske kan se lite.
image121
Jag tror att det här är en sådan mojäng som man ska dra sig upp i. Eller?
image123
Här var det meningen att man skulle klättra med hjälp av de "handtagen" som syns längst upp i bilden. Sedan skulle man "kasa" ner från repet som hänger längst till höger.

Under taket fanns också instruktioner för alla stationer.
image124

Som ni ser så heter det träningspaviljng, men jag tycker styrke-klätterställning beskriver den ganska så bra. Tänk om alla hade satsat så här mycket på hälsan? Perfekt att träna utomhus med sikt över sjön. Jag tror att den kommer bli hur populär som helst!

Lite medvind...

Vid 13.00 idag gick jag till H-huset där jag skulle redovisa mitt utredande tal med filmande självvärdering. Jag var inte ensam om att vara kallsvettig och ha fjärilar i magen.

Till att börja med fick vi se två filmer på en kille och en tjej som hållt utredande tal. De var otroligt duktiga!! Sedan var det dags för oss. Läraren frågade vem som ville vara först och det ville ingen, som vanligt. Vi bestämde att vi skulle dra lott och jag drog såklart nummer..... ETT. Jag tänkte direkt "jaha min otur tar aldrig slut". Ställde mig vid talarstolen och berättade vilken målgrupp jag riktade mig till. Sedan startade filmkameran.

Jag tyckte jag pratade ganska långsamt och tydligt men någonstans på vägen försvann min huvudtanke och talet kändes trist. Jag höll mig i alla fall till mitt manus.

Vid tre var alla färdiga och vi skulle titta på oss själva på tv:n och ge kritk till oss själva. När jag gett mig själv kritk var det dags för Katri (som på sett och vis var min opponent), sedan fick alla prata allmänt och sist lärare. Läraren sa att jag tagit till mig mycket av den kritik jag fick sist och att jag hade utvecklats mycket. Jag fick till och med beröm i pausen.

Vid halv sex var jag hemma hos B som hade passat Hjördis åt mig. Vi satt och pratade lite och jag hade fått mejl från min lärare. Jag fick VG och B (ects betyg) på mitt framförande idag. Är jätteglad. Äntligen händer något kul!!!

Sen var jag var jättehungrig och beställde en kebabrulle och B en pizza. Vi fick ångest och gick runt sjön (ca 6km med sträckan dit och hem). Men om den rundan ska jag berätta mer imorgon.

Är överlycklig och stolt över mitt B som jag fick idag!!!!!! Har bara ett seminarium och ett kamptal kvar. Ska jag satsa på att få B i slutbetyg? Varflör inte? Vad kan jag förlora?

Välkommen tillbaka motivation.

Nya tag?

Det är så svårt när man vill så mycket. Man måste hela tiden prestera bra och ligga på topp, man ska dessutom vara en fräsch och glad student med en (omöjligt och ganska fånig) positiv inställning till att lära sig mer. Jag vill såklart lära mig mer men vissa saker känns för mig oväsentliga för att nå mina mål. Jag vill kunna arbeta med texter och kunna redigera hej vilt. Men hur kommer jag dit? Hur mycket utbildning behöver jag? Grammatiken har satt käppar i hjulet för mig men å andra sidan så behöver jag kanske inte den för att nå mina mål. Jag vill vara en god skribent och jag förstår att jag måste ha grammatiken med mig för att vara det. Men när man missar en tenta med 2% så känns det som att man är så nära att det nästan är godkänt. Och att man då har ungefär de kunskaper som krävs.

Jag, B och Dan pratade igår om vad man hade gjort om man vann 196 miljoner på triss. Dan sa att han hade jobbat sista dagen på posten för att sedan gå bort till Sivans och spela bort en hel del pengar. Han hade även skänkt en summa till sina föräldrar.

B hade köpt hem sin syrra. Hon hade inte fått några pengar förrän hon flyttat till skåne. Han hade fortsatt utbildat sig men kanske inte inom just det han gör nu, kanske hade han läst något som han tycker är ännu roligare? Han hade nog inte funderat så mycket på hur arbetsmarknaden ser ut.

Vad hade jag gjort om jag vann 196 miljoner? Jag hade såklart shoppat. Kläder, skor och väskor. Guuud vad jag hade handlat. Sen hade jag gett mamma och pappa pengar och till mina syskon. En fräsig bil hade inte varit fel heller. Men sen då? Jag hade fortfarande stört mig så in i helvete på att jag missade min tenta med 2%. Kanske hade jag provat att muta Stille med 1 miljon, men vad hade det hjälpt? Jag hade fortfarande inte haft tillräckligt med kunskaper i grammatik. Som B föreslog så hade jag nog däremot köpt privatlektioner av en grammatiklärare. Dock inte utav Stille...

