Kvällsfunderingar.

Min dator ska på lagning imorgon. Batteriet har varit kasst sedan länge och datorn stänger av sig när det själv vill. Vet med andra ord inte när jag kan blogga igen.

Jobbar 7.30-13 imorgon. Skönt att sluta tidigt. När jag slutat ska jag gå ut med Hjördis och äta sen köra direkt till Jenny. Hoppas att det är fint väder så det blir stranden. Nu ska jag nanna så jag orkar med morgon dagen.

Saknar Björn nu när det är så härligt sommarväder. Tråkigt att vara student och jobba när andra tar semester. Men å andra sidan kommer jag och B att få det helgött ihop när vi är färdiga (jag har trots allt läst halva min utbildning). Ibland skulle jag vilja spola fram lite i livet för jag är så nyfiken.

Om ett år bor vi i alla fall i Skåne. Det är bara det som jag är mest säker på. Om jag pluggar eller jobbar, om B pluggar eller jobbar får tiden utvisa.

Nu ska jag nanna och fundera på framtiden:)

Det tar sig


Morgon motion.

Jag börjar jobba först halv två idag så jag tog lite sovmorgon. Vaknade kvart i åtta och åt en snabb frukost för att ta ut Hjördispå en lång runda i skogen. Det var stekhett redan då. Puh. Men mysigt. Nu ska jag gå ut och sola:)

skogen utanför gården

Inget kul med dator när det finns sol.

Åh vilka härliga dagar. Har inte alls lust att sitta framför datorn när det finns sol och värme utomhus. Dessutom är det fullt upp. Är det inte jobb så är det stenhård träning med Precious (kör varannan dag för Maria tills hon börjar hålla sig på mattan) och om det finns någon timme ledig är det ut och gå med hunden som gäller. Om det dessutom finns en hel ledig dag är det stranden för hela slanten.

I lördags fick jag en överraskning. Jag och mamma satt utanför stallet och väntade på att klockan skulle gå eftersom jag skulle träna. Då rullade en Scanmatic bil in på gården och det började snurra lite i min skalle. Ut ur bilen hoppade B:) De fick ledigt över helgen så därför kom dem hem. Så himla kul! Och han kommer hem nästa helg igen.

Så i helgen blev det grill, stranden och mys (fast jag jobbade lördagen).

Nu ska jag snart äta middag. Är lite trött idag, tar på krafterna att gå upp kvart över fem en måndag. Bläh. Hade hellre legat på stranden hela dagen.

Ska boka biljetter till Falsterbo nu:D

Några rader innan jobb.

Blev förvånad när jag öppnade tidningen och läste att Micheal Jackson är död. Han var ju trots allt riktigt stor i popvärlden.

Har även bestämt mig för att jag ska se "Antichrist", den blev ratad under Cannes-filmfestival men efter att ha läst recensioner så är jag redan förtjust i den.

När det gäller film och böcker beundrar jag det som sticker ut. Det finns inget bättre än att få sitta och grubbla på vad syftet med verket var. Det har tagit år för många att komma under fund med Dantes verk till exempel. Även om det finns mycket skrivit så är det ändå inte säkert att man väljer att tro på den tolkningen.

Tror minsann jag saknar att läsa lite, har ju inte öppnat någon bok sedan skolan slutat. Nog dags för det nu.

Nu drar jag till jobb!

Soliga dagar

Det blir inte så mycket sittande vid datorn när det är så härligt väder som det har varit nu. Idag slutade jag jobba halv två och stack direkt hem till hästarna. Halv tre hämtade Maria mig (eftersom mamma jobbade) och det var dags för träning. Träningen gick bra, hade dressyrsadel idag och det verkar funka bättre på Precious. Vi får se hur det går i fortsättningen.

Hade egentligen tänkt åka på jakt efter ett par läckra sandaler nu ikväll men jag blev trött så jag orkar inte. Istället får det bli en lång tur i skogen med Hjördis. Inte helt dumt det heller.

Nu ska jag föna håret och gå ut sen.

Imorgon jobbar jag 8-15, hoppas på fint väder på eftermiddagen så man kan sola lite:)

Stranden?

