Övrigt från Lofsdalen:


Björn fick låna byxor av Sabina.

Fin och rolig film där Lovisa och Hjördis leker

Weekend i Lofsdalen (lördag)

Eftersom vi hade varit jätteduktiga på fredagen så pysslade vi bara porslin och liknande på förmiddagen, vädert var underbart så på eftermiddagen gick vi till sjön för att njuta med några öl. Vi doppade fötterna i Lofssjön. Kallt tyckte vi, toppen tyckte Hjördis:)


inte så mycket snö i backarna...

På kvällen tog vi ut bordet på däcket. Det blev sill, nypotatis och snaps. Underbar kväll!


Detta klippet är jätteroligt. Titta noga så ser ni hur Hjördis kör ner hela huvudet under vattnet. Jag har aldrig sett en hund som gör så. Haha!

Weekend i Lofsdalen (fredag)

Klockan elva i torsdags natt åkte jag, B och Hjördis till Ljungby. Där mötte vi Sune och Birgitta. Vi tog volvon medans Sune och Birgitta körde Binas bil. Det kändes lite jobbigt att ha 9 timmar i bil framför sig. Vi hade bara lyckas sova en timme på kvällen så vi var jättetrötta. Men vi hade gjort mysigt i bilen med härlig musik och massa gott. Så här såg det ut på vägen upp:

Vi körde mot ljuset så det blev soluppgång ganska snabbt. Det var riktigt mysigt och fint.

När klockan närmade sig 5 var det dags för lite frukost. Vi hittade en fin rastplats som vi stannade på.

Vi var framme runt 10 tiden på morgonen. För att inte riskera att somna så började vi jobba direkt. Vi delade upp oss och alla hjälptes åt. Några packade upp, några skruvade upp hyllor, andra bar kartonger osv. Det var fulltös hela tiden! Bina har hittat en fantastisk stuga men en obeskrivlig utsikt. Den ligger perfekt och innuti var den perfekt. Jag hade absolut kunnat tänka mig att bo så!
Sune och Lovisa i Lovisas nya rum som har en söt fondvägg!

Så här ser vardagsrummet ut:

Hallen:


Matplats:

Utanför stugan var det jättefint. Hjördis blev kär direkt. Hon låg på trädäcket och solade, ibland tog hon en tur i skogen, när hon blev törstig gick hon till bäcken som rinner vid Binas stuga, och det bästa av allt: hon kunde vara lös!

Utsikten, det var fortfarande snö på berget trots att vi hade 25 grader varmt:

Den här lilla stugan var jättefin, där kan man bo om man hälsar på!

Hjördis älskade bäcken:





Vi gick och la oss tidigt eftersom vi varit vakna i mer än ett dygn. Alla var helt slut med supernöjda efter dagens insats!

INMEJLAD

Uppsatsen är nu inmejlad. Jag har suttit med den fram till nu från åtta imorse. Har ändrat en massa små saker och läst igenom den kanske 111 gånger. Jag har även sett uppsatsen som jag ska opponera på. Den är perfekt. Det känns skit att jag ska opponera på en uppsats som är grymt bra. Det hade varit lättare om den varit lite dålig, då kan man ge kritik som bara den. Nu måste jag verkligen lusläsa och fundera över allt 8 gånger innan jag öppnar munnen. Suck.

Jag är redan nervös inför oppositionen på torsdag. Nu orkar jag verkligen inte sitta mer framför datorn. Det har varit en tuff dag med mycket tänk:P

Uppsatsinlämning och bilåkande/körande.

Idag så gick jag upp klockan 6. Det är en väldigt tidig tid för studenter (som gärna går upp senare och sitter och pluggar långt in på natten). Anledningen till det är att jag och B ska gå och lägga oss klockan 17.00! Vi ska nämligen köra till Lofsdalen inatt. Vi åker här ifrån klockan 23.15 och är framme i Ljungby vid midnatt, där ska vi möta Sune och Birgitta. Dem har med sig Binas nya bil som dem ska köra upp medans vi ska köra deras bil. Vår lilla honda ska stå på en hemlig plats över natten (jag säger hemlig för att ingen av er ska åka dit och sno den, I know that you want it!). Så vi kommer väl vara framme i Lofsdalen runt nio eller tio på morgonen. Det blir många timmar i bil så därför måste vi sova innan. Vi ska hjälpas åt att byta så det ska nog gå bra. Hjördis får såklart följa med:)