Vad jag vill komma till är att det är en princip sak. Och det är jättejobbigt. Även om jag inte behöver grammtiken så vill jag ha den, bara för att jag inte kan få den. Precis som jag aldrig kommer få de där 196 miljonerna...

Inget vill gå min väg

..det känns S K I T

Jobbigt

Blä vad jag känner mig sliten. Idag är ingen rolig dag. Ingenting känns bra. Utredande tal imorgon, vill inte. Usch. Ännu värre: fonetik idag.

Usch nej jag är nog inte gjord för att studera på högskola. Tänk om man hade varit värsta snillet. Ge mig ett högt iq!

Fighta

Somliga de lever sunt, men hur roligt är det?
Jag äter fel och jag rör mig inte alls,
du får ta mig som jag e...

Minnen

Har nyss läst en massa som jag skrivit om sommaren 2006. Det känns som att det var igår. Jag hade världens roligaste sommar med Jenny. Vi lärde känna mycket folk och var ute typ varje helg. Det var tider det. Vi hade grymt roligt ihop. Fina minnen.

Förra året träffade jag ju B ungefär vid den här tiden på året. Jag var såklart väldigt mycket toffel. Men det var ändå en underbar sommar. Bäst var att vakna hos B och sen äta frukost i trädgården under trädet. Saknar det. Hoppas denna sommaren blir lika underbar. Inte lång tid kvar tills det är sommarlov för min del. Det är så konstigt för jag kommer ihåg vissa saker jättetydligt och in i minsta detalj. Konstiga och roliga saker.


Nu ska jag sluta drömma och ägna en timme åt att försöka få klart mitt utredande tal som jag ska hålla på torsdag. Känns inte så kul att man ska bli filmad. Men gör mitt bästa ändå:)


Tänd ett ljus

Jag gick precis hem från B. På väg hem räknade jag till 25 fönster med tända ljus, det var bara i två hus. Men nu blir det 26 för jag har också brinnande ljus för Engla. Har tänkt på henne hela dagen och följt nyheterna.

Mina tankar går ikväll till hennes anhöriga.
image119

Engla

Nyss sett presskonferensen på fyran. Hur kan sånt här hända?

Plugg i skogen

Nu har jag försökt plugga i typ en timme och jag är redan trött på det. Jag önskar att jag iaf var intresserad av det eller att jag hade grymt bra disciplin så att jag kunde plugga lika bra ändå.

Hjördis (haha ser så kul ut) vaknade vid sex så då fick ju jag också gå upp. Är ganska trött. Kanske ska vila lite. Eller tvinga mig själv att plugga en timme till. Men det brukar inte gå. Svårt att ta till sig något då.

Ge mig en bra studieteknik, snälla!

Random

Lite hastigt och lustigt bestämdes det idag att jag och B skulle till Åstorp. B blev erbjuden jobb fre-sön plus att vi fick bensinen betalad så vi åkte. Känns kul att vara hemma men å andra sidan kommer det inte hända så mycket för mig denna helgen. Kommer bara vara tvungen att göra en sak: plugga.

Hoppas här blir lite lugn och ro så man kan plugga lite:) Annars får det bli bibblan eller ngt.

Jag är trött. B är hos Nicke och jag ska läsa lite innan bäddsoffan kallar.
Hej

Ingen Gördis?

Imorse när jag var ute och gick så var det jättetjock dimma. Skumt. Den börjar försvinna nu.

Nu på morgonen har jag bara slappat. Men nu ska jag diska lite och göra vid mig för att sedan plugga. Inte så värst sugen men måste.

Igår bjöd jag B på en sallad som såg ut såhär:
image118
Det blir samma för mig idag.

Förresten, igår fick jag reda på att Gördis inte stavas Gördis. Hon hör tydligen till H-kullen så hon heter Hjördis. Det ser så dumt ut. Jag tycker hon kan heta Gördis.

Tre månader kvar...

Jag brukar få lite klagomål på att jag aldrig säger vad jag önskar mig när jag fyllar år och jag har redan nu kommit på vad jag önskar mig. Så om man tänkt ge mig en present passar det sig att ta fram penna och papper. Jag önskar mig Elisabeth Ardens hudkräm för ansikte och ögon. Den finns att köpa på bla Kicks. Serien heter INTERVENE: pause and effect. De ser ut såhär:
image117

Idag skiner solen

Jippy! Min utredande text är färdig. Riktigt skönt. Har suttit med den nu hela förmiddagen och är ganska nöjd. Så imorgon ska den skickas in.