6.15 ringde klockan och jag var inte alls pigg på att gå upp ur sängen. Men jag tänkte på B som började jobba 6.30 så då tog jag mig upp. Var ute i stallet sju och red iväg på Flisan. Denna gången gick det mycket bättre. Var tillbaka i stallet vid åtta och tog ut fölmammorna, mamma hade redan tagit ut Precious och Aladdin. Choffe och Benissa fick gå med grimma på. Det gillade dem inte. Fast det får dem vänja sig vid nu. Mockning och allt är redan färdigt. När det är varma dagar får man göra det på morgonen annars blir det väldigt svettigt.

Är ledig idag men ska träna klockan fyra. Tänkte köra ut till stranden med Hjördis någon timme. Hade inte varit helt fel med lite färg på min bleka kropp.

Strandbaden it is.

Jobb,jobb

Idag gick jag upp tidigt för att köra B till jobb. Han sticker till Skövde idag och ska vara där i 12 dagar och jobba. Tråkigt men bra pengar.

Själv så ska jag gå ut i stallet nu. Sen ska jag sola där ute i en timme innan det är dags för dusch och jobb. Jobbar 13 - 19.15 idag. Det är bara idag på hela veckan som jag jobbar kväll så det känns skönt.

Nu måste jag skynda mig ut i stallet.


Maglaby kärr

Igår så var det mycket med hästarna på förmiddagen. Jag började med Precious. Gjorde vid henne och satt upp, när jag kom till banan hade mamma och pappa lagt ut bommar och satt ut lite hinderstöd. Perfekt! När jag red förbi hinderstödet fick Precious spel och jag landade med kinden ner i grusen. Jag blev riktigt arg, hoppade upp igen och red som bara den. Efter Precious var det dags att rida Flisan. Flisan har inte blivit riden på riktigt, riktigt, riktigt länge eftersom hon går med föl nu. Maria tyckte vi skulle tömköra först för att vara på den säkra sidan men jag var ju ridsugen så det blev aldrig. När jag gav mig ut var jag ganska säker på att jag skulle landa i skiten igen. Men jag tog ett mantag och lyckades hålla mig kvar. Flisan är väldigt stor och stark jämfört med Precious. Hade glömt känslan att få sitta på fina Flisan. Ska bli kul att sätta igång henne igen.

Efter Flisan sprang jag med Matilda för vi filmade Choffe. Filmen ligger uppe på hemsidan nu.

På eftermiddagen kom Sabina och Lovisa och klappade fölen. Benissa var väldigt social som vanligt. När dem hade åkt tog vi en runda till Maglaby kärr med familijen (utom brorsan) och mormor och morfar. Hade med pappas kamera och tog härliga bilder. På kvällen blev det goda hamburgare.



Midsommardagen

På morgonen på midsommardagen så var jag och mamma i stallet och mockade. Vid lunch åkte jag och en bakfull B ner till tävlingarna och tittade lite. Det var skönt att vara ute och få lite frisk luft.

När vi inte ville titta mer körde vi mot Ängelholm. Vi hade tänkt leta upp Sune, Birgitta, Sabina och Lovisa i Hembygdsparken. B sa att det inte alls var långt dit så vi började traska. Vi landade på stationen och då sa B "Vi skulle nog ha svängt höger". Så det vara bara att gå hela vägen tillbaka och lite till. När vi väl landade rätt så hade folket försvunnit så då fick vi gå tillbaka. Hos Bs mamma bjöds det på grillat, ostbricka och jordgubbar. Det blev en sen men trevlig kväll.

Midsommarafton

På midsommar var jag hos min mormor och morfar som firade 45-årig bröllopsdag. Det blev riktigt mycket mat och vi hade jättetrevligt. B stack till Danne ganska snart men Jenny kom och hjälpte till med att äta sill:) Vid tio stack Jenny hem och jag åkte en sväng till Danne. Var ganska nöjd vid tolv så då begav jag mig hem medans B fortsatte hos Danne.

Regn och jobb är en bra kombination.

Idag jobbar jag 11-19.30, det regnar ute så därför gör det inte så mycket. Hoppas bara att det bli bättre väder imorgon.

Jag tänkte köra ut till Familia och vara där vid tio när dem öppnar och sen köra direkt till jobb.