Imorgon ska uppsatsen vara inlämnad, men eftersom jag inte är här då så måste jag lämna in den ikväll (=innan 17.00 eftersom det blir min kväll idag). Så nu ska jag börja skriva den BUMS. Jag drömde massa hemska drömmar inatt. Jag hade bara en kvart på mig att skriva klart min sammanfattning och alla mina kurskamrat väntade på mig. Det var hemskt! Samtidigt hade jag klippt av mitt hår till en jättekort frisyr, jag grät konstant. Vilken mardröm!

Problemet med att uppsatsen ska skrivas idag är att jag är extremt trött. Men halsen är bättre idag så det känns skönt. Tänk om man hade varit så här pigg:

Benissa.

KOLLA IN HEMSIDAN:

www.123minsida.se/skogsgarden


Finns det någon som kan sova natten innan tenta?

Nu är tentan skriven. Jag satt från 8.00 till 11.00. Man kunde sitta fram till 13.00 men jag orkade inte sitta längre.

Inatt sov jag jättedåligt, det gör jag alltid dagen innan tentan. Jag drömde att det var extremt svåra frågor som var helt omöjliga att svara på. Något som tyvärr inte var en dröm var att utbytesstudenterna hade brakfest och sjöng högt som fan, och jag hade riktigt ont i halsen. Sprang och drack vatten jätteofta och B fick trycka i mig lite medicin tills jag somnade.

Imorse knaprade jag lite Ibumetin och åt Mucoagin så jag orkade ta mig igenom tentan trots lite feber-känningar. Nu hoppas jag verkligen att jag blir godkänd. När jag hade skrivit klart gick jag till Ica och köpte Ben&Jerrys + vaniljmunkar eftersom jag varit duktig och skrivit tentan trots sjukdom och extrem trötthet.

Om jag blir godkänd så åt jag skitmat för att fira det, om jag inte blir godkänd så åt jag för att tröst-äta. Det var Bs förslag i alla fall och det lät inte helt dumt.

Nu ska jag slappa i soffan en timme innan det är dags för min uppsats.

Ge mig sommarlov NU (=jag ska jobba sommaren men är ledig från skolan i alla fall, vilket jag känner behövs nu)

Och ni får ha överseende med att jag är extremt-ovanligt gnällig pga halsont och packat schema. Snart blir det glada dagar som vanligt igen. Promise:)

The day before.

Idag är dagen innan salstentan. Behöver jag säga mer? Ångesten är på plats, paniken är på plats, stressen är på plats, ont i magen är på plats. Jag har dessutom fått lite bonus: halsont deluxe med en extra stark huvudvärk.

Ibland kommer vissa saker så in i helvete lägligt.

Back to school.

Då var det måndag igen. Jag har haft en fantastisk helg. Allkår var grymt kul! Riktigt lika kul var det inte igår när ångesten började smyga sig på. Jag har tenta på onsdag och en viss panik infann sig (märkligt eftersom min inställning till tentan i lördags var: hakuna matata). Idag gick jag upp vid 7 och var på bibblan klockan 8. Satt där fram tills tio och läste i en bok om lite tendenser. Det var riktigt mycket folk på bibblan och svårt att koncentrera sig när det förs mycket väsen så jag traskade hem. Ska läsa lite i en annan bok nu för att sedan plugga på mina anteckningar igen.

Fick respons på min uppsats i helgen. Puh. Den ska vara inlämnad på FREDAG! Som tur det var så har jag bara fått lite kommentarer angående meningsbyggnad och lite andra småsaker. Hade varit värre om metoden inte hade funkat eller om analysen varit hel galen. Jag är glad att jag inte fick någon kritik på det i alla fall (men det kanske kommer när jag ska lägga fram uppsatsen?). I alla fall så får jag sitta hela eftermiddagen på onsdagen efter tentan och hela torsdagen med uppsatsen. Måste få min sammanfattning att vara lite mer länkad till mitt syfte.

Det är tur att terminen snart är slut. Svårt att hinna med festligheter, tenta och uppsats. Stressen är här och huvudvärken är ett faktum.

ALLKÅRSFESTEN


FREDAGSFESTIVALEN

En liten förfest.

Sen var det dags för Veronica Maggio.

Mellan fest hos Nilla.

Markus Krunegård.

Its not fair, I think your really mean....


Pictures.

Såhär såg det ut igår.


på kvällen gick jag, B och Frida till Tufvanängen för där var konsert. Men det var kallt så vi gick hem igen ganska snabbt.


IKVÄLL BLIR DET FEST: FREDAGSFESTIVALEN!

Det blir en dag i skogen idag!

Efter föreläsningen igår så drog jag med mig några klasskompisar och tittade på vinbrännbollen. Det började åska och Malin är jätterädd för åska så då gick dem hem men precis då kom Frida så vi gick bort till B. Kollade när VÄXT spelade och en massa andra. Alla var ganska fulla, många killar spelade i kalsonger. Inte särskilt vackert (tyvärr). Sen började det tyvärr ösregna så då gick jag hem och läste en roman som jag fått låna av Malin (och som jag egentligen skulle ha läst till igår).

På kvällen var det träning. Sista muskel på bräda denna terminen. Tog tolv kilo på biceps och bröst. Nice! Efter träningen var B ute på äventyr och Frida kom hit och kollade Twilight. Jag tror hon tyckte den var bra. Vi var riktigt trötta efter filmen så det blev inte så mycket snack:P

Nu har jag precis bakat en aftereight kladdkaka. Mums. Och B håller på och grejjar i köket. Sune och Birgitta kommer hit och vi ska ut på en liten vandring så ska vi stanna och grilla. Ska grilla någon form av kotletter som B har förstekt i ugnen och sallad till. Sen har han gjort en grymt god dressing med dill. MUMS! Han är bäst på mat.

Har lite panik över att jag inte kan plugga till tentan idag. Men jag får gå upp tidigt imorgon så kan jag nog sitta fyra timmar på bibblan i alla fall. Sen har jag hela söndag, måndag och tisdag på mig. Jag borde väl fixa det?

Feel the sun shine on my face....


Snart är terminen slut.

(skrivit den 19:e maj men bloggen strulade så jag lägger upp det idag istället)

Min preliminära slutversion av uppsatsen är nu mejlad till handledaren. Känns lite skakigt. Men det är inte helt kört än. Jag kommer få respons och hinner ändra lite i sista sekunden. B har hjälpt mig med framsidan som man var tvungen att skriva i ett webbformat. Det är super viktigt att allt är exakt på rätt plats, vilket det förhoppningsvis är nu. Min uppsats fick det här fina namnet: Analys av kreativiteten i "Den gula tapeten".

Imorgon har jag föreläsning mellan 10-13 vilket jag är lite bitter över eftersom jag missar vinbrännbollen. Om jag har tur är dem igång fortfarande när jag slutat så då får jag gå dit och hejja lite. Annars ska jag plugga till tentan imorgon och städa. Och träna såklart!

Tränade sista air muskel idag. Buhu. Jag önskar att det fanns något liknande pass där hemma som jag kunde gått på i sommar.

Nu ska jag nanna. Imorgon måste jag vara mer effektiv än vad jag varit idag.

Allkårsveckan är här!!!

Idag så vaknade campus till musik och allkårveckan är invigd. Kolla!

Måndags-seg.

Allkårsveckan är här. Ösregn i morse men sol nu, hoppas den stannar veckan ut.

Jag har haft ont i huvudet och varit trött hela dagen. Har kämpat mig igenom 2 noveller och större delen av den sista romanen i den här kursen. Har runt 40 sidor kvar. Hade planerat att komma längre än vad jag gjort. Paniken börjar komma men jag känner mig ändå likgiltig. På onsdag är det en vecka kvar till min sals tenta och jag kan samtidigt säga att mellan ons-lör kommer jag inte att plugga hälften så mycket som jag brukar.

Uppsatsen lämnas in i övermorgon. Har inte ens tittat på den idag. Orkar inte. Ska bara komma på vad den ska heta sen är den redo att mejlas iväg så det är ingen panik.