Nu ska jag läsa vad vi ska gå igenom idag på föreläsningen. När jag kommer hem ska jag gå ut med Gördis ch sen plugga grammatik. Precis som vanligt...

Jag är bra på att planera

...och har alltid varit. Eller hur mamma?

Vart jag vill komma med det här? Att jag inte skrivit klart min text. Jag vet, jag är en dålig människa. Men jag har i alla fall gjort en dugga i grammatik. Jag tycker iofs inte att jag lärde mig något speciellt. Jag är bara trött och jättehungrig. Att jag måste kunna grammatiken i sömne om 7 dagar känns bara som en dimmig bubbla långt bort. Men jag ser en klar och tydlig bild på en lyxmiddag framför mig.

Nu ska jag till B, han bjuder på mos och biff.

Gnäll Johanna

Igår tog det jättelång tid innan jag kunde somna. Jag låg och tänkte på allt jag ska göra och allt jag måste plugga. Nu på morgonen har jag börjat skriva min utredande text. Den ska visserligen bara vara på 700 ord, men vi har väldigt höga krav på oss och jag vill verkligen att den ska bli perfekt. Än så länge har jag skrivit 300 ord och min text känns inte så jättekul precis. Jag är riktigt nervös inför vilken kritik jag kommer få. Det är så svårt att skriva akademiskt och smycka ut texten. Blä. Men jag har i alla fall gjort hälften. Vill att denna texten ska bli lika bra som mitt referat blev. Får väl se hur de går.

Annars så har jag föreläsning idag mellan 13.00 till 15.00. När jag gjort färdigt ska jag skriva klart min text och sedan plugga grammtik. Fy bubblan så trist grammatiken är. Det känns inte som att jag fattar mycket mer än innan precis. Och det är inte bra...

Idag är jag gnällig och det får ni stå ut med.

En regnig söndag i Växjö.

Ja det blev ju lite fest igår. Halv sju var jag hos Johanna, sedan var vi på två förfester innan det var dags att gå till Sivans vid tio. Fick stå i kö men det gick ändå ganska snabbt. Inne på Sivans var det inte så mycket kvar av min viking. Yxan hade gått i sönder, hjälmen hade försvunnit på mellanfesten och tröjan kittlade. Men han var söt ändå. Så det blev lite dansande och flamsande. Vid halv två var jag och B nöjda så då gick vi till statoil och handlade lite mat. När vi kom hem till mig gick vi en liten runda med Gördis.

Idag vaknade vi vid tio, gick ut med Gördis och sen bort till B och Dan för att äta frukost. Idag hade Dan och Johanna köpt bullar:) Annars har jag städat lite smått idag. Ska traska bort till B och äta dragon kotletter nu. Det kan kanske vara gott. Ikväll hade jag tänkt sitta och pyssla lite med grammatikövningar. Känner mig inte ens i närheten av motiverad men plugga måste jag verkligen i alla fall.

Viking och jag tonight

image115
image116


Lördag:)

Resturangen igår var jättefin och mysig. Åt tre rätter för en väldigt billig peng så det får man nog ta och göra om.

Inatt sov jag hos B och vi vaknade vid halv tio, gick till Ica och köpte bullar. Det blev värsta lyx frullen hemma hos B. Sen satt vi och snackade dynga till halv ett ungefär. Jag har bestämt att jag ska till Roskilde. Spännande.

När vi babblat färdigt åkte vi ut till Samarkand. B köpte en viking "hatt" och jag köpte två snygga toppar på HM.

Så här såg jag ut igår om man vill veta
image111image112
Lite halv sovande ögon är väl alltid trevligt? :P

Idag ska jag nog på förfest med Johanna och sen blir det Sivans. Jag hade tänkt att jag skulle vara duktig och plugga både igår och idag, men nejdå. Jag får lite ångest när jag ska ut istället för att plugga. Men å andra sidan kommer det att bli endast plugg nästa helg. Det lovar jag er. Roligast ikväll kommer ändå bli att se B i sina vikingutstyrsel. Här är ett smakprov:
image113

Break the ice

Idag har jag varit ledig men jag gick ändå upp klockan 07.00. Var ute och gick med Gördis i en timme i skogen. Sen åt jag frukost och började tvätta klockan nio. Vid tolv när jag hade tvättat färdigt tog jag och B bussen till stan. Han ska på Vikingsittning imorgon, så vi gick till en tyg affär och ordnade en tygbit. Kommer bli riktigt bra:)

Nu har jag precis duschat och målat naglarna. Halv sju ska jag, B, Dan, Johanna, Björn och Angelica ta bussen till stan (igen) och gå på resturang. Det ska bli jättetrevligt. Lite jobbigt med två Björn och tvä Johanna kanske. Men Dan kallar alltid Johanna för Babe så det brukar inte bli några problem där i alla fall.