Nu ska jag fixa min make up:)

VG PÅ UPPSATSEN!

JAAAAAAAAAAAAA! Jag fick VG på uppsatsen. Mamma satt brevid mig nu när jag öppnade mejlet och jag skrek när jag såg att det stod VG. Vilken överraskning! Det var jag verkligen inte beredd på! Åååååh jag är så otroligt glad!!
Så här hade min lärare skrivit:

Din uppsats har en mycket god struktur och är välskriven, så när som på lite bristande kommatering. Analysen korresponderar med syftet på ett bra sätt och intressanta resultat förs fram. Väl valda delar av tidigare forskning hanteras nyanserat och produktivt. Själva arbetsprocessen har präglats av självständighet kombinerat med lyhördhet för synpunkter. Du genomförde också oppositionen på ett föredömligt sätt!

Fick även reda på att jag fick VG på min senaste salstenta. Är oerhört överraskad och enormt glad. Jag har jobbat hårt hela våren och det känns så härligt att det lönar sig. Åh vad jag är glad!

Nu är min dag (och resten av sommaren) gjord!

John Blund är på väg

Men jag ska skriva lite innan jag somnar.

Det har varit full rulle hela dagen idag. På förmiddagen tog jag och Hjördis en lång tur i skogen, det var varmt men skönt. Sen var jag och mamma har varit en lång runda med Precious och Aladdin i skogen. Precious blir trött jättesnabbt men hon är duktig. När stallet var klart så åt jag och mamma middag för att sen köra till Knutstorp. Matilda är dräktig med Chirlon igen. Det blir hennes sista föl.

Imorgon är jag ledig igen. Snart jobbar jag nästan varje dag så jag går och laddar upp inför det. Blir dessutom en lång och tuff dag på torsdag. Men helt ledig är jag inte imorgon, ska träna klockan fyra är tanken.

Måste försöka ta tag i Flisan också. Börja vänja Benissa vid att mamma försvinner ut ur stallet ett tag. Ska nog ta ut Flisan själv lite imorgon och se hur det går.

Nu ska jag nanna! Sweet dreams.

Filmer från Ebbes fest.

I den här filmen så disskuteras bland annat hur ofta Jenny måste kissa. Fast det bästa av allt är när Ebbe säger: när jag får blommor ¨brukar jag skära av en petflaska och sätta dem i den. Jag är lite kass på att filma så det blir lite upponer:P
I nästa film ska vi dricka snaps. Jag försöker få alla till att hänga med på Helan går. Om man är känslig för falsk sång så ska man passa sig för att titta på filmen....

I den sista filmen tror jag och Jenny att B ska fota oss så vi står och posar jättelänge. Sen tyker vi att det är extremt kul när Marcus går förbi. Haha, jag kommer inte ihåg varför men kul var det:)

Nu har jag bjudit på mig själv så det räcker och blir över.

Ebbes fest i bilder!


Åren springer iväg...

Idag fyllar jag 21 år. Det känns lite konstigt. En lite tråkig ålder på något sätt. Fast jag är ju myndig "på riktigt" nu. Tiden bara springer iväg. Läskigt.

Igår hade jag kalas för tjocka släkten. Det var jättekul och vi blev 25 stycken. Tror inte jag har haft så stort kalas förr. Bs föräldrar + respektive var också bjudna, det var kul att dem kom. Och Jenny dök också upp med en fin present!

Idag började jag jobba halv sju, när klockan ringde kvart över fem visste jag knappt vart jag var. Men jag slutade redan tolv så jag vilade när jag kom hem. Efter det blev det stallet med mamma. Vi red ut i skogen på Precious och Aladdin. Det gick jättebra så nu ska jag boka in träning. Roligt!

Efter stallet fick jag present av B. Jag fick ett jättefint armband som jag redan är jätteglad över och som jag ska använda ofta. Hade önskat mig ett armband och det jag fick är perfekt. Av familjen fick jag tårtfat, tårtspade och ett litet reskit med tvål och lotion. Sen fick jag en massa presenter i söndags och jag blev jätteglad för allihop. Fick bland annat en vas av syrran och Jimmy, smycken av Jenny, porslin, pengar och presentkort. Inte alls dumt!

