Jobb igen...

Idag gick jag upp vid halv sju. Gick ut i stallet och red Flisan i skogen. Sen släppte jag ut coch gjorde klart i stallet. Efter det somnade jag och vaknade igen vid elva. Har nyss varit ute med Hjördis. Om två och en halv timme börjar jag jobba. Blääää. Gillar inte att jobba eftermiddar. Jättetråkigt, tiden går så långsamt.

Saknar B...

Dagen efter.

Nattens inlägg var kanske inte det mest genomtänkta. Men jag hade som sagt väldigt roligt igår och fick träffa människor jag inte träffat på länge. Men det är ädå ganska märkligt, för helt plötsligt känns det som om det bara var några månader sedan man sågs sist. Antar att det kan vara så när man träffat varandra varje dag i tre år.

Blev god mat och mycket dans och sång igår. Härligt:) När jag kom hem gick jag ut med Hjördis. Jag var först hem (?!). Mamma och pappa hade varit på torparedagarna och röjt, så de var hemma först vid två. Och syrran också. Brorsan kom väl hem runt fyra, hans kompis låg åpå soffan nu när jag kom ut. Haha.

Idag ska jag gå ut och gå en lång runda. Har redan ätit rabarberpaj så jag har redan lite ångest. Tänkte rida också men Flisan ska till veterinären vid fem. Kanske rider efter det. Får se.

Skönt att jag inte är jättebakis iaf:)

Oj oj oj vilken fest!

Har precis kommit hem. Är askalas Vet inte vad som hände men någon stans på vägen blev jag riktigt mega full. Har snapsat rejält idag. Haft skit kul. Blev ingen bild på hur jag såg ut. Lna tog en massa bilde rmen ser mest ut som ett blekt fyllo på de, vilket jag ju är iofs,

I vilket fall som helst har jag haft SJUKT KUL IKVÄLL. Nästa helg blir det ekebo festivalen med Jenny. Hon vet hur man festar:D

Idag är det fest!

Oj så skönt det var när klockan inte ringde imorse. Sov till tio, det var hur skönt som helst. Fem timmar längre än vad jag brukar sova, inte helt fel det. Sen blev det frulle på Kyrkbacken efter det körde jag ut till Väla. Köpte ett par jeans på rea, ett par ljus blå med hög midja. Kanske kommer bild:) Också köpte jag örhänge och smink. Och present till Jenny såklart:D Ikväll ska jag och Lina + Peter på 20-års fest hos Jenny. Det ska bli kul.

Efter väla åkte jag till B som åker till Roskilde idag:( Nästa söndag ses vi igen. Men det kan vara skönt med lite tid för sig själv. Säger jag nu, om två dagar kommer jag tycka det är skit tråkigt... Jaja, men han kommer iaf att ha roligt. Och jag ska ägna mig åt hästarna och en masssa städning. Jobbar dessutom eftermiddag så hade inte hunnit träffas så mycket ändå.

Ska ju som sagt på fest, suger att Oasis hade stängt igår och stängt idag. Gå på fest som en blekfis är inget kul alls. Men vad gör man. Jo man går dit som en blekfis ändå... Kvart i sex kommer Peter och Lina och hämtar mig.

Trevlig lördag på er!

Johannas rutiner var det ja...

Då har jag varit iväg och jobbat ännu en dag. Har typ ingen energi alls. Men jag ska ändå ut och gå med mina stavar, kanske kan jag få det till en rutin? Johanna + rutin= omöjligt. Men man kan ju alltid prova. När jag har varit ute och traskat ska jag ner och sola (om jag orkar, för det är ju väldigt ansträngande) sen ska jag lämna bilen till B och vid halv åtta är det dags för träning för Maria. Wihooo.

Var på väla med B igår och det fanns hur mycket fina saker som helst, men han är alltid så rastlös så jag får nog åka dit en annan dag och shoppa loss. Finns så mycket saker jag vill ha, som vanligt. Men borde verkligen spara så mycket pengar som möjligt till lägenheten. Fast vill inte.