Nej nu ska jag fortsätta göra vid mig, kanske lägger in en bild sen.

Jag är kär i en Ängel.

Fortfarande grått i Växjö...

Idag har jag tillägnat tre timmar på biblioteket och två på föreläsning. Grammatiken är ju som den är, och så har jag samlat på mig lite info så jag kan skriva en bra utredning.

När jag kom hem hade jag fått massa rolig post. Hade fått Håkans skiva från CDON, jag är lite småkär i hans nya för en lång lång tid. Kanske har jag läst Dannjellas blogg lite för mycket? :)

Sen fick jag väskan jag vann på Tradera också som var jättefin, så det var roligt. Mindre roligt var det med ett brev som hette Dags att deklarera. Jippy, jag har läst igenom massa gånger men det verkar mest som att jag ska skriva under och skicka iväg eller något...

Nu ska jag äta lite, sen vila ifrån böckerna och efter vilan blir det nya tag.

En ny dag...

Nu ska jag gå till biblioteket och sitta där i tre timmar för att sedan gå på föreläsning. Hoppas att något fastnar, och att något klarnar. Det hade inte direkt varit fel.

Det är grått och tråkigt i Växjö idag.

We only got 4 minutes to save the world

Grammtik är inte roligt någonstans. Jag tycker det är jättesvårt och jättetråkigt. Usch! Men jag ska fokusera på att skriva min utredning faktiskt, men jag ska plugga grammtik vid sidan av. Tur man har en helg att se fram emot...

B är och dricker redbvullvodka nu. Jag är lite avundsjuk. Å andra sidan klarade han begge sina tentor så han har all anledning att fira. Suck...

Jag tycker i alla fall att Madonnas och Justin Timberlakes 4 minutes är bra. Nu ska jag göra ännu ett försök att plugga. Tjoheeeej


Plugg och städ

Idag har jag än så länge spenderat två timmar på biblioteket och pluggat grammatik. Men nu är jag hemma för att städa lite och duscha samt gå ut med Gördis. Sen ska jag plugga igen i eftermiddag. Tror jag vet vad jag ska skriva om i min utredning. Lite klurigt.

Vann en budgivning på tradera idag och fick en väska för 75 kronor. I den ska jag nog få plats med mina böcker och sånt:)

:(

Tentan gick som väntat dåligt, jag trodde att jag hade 50% och 60% var godkänt. Men när B sedan hjälpte mig att räkna efter så var det inte procenten han hade skrivit ut utan poängen. Så jag var 2,5 poäng ifrån godkänd. Det suger. Riktigt mycket. Jag tycker att läraren kan var snäll att ge mig ett godkänt. Men å andra sidan förstår jag att gränsen måse dras någonstans. Men 2,5 poäng. Riktigt jobbigt.

Efter att ha gråtit en skvätt och fått mat i magen känns allt lite bättre. Nu ska det laddas om och det blir omtenta om två veckor. Det är inte alltid kul att vara student. Tråkigt att det skulle gå så illa på min första tenta. Men jag är som bekant inte särskillt förtjust i grammtik.

Nu ska jag umgås med B.

1:a april

Äntligen fungerar bloggen igen!

I söndags var jag, B, Dan och Johanna på Aqua Mera. Det var riktigt kul, fanns en grej som hette Forsen som var sjukt rolig. Sen blev det lite bubbelpool och B bjöd på mat.

Igår eftermiddag hade jag föreläsning och efter den var jag och B ute med Gördis på promenad, sedan begav vi oss till apoteket och jag inhandlade Kestine. Det känns som att våren är här. Det är varmare och fåglarna visslar glatt. Igår kväll luktade det jättegott ute, precis som det gör på sommarkvällarna när luften börjar bli lite fuktig.

Nu har jag ätit frukost. Ska snart plugga lite. Sen har jag grammtik föreläsning, inte alls kul. Ännu värre är det att vi får tillbaka tentan idag. Känns som att det kommer bli ett stort april skämt.

RSS 2.0