B ligger under täcket och nannar. Det är något visst med måndagar? Det finns ingen luft i lägenheten och vi känner oss slöa som fan. Beställa mat idag? Japp. Och jag är glad att jag aldrig avbokade muskel. Nu kan jag äta lite onyttigt eftersom jag är duktig och tränar (fast att det är det sista jag vill göra idag på grund av trötthet och ont i huvudet).

Jag vill trycka på pause ett tag.

Det här har jag gjort istället för att plugga:


Dum tek tek!

Igår var jag och Frida i stan. Jag inhandlade en outfit och alkohol till Allkår. Nu är jag redo som fan. På kvällen kom Frida hit och vi kollade eurovision. Helt fel låt vann. Jag tyckte att Turkiet eller Azerbaijan skulle ha vunnit. Usch, jag kunde knappt titta på honom.  Jaja, men alla andra verkade gilla honom eftersom han vann. Vad har hänt?

Idag har jag tvättat medans B har sovit. Och nu så är tanken att jag ska läsa ut ännu en seg bok och plugga inför tentan. Hur kul är det? Usch det vill jag verkligen inte. Blää.

Gaddad?

Båda mina syskon är tatuerade. Kanske ska jag också märka mig lite? Men jag vet inte om jag vågar. Dels på grund av smärtan och sen är jag rädd att jag ska ångra mig. Fast jag tror inte att jag ska tatuera mig förrän jag är riktigt bombsäker. Sen är det nog inte min stil. Mina syskon är coola som fan och passar bra i sina tatueringar. Dem är modiga:) Jag känner mig som en outsider nu när dem är gaddade.
brorsans:

syrrans:

Keso-lover!


fredagsslappepluggiströja?


Don`t stop push it now!

Här sitter jag i nattlinnet och skriver på min B-uppsats. Snart, snart, snart är jag färdig. Eller ja, min preliminära version är färdig rättar sagt. Jag blev så glad av kommentarerna om mitt hår igår och att Frida påpekade det på träningen så jag plattade idag igen. Det blir snyggt och färgen får en bättre nyans när håret är rakt, men det tar lång tid. Jag kommer antagligen bara träffa B och Hjördis idag. Men det är ju gött att känna sig lite fredags fin. Om jag hade haft pengar så hade jag kört in till stan och shoppat satan, det är perfekt shopping väder.

För övrigt så har jag haft sjukligt ont i magen nu i tre dagar. Whats up egentligen? Igår fick jag springa ut från träningen för att gå på toa. Lite jobbigt. Och igår kväll låg jag som en boll i soffan och kunde inte ens gå ut med Hjördis. Konstigt. Har ont nu med, det bubblar och har sig. Men det blir säkert bra snart igen:)

Förresten så är detta låten vi har på finalen när vi kör air-muskel. Höga knä som fan och paraply hit och dit. Igår hade vi dessutom publik i slutet bestående av instruktörer, det var lite jobbigt faktiskt.

Straight.


Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Tisha!

Jag har precis köpt en tröja av en tjej som är designer och konstnär. Hon var inte själv nöjd med modellen och sålde därför ut den för 75:- jag tänkte fixa till den lite med nål och tråd så blir det nog perfekt. Lagom pris för min tomma plånbok.

Idag gick jag upp vid 7 som vanligt. Satt på bibblan till halv elva och pluggade. Tanken var att jag skulle läsa hela eftermiddagen men jag hade jättesvårt för att koncentrera mig. Jobbigt. Så det har blivit ganska mycket tid framför datorn.

Vid fem tänkte jag prova springa runt sjön. Mitt mål var att orka halva och jag orkade mer än halva. Känns bra. Fick såklart ont i benen efteråt (på ett nytt ställe) och enorma blåsor från skorna. Aj, aj. Mitt flås var bra och jag orkade mycket längre än jag trodde, fast jag fick ganska mycket håll. Det hade varit kul att försöka hålla igång konditionen över sommaren. Frågan är om jag hinner. Vet inte hur mycket jag kommer jobba, sen kommer hästarna ta mycket tid. Men det hade varit toppen om jag kunde springa 2 ggr i veckan. Jag tänkte att jag skulle springa lite här i Växjö innan jag åker hem (eftersom träningen på VUGI är slut nästa vecka). Om jag klarar hålla igång konditionen över sommaren ska jag unna mig själv ett par nya träningsbyxor. Nu blev jag pepp!

B är ute och går med Hjördis nu. Jag har grymt ont i magen, för mycket kaffe idag? Antagligen. Nej jag ska försöka läsa igen.

bio 18 september!


blommigt ♥


Laddar inför air core

Höga knä som fan och blodsmak i munnen till denna låten:


det bästa är att Sophia (min favorit instruktör som har passet) tycker att man ska sjunga när det blir jobbigt. Hon är musik/idrottslärare och har en ljuvstämma men frågan är om hon verkligen vill höra när jag ylar loss. Sen ska man gärna se arg som fan ut när det blir jobbigt och skrika lite. Sophia är bäst. Helt sjuka pass, man är helt yr i mössan när man kört loss. Hon har riktigt bra musik så man vill verkligen skaka loss. Hon blandar in lite dans-steg också så det är kul som fan. Jag och Frida kan nog passet utan till nu. Nu ska jag byta om!

Relationer.

Jag satt i soffan och läste en bok vid namn Livets ax alldeles nyss när ett minne plötsligt dök upp. Vi gav brev till varandra i högstadiet. Vi tjejer. Vad skrev vi i breven? Varför skrev vi? Vågade vi inte prata om det vi skrev? Eller var det så pass hemligt att det var tvunget att sägas genom brev så ingen skulle få höra? Eller tyckte vi bara om att skriva? Jag minns inte. Jag minns bara att vi gjorde det och att vi var många som gjorde det. Jag måste kolla breven när jag kommer hem. Det är så trist att vissa saker glöms bort. Det här med breven har jag aldrig tänkt på innan.

Jag minns att jag hade enorm respekt för många tjejer på högstadiet. Jag såg upp till dem och var ofta avundsjuk. På deras hår, på att dem slapp ha glasögon, på deras relationer till andra tjejer, till killar och till föräldrar och på en massa andra saker. Jag är fortfarande ofta avundsjuk och har svårt att känna mig nöjd med den jag är.

Det är egentligen först nu jag har lärt mig att tygla min avundsjuka. Jag var iofs jävligt bra på att dölja den förr så jag tror inte att det var så många som märkte den men nu har jag nog lärt mig hantera den på ett annat sätt. Jag har det väldigt bra och är nöjd med vart jag är just nu så det är kanske därför jag inte tänker på andra lika mycket.

Jag har alltid haft svårt för att ha tjejkompisar. Jag vet inte varför. Tjejer kan vara riktigt, jävla elaka. Jag har själv varit mer än elak många gånger. Jag vet att min elakhet kom i den tuffaste perioden i mitt liv. När jag var som mest sårbar och inte hade en susning om vem jag själv var eller vart jag var på väg, då sårade jag folk som brydde sig om mig. Jag hade inga tjejkompisar till sist, jag var egocentrisk men det var nog bra för mig just då. Jag hade haft en relation i två år och präglats hårt av den, jag hade svårt för att lita på andra och var rädd att bli styrd. Vissa saker kommer nog aldrig försvinna. Jag minns att Jenny var ett stort stöd för mig. Hon tillsammans med mina föräldrar försökte få mig att tänka efter. En jävla tur var nog det, annars hade jag nog försvunnit där och då.

Jag och Jenny blev också ovänner. Vi var på praktik i Danmark och jobbade 7-20, vi bodde på en extremt liten yta och var under fysisk och psykisk press. Vi blev mest oense om praktiska saker. Men jag är samtidigt glad att det var med Jenny jag var, jag kan vara jävligt hård ibland och säga dumma saker när jag är trött och stressad. Efter Damnark pratade jag och Jenny inte så mycket med varandra. Vi var båda trötta på varandra efter en tuff tid på Danmarks största stuteri. På studenten blev det någon slags "försoning". Vi la det bakom oss till viss del men ingen av oss visste hur vi skulle bygga upp den vänskap vi en gång haft.