Nu ikväll åkte vi till Sune och Birgitta på spontanbesök och blev bjudna på kaffe. När vi kom hem åt vi tårta med Mamma och brorsan. Det var mumsigt.

Nu har Hjörids blivit rastad, blommorna vattnade och tvätten upphängd så nu kallar sängen. Inget jobb imorgon, bara stallet.

Lite bilder sedan kalaset kommer här. Bilder från Ebbes fest kommer imorgon. Har en massa roliga bilder och filmklipp som man inte får missa:)




































Dukningen.

Mamma och B hjälpte mig med maten. Dem är ett superbra team och lyckas alltid. Hade aldrig klarat mig utan dem. Pappa och jag skötte en del annat smått men mamma och B fick ta ett stort lass. Tack!

tårtorna som jag bakat (med viss övervakning från mammas håll)

Jag var trött efter Ebbes fest och svullen i hela huvudet. Men jag piggade på mig ganska bra trots att det blev en sent natten innan.

Ösregn...

Stackarss studenter:( Jag hoppas verkligen att det blir uppehåll när alla ska springa ut och resten av dagen.

Jag vaknade vid halv sju. Gick ut med Hjördis, vi tog bara en runda här vid huset och hann bli dyngsura på den lilla tiden vi var ute. Inte alls kul. Hästarna står inne idag. Jag ska ta ut dem om det blir fint väder senare. Det ser inte så ljust ut på den fronten. Tycker synd om Migge som är på sommarbete, han måste frysa jättemycket.

Igår fick jag frågan om jag ville jobba idag. Det ville jag så jag jobbar 14-20.15 idag. Dem ville att jag skulle jobba imorgon med men det hinner jag verkligen inte. Ska på fest på kvällen och på dagen måste jag hinna med att rida, städa och laga mat inför mitt kalas på söndag. Det blir svårt att klämma in jobb där med.

Eftersom det regnar finns det inte så mycket kul att hitta på. Jag tror att jag ska lägga mig under täcket och stanna där ett tag. Kanske har det slutat regna när jag tar mig upp igen. Hoppas det.

Kaos vid vattning av hästar:)

Väla igår var riktigt kul. Jag trodde bara att det skulle bli en snabb runda men det var så kul at träffa Jenny så det drog ut på tiden. Vi köpte vars ett par chinos (äntligen hittade jag ett par som min rumpa fick plats i), sen var det 50% rea på MQ så Jenny köpte en "jacka" och jag köpte ett par shorts med hög midja + en lång kvaj-liknande väst. Lär säkert komma upp bilder från helgen så då kommer mina nya kläder synas. Det blev dessutom en fika med Jenny och jag åt världens största vaniljsnäcka, tror aldrig att jag har ätit en så stor kaka någon gång. Det var gott, och mätt blev man.

Idag så gick jag upp halv sju och gick ut med Hjördis. Sen gick jag och mamma ut i stallet. Åkte till ridhuset med Precious som var jätteduktig. Jag blev lite förvånad över att hon skötte sig så bra, känns skönt. Hoppas nu bara att hon blir såld.

När vi var hemma igen så skulle alla hästarna ut och jag skulle träna fölen på att gå i grimma. Choffe var duktig och kunde gå hela vägen till hagen i grimman. Benissa tappade jag däremot tre gånger. Hal som en ål och stark är hon. Behövs lite mer träning på henne tror jag minsann.

När hästarna var ute så mockade vi och skulle fylla på vatten i hagarna. Vi har ett släp med en stor tank på som vi fyllar med vatten och sen kör man in i hagen med fyrhjulingen och släpet. När mamma körde in i hästarnas hage så är där en backe ner och hela släpet välte. Jahapp, vad gör vi nu då? Vi försökte resa tanken upp men den vägde jättemycket så det gick inte. Då fick vi en briljant idé. Jag sprang upp till huset och hämtade bilen + linor. Så kunde vi efter mycket jobb få upp vagnen igen. Det var lite kaos med hästarna som sprang runt över allt men vi fixade det. Tyvärr blev släpet lite mörbultat men det går nog att fixa.

Nu ska jag duscha och sen ut med Hjördis. