PANIK!

Ååååååh va det är mycket att göra. Panik. Och jag bara skjuter upp allt. Mega ångest nu.

  • Hästskötarexamen på torsdag - har inte ens öppnat boken, kommer där med inte att klara det.
  • Nationellt prov i matte på onsdag -  har inte ens öppnat boken, kommer där med inte att klara det.
  • Inlämning av småföretagande på fredag - budget kvar
  • Inlämning i samhäll på fredag - globala miljöhot, inte ens börjat.
VARFÖR SKA ALLTING KOMMA DE SISTA VECKORNA? Paaaaaaaaanik.
Har ändå mest panik över hästskötarexamen. Pappa har betalat allt för att jag ska göra det och jag har inte öppnat boken. Men faktiskt har jag inte haft tid. Och nu känns det faktiskt inte lönt. Usch, kommer ångra resten av mitt liv att jag inte tog tag i de säkert. Men ska iofs inte jobba med hästar så behöver de egentligen inte.

Och vad gör lata Johanna nu då? SITTER FRAMFÖR DATORN. Jävligt begåvat. Men jag orkar inte och vill inte. Usch nu ska jag berätta något annat kul så jag inte drunknar i vågorna av ångest som är väldigt höga just nu.

För en vecka sedan fick Matilda sitt föl. Hingst föl:) Och i torsdags fick Carros häst också hingst föl. Vet inte vad busen ska heta bara. Kanske Say it right. Men då får han kallas för Sigge och det är ju lite B.

I lördags lämnade vi Precious på bete, skönt:) Sen på kvällen blev det HBG och hem till Johan där my dear Bear befann sig. Jäklar vad jag är fyndig:) Sen blev det Mink. Grymt mycket folk och härlig stämning. Skit tråkigt att det var 500 grader varmt där inne, kan likna det vid en bastu. Var riktigt svårt att andas där inne. Usch.

Igår var det morsdag pch det firades med släkten.

Nu ska jag duscha och sen vänta på att Björnis ringer:P Fast jag borde plugga.... Massor.
VILL INTE:(

In love.

Aaaa ja, feels great:)

Helgen var lugn och skön. Lite god mat, film och mys på stranden. Aldrig fel.

Usch ska jobba denna helgen. Suck. Jaja, pengarna behövs. Inte för jag hade tänkt spendera de på ngt speciellt, men pengar är ändå alltid bra att ha. Så det blir inget partajande. Resturang och bio låter mer än trevligt:)

Har religon nu. Tråkigt. Vill hem. Mockade alla boxarna innan skolan, vid typ halv sju. Fattade knappt att jag var vaken så de gick ganska så lätt och snabbt. Ska försöka komma iväg till ridhuset vid tre, så jag är hemma vid halv fem. Perfekt:)

Studenten närmar sig med stora steg. Och alla frågar hur de känns. Har inget bra svar. Kan inte sätta fingert på de. Men jag verkar iaf inte vara lika överlycklig som alla andra är över att ta studenten. Och de är inte det att jag inte har fattat än, för de har jag. Jag vet ungefär vad som väntar, och precis som alla andra så är jag lite nervös och har lite känningar av ångest. Men nu är de liksom bara att jobba och kanske resa detta året. Sen ska jag fanimej ha bestämt mig vad jag ska plugga. Japp. Ett år har jag på mig att fundera. Paaaaaaanik. Jag kan liksom bli vad jag vill. Enorma möjligheter, så känns de som jag måste veta vad jag ska göra med resten av mitt liv. Som att man inte har råd med misstag. Men de hoppas jag. Så jävla dyrt att plugga bara, så det hade ju inte varit dumt om de kändes bra direkt. Sen vill jag fan inte plugga hela mitt liv. Vill gärna hinna med lite roligt innan man är pensionär:P

Men allt de kommer kanske av sig själv. Jag funderar, tänker, vrider och vänder på saker alldeles för mycket. Precis som vanligt.

Halv timme kvar sen slutar jag. Yeeeeees.

Jag får väl ta och svara på de jävla frågorna om hinduism. Jippy.
Och förresten. SAKNAR DIG IDA!

Do you know what it feels like...

 ....loving someone thats in a rush to throw you away?
Do you know what it feels like to be the last one to know the lock on the door has changed?

How can I love you How can I love you How can I love you . . . .
If you just dont talk to me, babe.

But after this episode I dont see, you could never tell the next thing life could be.

The ping pong song, ladda hem:)

Jajajajajaja

Så var lååånghelgen slut. Den gick rätt fort för att vara lång. Men jag har haft en trevlig helg iaf. Kan ju inte skriva ner allt här då blir de en hel roman. Men har grillat lite hos Linda och firat Valborg hos mig i skogen. Helt okej:)

Och idag är jag mega glad. Skulle egentligen fölvakat i natt på skolan men fölet hade kommit i helgen så jag slipper. Wiiiie. Gött.

Också fick vi studentmössorna idag. Nu närmar det sig. Spännande.

Kommit på att jag saknar mitt röda hår lite. Men kan ju inte färga det rött nu när de är vår och nästan börjar bli lite sommrigt. Det passar inte alls ihop. Nej jag får vänta till den mörka tråkiga hösten, då ska mitt hår också bli mörkt:) Men inte tråkigt. Rätt intressant att läsa om mitt hår kan jag tro.

Nej nu ska jag gå ut och göra ngt i de fin fina vädret.
image8


RSS 2.0