Nej stavarna var det. Och ja, jag ser ut som en riktig kärring när jag går med de. Men jag går i skogen så möter inte så jättemånga iaf:)

Seg dag.

Ja den här dagen har det då inte hänt så mycket. Men det var inte kul när klockan ringde 05.00 imorse kan jag förtälja. Har i alla fall jobbat 06.00-14.20 och somnade när jag kom hem vid tre. Vaknade lite över fyra och nu väntar jag på att hästarna ska komma hem. De är hos hovslagaren och komme rnog hem om tre kvart. Segt att sitta och vänta... Funderar på om jag ska gå ut i stallet och städa lite. Tror nästan jag ska göra det.

När Flisan kommit hem ska jag rida till ridhuset i blåsten, sen när jag kommer hem blir det duschen. Hem till B och natti. Gud vad veckodagarna är roliga. Eller inte. Ska kanske äta något däremellan också förresten.

Slappe-ridning!

När klockan ringde imorse ville jag verkligen inte gå upp, men jag gjorde det i alla fall. Gick ut med Hjördis i skogen och slängde i mig två mackor. Sen red jag och Linda en slappe runda i skogen. Det var mysigt och kul. Skrattar alltid så jag håller på att kissa på mig när jag rider med henne. Speciellt när hon berättade om när hon longerat en häst i ösregn och fått köra hem i trosor och bh med ett häst täcke om sig, när hon var i Varalöv tog fartkameran en bild på henne. Ni kan inte ana hur mycket jag skrattade. Haha.

Idag hade jag tänkt gå ner till ridhuset, Erika tävlar ju:) Men det är riktigt pissväder, jag kan alltid läsa resultatet i hennes blogg men hade varit kul att se henne. Såg hennes häst avkomma igår som var jättefin så jag blev väldigt nyfiken. Får se hur jag gör. Stackare som tävlar i regn:S

Midsommar

Igår var det midsommar fest hos Lina som fyllde 20 år. Det var riktigt kul, längesen jag hade så roligt och skrattade så mycket:) Vill göra om! Var grymt kul med härligt folk och roliga lekar. Fan va roligt jag hade, massa små saker som hände. Skrattade så jag höll på att kissa på mig.

Idag gick jag, mamma och syrran ner till ridhuset och tittade på tävlingen lite. Har precis kommit hem, ska vila en timme. Sen blir det rida Flisan och efter det ska vi äta räkor och en massa annat gott som B och pappa har fixat.

Hörs kanske imorgon!

Min morgon

Idag gick jag upp samtidigt som B. Gick ut med Hjördis och sen blev det stallet. Red Flisan, så himla mysigt. Tog det ganska lugnt, hon orkar inte så mycket.

Sen har jag ätit frukost och varit och solat. Man vill ju gärna se ut som en människa på midsommar. Jag har köpt en tunika jag tänkte ha på mig men nu känns den helt plötsligt inte alls rolig längre. Men men, hinner inte ändra på det tyvärr.

Nu ska jag vila ett tag. Sen blir det jobb. Segt, men gött när pengarna kommer in.

SNART MIDSOMMAR:D

Jobb och regn.

Nu har jag skickat in min hemtenta och det kändes inte alls bra. Tror knappt att jag blir godkänd. Men men får väl se.

Jaha idag är det jobb precis som igår. 14.20-23.30. Jippy... Men imorgon förmiddag ska jag iallafall rida:D Nu är hemtentan klar så nu börjar ridningen på allvar. I slutet på nästa vecka ska jag minsann träna. Nu får det bli ordning och reda på saker och ting. Sen måste jag sola imorgon också. Snart midsommar och då vill man se fräsch ut. Tråkigt bara att det är moln och regnar ute. Då blir man inte så brun precis.

Verkar som jag börjar bli förkyld. Toppen. Det är ju verkligen precis vad jag behöver. Ge mig nu lite energi va...

20 år, inte längre tonåring.

Igår fyllade jag 20 år. Det kändes inte alls konstigt. Som vanligt typ. Haha. I lördags var det lite kalas för mig och jag fick en massa fina saker. Bland annat elisabeth aarden hudkrämen som jag önskat mig. Och av mamma och pappa fick jag en cykel. Var ute och cyklade med B igår. Så nice. Nu kan jag cykla och handla och sånt i Växjö. Paffe. Bensinen är ju inte gratis precis.

Imorgon så ska min grammatik tenta lämnas in och jag har knappt någon ångest över det... Det är verkligen ett under om jag klarar den. Usch jag vill inte. Har inte alls hunnit lägga den tid som jag egentligen vill och borde på den. Men det finns så mycket annat som lockar, och när det inte finns något som lockar så är jag bara trött.

Jag skäms lite över att skicka in tentan i det skick som den är i nu... Vet inte om jag kan göra det bättre heller. Sucks.

Orka plugga...

Denna veckan har varit piss. Jobbet har faktiskt gått bra men har varit hel död när jag kommit hem. Inte kul när klockan ringer 5.00 på morgonen. Men nästa veckan börjar jag först 14.20 så det blir nog lite bättre. Iaf så ska min hemtenta lämnas in på tisdag och då tänker nog de flesta att jag lätt hinner fixa det i helgen. Problemet är att jag fyllar 20 imorgon så vi ska ha kalas idag. Hur sugen är man då på att plugga? Och det är ju verkligen inte så att tentan gör sig själv direkt. Fan va jobbigt. Det som är tråkigast av allt är att jag inte har orkat rida. Så fort jag har tenta så blir jag helt knäpp i skallen. Tänker på det hela tiden men den här gången har jag varit allt utom effektiv. Jag gillar det inte...

Det ska inte ens bli kul att fylla år, jag vill bara att tentan ska fixa sig. Allt till och med tisdag innebär panik och ångest.

Hejja...

Uppdatering?

Jag har så myket att göra så det blir inte så mycket uppdatering på bloggen. Jobbar från 6.00-14.20 så när jag kommer hem är jag helt slut fast då måste jag sitta med hemtenta:( Och helst rida Flisan. Just nu går tentan SKIT. Gjorde lite igår iaf sen körde jag och B till väla. Handlade present till Sune. Jag handlade en topp och en tunika på Gina. Kanske ska ha tunikan på midsommar. Inte säker...

Idag så ska jag och B till hans mamma och Sune på middag. Ska köra när B slutat (om en halv timme). Förhoppningsvis är jag inte helt slut när jag kommer hem så då hinner jag kanske göra lit epå tentan. Men hinner inte med Flisan idag:(

Imorgon är det Ullared som gäller vid middags tid. Fick ledigt eftersom jag kunde börja jobba med så kort varsel. Nu ska jag göra vid mig färdigt.

Håll tummarna för att jag hinner göra klart min tenta till den 17:e.

Jobb

Igår blev det stranden med mamma, pappa och Hjördis. Inte så länge men det var väldigt skönt att få svalka sig. Sen stack jag till B och badade Hjördis för att sedan tillsammmans gå hem till mig. Det blev grillade hamburgare och vit kladdkaka till efterrätt. Mums. På eftermiddagen hade jag tänkt göra lite på min hemtenta men min hjärna fungerade inte så det får bli idag. Red Flisan också igår, det var mysigt. På kvällen tankade vi och sen gjorde vi pastasallad som blir lunch idag.

Klockan 08.00 ska jag vara på Ecophon. Ska skriva på lite papper och sånt. Sen vet jag inte vad jag ska göra. Jobba antagligen, får väl se. Har ingen aning om när jag slutar heller.

När jag kommer hem idag ska jag börja med min hemtenta. Måste få gjort massor idag:S Sen ska Flisan ridas, måste ju ha en liten morot får att få något gjort:)

Aj min arm.

Fortfarande inte somnat. Jag har fått RIKTIGT ont i min högra arm. Vet inte hur jag har fått det. Kanske när jag har suttit i tvärdrag i bilen? Det känns som växtvärk fast ännu värre. Det hugger uppe i axeln och jag är öm i handen också. Fattar ingenting. Har tagit en ibumetin men den verkar inte hjälpa. Vet inte vad jag ska ta mig till.

Det börjar bli ljust ute och jag är så trött. Vill så gärna sova. Är frustrerad och ledsen. Ge mig sömn. Gör ont i min arm...

Vilken dag!

Imorse vaknade jag klockan 05.00 och då gick jag på toa. Sen försökte jag somna i 20 minuter men det gick inte så då gick jag ut i stallet. Gav hästarna mat och mockade lite sen blev det skogen på Flisan. Var så himla mysigt. Inte en kotte ute. Både jag och Flisan har tappat jättemycket men vi får ligga i så ska vi nog komma i form snart.

Vid nio vaknade B och vi körde till Oj och handlade frukost. Sen blev det playan med B, Tobbe och syrran. Träffade Erika på stranden. Riktigt kul. Sist jag träffade henne var förra sommaren på Idas fest. Åååh det är så roligt att träffa människor som man stått nära. Jag har bara lust att spola tillbaka till tiden när helgens sysselsättning var att städa sadelkammaren med Erika. De få problem som fanns då var vart vilket träns skulle hänga. Haha, fan vad kul vi hade. Minnen:)

Efter stranden körde vi till Oj och handlade. Såg Sara där men hann inte prata, känns konstigt att hela tiden se folk man känner, eller vet vilka det är. Är man inte van vid sen Växjö iaf.

Sen slöa vi lite här hemma hos mig innan vi hämtade Hjördis på Kyrkbacken. Vid åtta skulle vi grilla och jag hade varit och hämtat Jonte. Åt ihop med mina föräldrar och jag hade jättekul. Bästa kvällen på länge. Skrattade så jag fick ont i magen emellan åt. Riktigt kul. Och gooood mat som B och Tobbe hade pysslat med.

Nu på kvällen hände en tråkig sak som sabbade den perfekta kvällen. Jobbigt. Känner mig illamående och svimmfärdig. Men apoteket imorgon så är det åtgärdat. Ska vara på plats direkt när det öppnar.

En underbar dag som tyvärr fick ett tråkigt slut.

Imorgon ska jag ta tag i hemtentan, och rida såklart:)

Hemtenta:(

Skrev ett inlägg igår som aldrig publicerades så jag la ut det nyss. Idag har jag och B varit med och släppt Migge på bete, fick hälsa på Precious också:) Sen blev det playan. Har grillat och ätit gott med mamma och pappa nu ikväll.

Fick nyss en hemtenta jag ska ha gjort till den 17:e. Den var inte kul.... Jag dör.

Stress, men GLAD! HEMMA I ÅSTORP.

Idag gick jag och B upp vid 7.00. Åt frukost och sen följde jag och Hjördis B till skolan, han skulle ha tenta. Sen packade jag och lastade ut i bilen. Halv tio tog jag bussen till stan och tjugo över tio gick tåget mot Hässleholm. Det tåget blev försenat och jag fick panik eftersom jag skulle på intervju 13.00. Ringde och frågade om det fanns någon möjlighet att skjuta på intervjun 20 minuter och det gick bra. Så jag var framme på stationen 13.00 och där stod mamma med pappas bil:) Hoppade in i den snabbt och körde till Hyllinge. Och.... JAG FICK JOBBET. På måndag 08.00 ska jag befinna mig på Ecophon. Så får vi se hur det går. Känns skönt att gå sysslolös hela sommaren. Jätteglad att jag fick det. Och tusen tack till Elin som tipsade mig från början!

Efter intervjun åkte jag till Kyrkbacken, B anlände dit med Hjördis precis efter mig. Vi lastade ut hans saker ur bilen sen åkte vi till Scanmatic en sväng. Efter det blev det Björnekullas pizza. Den bästa pizzan i världen. Så himla god. Och nu har jag flyttat över hästarna i den andra hagen och vi har lastat in mina saker. Vid sju ska hästarna in och få mat. Ikväll blir det nog Hbg faktiskt. Lite öl tillsammans med Danne och Elin. Mysigt!

Busy...

Hahaha, så hemsk bilden jag la in i det förra inlägget var. Armarna ser riktigt äckligt fläskiga ut. Usch! Jag tror faktiskt det är för att fotot är taget i en skum vinkel. Eller jag hoppas det. För om jag har så fläskiga armar på riktigt dör jag. Bättre att intala mig själv att jag inte har det så jag slipper ha komplex för det också.

Idag klockan tolv träffade jag Maya och vi gick igenom hemtentan. Sen hade jag min sista föreläsning för denna terminen mellan 13-16. Sedan blev det picknick med B och Hjördis. Pysslade med hemtentan mellan 17-19. Puuuh. Och sen har jag varit hemma och bytt om och vi har gått fågelrundan.

Imorgon har jag mycket att göra. Tvätta, packa, GÖRA KLART HEMTENTAN, gå till student consulting, hämta ut tågbiljett och en massa annat.

Förresten, det var rätt gott att man hade 7000 extra idag när man ringde swedbank. Skatten har kommit. Perfekt, Ullared nästa vecka:D

Och låtsas nu som att den fula bilden från förra inlägget inte finns. Hade lite bråttom när jag la in den och såg inte att den såg så illa ut. Först när B sa ngt som jag la märke till det.


ÄNDRADE PLANER!

Ska på intervju om sommarjobb på torsdag klockan 13.00 så jag har precis ordnat så jag slipper jobba på fredag. Skönt att slippa åka upp här bara för det. SÅ nu har jag PANIK.

Måste packa allt imorgon vad jag vill ha med mig hem, och det är väldigt mkt. Kläder, smink, skor och smycken. Whaaaa! Får ta tåget hem eftersom B skriver tenta till klockan 13. Så han kommer hem på eftermiddagen.

Vad jobbigt allt blev nu, men mycket lättare på ett annat sätt.

Om 10 minuter ska jag vara i biblan. Jag har bråttom. Med ALLT.

Bad i sjö

Igår så hade jag och B picknick vid udden, Hjördis badade som en tok. Hon älskar vatten. Sen åkte jag, B, Dan och Johanna till Evedal där det fanns en sjö (Helgasjön) som vi badade i. För första gången i mitt liv har jag badat i en sjö. Vattnet var jätteäckligt, blä. Men bottnen var inte så farlig, det såg ut som en vanlig strand. Så det var gött.

Idag klockan tolv ska jag träffa Maya, vi ska gå igenom hemtentan. Hoppas jag inte är helt ute och cyklar. Sen ska jag se om jag kan få reda på om jag ska på någon intervju angående sommarjobb. Ringde innan men ingen svarade så får prova i eftermiddag. Jag har ingen panik. Nej, nej, inte alls....

Ps.

Flisan är på 20:e dygnet idag.
Fick börja om eftersom hon blev dräktig med tvillingar så fick ta bort båda:( Synd att tvillingar för med sig sådant bekymmer...

Vill till stranden!

Inatt sov jag och B hos mig, vi gick upp klockan 7.00 och gick bort till B och åt frukost. Sen föjlde jag han till Stenladan där han nu skriver tenta. Sen gick jag och Hjördis kulturrundan i skogen. Sen dess har jag gjort en uppgift i min hemtenta och har bara två kvar. Fan va gött, och ändå är det en vecka kvar tills den ska vara inlämnad. Känns riktigt bra.

Det är riktigt varmt ute precis som det har varit hela helgen. Jag vill jättegärna till stranden, men det tar typ en timme till havet härifrån och jag hittar inte ens dit:( Hoppas det är fint väder nästa helg när jag kommer hem. Då ska jag lätt till stranden!

RSS 2.0