Jenny tog första steget och det är jag jävligt glad för. Vi träffas inte så ofta nu eftersom hon befinner sig i Ängelholm och jag i Växjö, men vi gör vad vi kan för att hålla kontakten och än så länge går det bra. Förra sommaren hade jag en oförglömlig tid med Jenny och jag hoppas att denna sommaren blir något i samma stil.

Min allra bästa kompis som kan mig utan och innan till är såklart Björn. Han kom lite som räddaren i nöden. Jag tror det var bra att jag följde mitt hjärta och kom bort ifrån Åstorp. Nu känner jag mig lugn och trygg och det känns otroligt skönt att kunna blicka framåt tillsammans med någon annan.

Snart Allkår...

I helgen kom jag på att terminen snart är slut och fick ganska mycket panik. Det är snart Allkår och meningen är att jag ska festa in allt som jag missat på hela terminen på en helg. Om jag hade festat som majoriteten på Campus gör så hade jag nog varit på botten just nu. Jag hade aldrig pallat skolan. Jag tycker det är svårt att hinna med fast jag inte festar något alls nästan. Och när jag skulle kunna festa är jag glad att jag inte har något att plugga så då bäddar jag hellre ner mig i soffan. Men snart är det Allkårsveckan och då jävlar! Egentligen hade det varit riktigt gött att supa bort hela veckan men eftersom jag läser vid humaniora har jag lite annat för mig. Annat är det för elektroingenjörerna som har fått ledigt hela veckan för att kunna ägna sig åt Allkår (eftersom ingen dyker upp på föreläsningarna ändå), jag är avis. 

Problemen är:
1. min uppsats ska vara inlämnad på onsdagen i allkårsveckan
2. Birgitta och Sune kommer hit på onsdagen/torsdagen så då hade det varit bra om man kunde vara social.
3. Danne och co kommer på fredagen
4. jag har salstenta onsdagen efter allkår

Med andra ord är min tanke att jag ska plugga ALLT denna veckan. Därför så var jag duktig som fan idag och läste ut en bok som ska vara klar på torsdag, det tog 7 timmar. Puh. Imorgon ska jag läsa en bok som jag ligger efter med sedan första föreläsningen. På onsdag ska jag till bibblan och läsa lite om tendenser i litteraturen, vilket jag måste kunna. Plus lite historia. Torsdag har jag föreläsning. Till helgen ska min uppsats bli helt jävla färdig och sen måste jag läsa övrig litteratur och plugga till tentan. Om jag gör allt detta kan jag supa rumpan av mig och kanske klara salstentan.

Än så länge har jag klarat alla tentorna, men jag chansar och hoppas att jag hinner plugga in allt innan allkår. Det känns egentligen inte så bra men va fan. Man kan ju inte missa Allkår pga av en tenta. Nu hade det varit bra att kunna få lite råd av Johanna om hur man planerar inför Allkårsveckan, hon har ju varit med några gånger...

Nu måste jag läsa. Bråttom, bråttom.

Förresten, + till mig som klarade 12 kilo på hela biceps-låten. YES!

Lättad.

Jag blev godkänd på min senaste tenta. Den som jag gjorde i Åstorp och la ner alldeles för lite tid på. Den som jag absolut trodde att jag skulle bli underkänd på. Den som jag inte hade det minsta intresse över. Den som jag förträngde.

Det måste vara ett mirakel.

Upside down

Jag är inte färdig med uppsatsen. Har lite till kvar att skriva. Typ en halv sida. Men det är inte så konstigt att jag inte kommit längre, jag kunde inte börja skriva förrän Dan Åke hade vaknat och klivit upp ur soffan (vilket han inte gjorde förrän runt nio) och sen hade vi tvätt-tid mellan halv tio och tolv. Min bakfulla sambo var dock inte intresserad av att tvätta, han vaktade sängen sålänge. Men jag var på plats framför datorn lite över nio och upptäckte att det jag skrev sist på uppsatsen var helt borta. Jag fick panik och började nästan kallsvettas eftersom jag gjorde ganska mycket sist. Som tur det är så är min bakfulla sambo även ett snille på vissa punkter (utom tvätt då) så han fixade fram det som jag skrev sist. Jag hade tydligen bara sparat det "temporärt". Jag vet inte hur han gjorde, jag är bara glad och tacksam över att han fick fram det.

När klockan närmade sig tolv började mannen i sängen skrika: bakfyllemat! Jaha, bilen till Willys fick det bli och det inhandlades en hel del onyttigheter som jag verkligen inte kunde hålla fingrarna ifrån. En hel veckas träning åt skogen?

Nu har vi nyss varit ute med Hjördis i regnet och jag ska fortsätta skriva på min uppsats och sedan läsa. Ikväll blir det lugnt, hockey framför tv:n. Jag är inte jätteintresserad av hockey, mest hästar. Men för att visa att jag är min fars dotter så får jag väl kolla lite hockey så jag har något annat än hästar att prata om när jag kommer hem.

Aj, aj, aj.

Jag har ont i mina benhinnor. Jag fick riktigt ont redan igår (och jo jag vet att man ska vila bort det men det hade jag ingen lust med) och idag så tänkte jag att det nog skulle gå. Det gick men det gjorde jävligt ont. Så ont har jag aldrig haft. Det är sjukt frustrerande, jag vill och jag orkar men benen säger emot. Jag blir så arg! Det känns så sjukt när man vill springa och känner att man har massa kvar att ge men benen är inte alls med på noterna.

Ibland har man riktigt ont i huvudet. Det bultar och varje gång det gör det så tror man att huvudet ska sprängas. Så känns det i benen. Fast det bultar inte utan det gör ont hela tiden. Jag masserar med Zon och jag har perfekta skor men så fort jag lägger på lite mer kondition än vanligt så går det inte. Jag är trött på det nu. Finns det inget man kan göra?

Jaja nog om det. Grabbarna är och kolla hockey hos någon och jag tänkte läsa. Det gör jag ju nästan aldrig. Men jag har så mycket att läsa nu så det får bli böcker istället för tv.

Imorgon ska jag skriva på min uppsats och förhoppningsvis bli (i alla fall nästan) färdig med den.

Lite stress.

Här stressas det för fulla muggar. Gick upp vid 7 idag. Läste ut den sega boken innan föreläsningen så nu slipper jag den, nu står det en massa andra på tur... Hade föreläsning mellan 13 - 16. Vi fick en halvtimmes rast och då bokstavligen sprang vi till pelarhuset för att lyssna på Magnus föreläsning om hur det är att arbeta som kritiker på Svenska Dagbladet. Sen fick vi springa tillbaka för att avsluta föreläsningen om Coetzee.

Efter föreläsningen gick jag till bibblan och lämnade två böcker och lånade en ny. När jag kom hem blev det en snabb runda med Hjördis och nu har jag bytt om och ätit lite snabbt. Om en halvtimme börjar träningen. Ska köra air core idag. Gött kött. Hela dagen har varit som en uppvärmning, blivit mycket raska steg.

Dan ska stanna en natt till. Det hade blivit ett missförstånd om vilken dag handledningen skulle äga rum. Förvånad?

Fick även veta att Magnus ska börja rätta tentorna IMORGON(!) så blir han färdig tills på söndag då det har gått exakt tre veckor. Snacka om att göra allt i sista sekunden.

Rain keeps falling down.

Regnet öser ner och jag njuter. Boken är utläst. Nu ska jag läsa en stencil, dikter och den sega boken. Tänk om jag blir klar med allt idag. Troligtvis blir jag inte det. Fem timmar kvar till träning. Måste hinna rasta Hjördis och äta något också. Innan jag fortsätter måste jag dammsuga. Det blir skitigt fort, speciellt när det regnar och grusen fastnar i Hjördis päls.

Dan Åke kommer hit idag. Han har blivit en flitig besökare nu i slutet på terminen. Trevligt:)


reservatet som vi besökte i helgen

Det tar aldrig slut.

Nu hinner jag äntligen andas. Sitter och väntar på B som ska se klart på ett program på tv innan vi ska gå ut med Hjördis. Blir nog en sväng i skogen.

Det har varit en tuff dag idag. Klockan ringde 7 och sedan har det varit fullt ös. På morgonen pluggade jag in det sista för att gå på föreläsning vid 10. 13 var jag hemma igen och mötte B i dörren som skulle iväg på sin föreläsning. Sedan har jag läst en bok som ska vara klar till onsdag. Har redan läst 100 sidor! Egentligen är det inte särskilt bra eftersom jag ligger två böcker efter (pga att dem är utlånade på bibblan men jag har reserverat dem) och sen har jag ju lite kvar i den sega boken som aldrig tar slut.

Vid fem fixade jag lite mat och sen kom B. Jag läste samtidigt så det blev lite hej och hå. Allt för att hinna med. 18.30 var det dags för en timmes air muskel. Blev röd som en tomat och genom svettig som vanligt. Härligt! Imorgon ska jag gå på ett rent air pass, tänkte köra lite extra mycket kondition nu de sista veckorna.

I övrigt så känner jag mig både stressad och pressad med plugget. Om två veckor ska uppsatsen (eller den preliminära versionen) lämnas in och jag har fortfarande en sida kvar att skriva. Problemet är att det inte finns en chans att hinna med uppsatsen på vardagarna eftersom jag har 1,5 bok att läsa om dagen. Uppsatsen får jag alltså arbeta med på helgen och hur kul är det? Hur mycket inspiration och vilja har jag då? NOLL.

Salstentan närmar sig dessutom och i all stress har jag svårt att komma ihåg vad jag läser. Inte så bra. Dessutom går jag och är jävligt nervös inför resultatet på tentan som jag gjorde hemma. Beskedet borde komma vilken dag som helst. Blir nog en omtenta i sommar.

För att fly undan verkligheten ska jag och B kolla resor på nätet när vi kommit tillbaka från rundan i skogen.

favorit tröja


Sleepy

Idag är det lite regn ute och det känns faktiskt lite skönt. Förhoppningsvis kan jag få gjort något vettigt idag. Jag ska läsa ut en bok på 200 sidor och sen läsa lite dikter. Sen ska jag kämpa med min sega bok så kanske jag blir färdig med den.

Ikväll blir det muskel. Skulle egentligen tagit sjön imorse men B och jag stannade kvar i sängen en timme extra. Det är alltid svårt att ta sig upp i tid på måndagar.

Ska ringa till Oj också och höra hur det ligger till med schema och sånt. Jag och B tänkte boka resa och då kan det vara bra att ha lite koll på hur man jobbar.

Nu ska jag ringa sedan läsa!

Det blommar!

Igår fick vi som sagt besök vilket var väldigt trevligt. Vi fick en helt underbar blomma av mamma och pappa. Blev jätteglad, nu har vi finast av alla utanför dörren!

Det blev mycket mat igår men även en lång promenad i det fina vädert, Hjördis blev glad för hon fick bada lite. Tiden gick otroligt fort och när vi hade ätit var klockan åtta och vi hade haft besök i åtta timmar. Det blev jättetyst när det bara var jag och B kvar. Sängen och tv:n fick det bli resten av kvällen.

Idag ligger det lite åska i luften. För mina studier är det bra. Jag har bara 160 sidor kvar att läsa i den sega boken. Fast jag måste börja läsa inför tisdag nu så den får ligga lite vid sidan av ett tag.

Snart ska vi köra till ett naturreservat och gå ut med Hjördis. Ikväll blir det nog lite grillning. Annars ska jag försöka läsa så mycket som det går.

Besök.

Idag vaknade jag klockan 7, tvingade mig själv att ligga kvar en halvtimme sen gick det inte längre. Väckte B som faktiskt vaknade och gick upp, jag blev ganska förvånad. Vi gick i alla fall ut och tog ett varv runt sjön. Gött att vara sund ibland.

Snart kommer mamma, pappa, mormor och morfar hit. Trevligt med besök, eller främmad som man säger där hemma. Vi ska äta och vara ute i solen.

Jag bakade en kaka igår som jag tänkte att vi skulle ha till efterrätt. Problemet med kakan är att den smakar skit. Man skulle bland annat ha i kondenserad mjök och jag måste ha fått tag i någon konstig variant eftersom det smakar mycket märkligt. Så nu efter jag hade duschat sprang jag över till ica och handlade något färdigt tjo-fräsan ;)

Babe kockar i köket, jag ska gå ut och se hur det går tror jag minsann. Världens bästa kock.

RSS 2.0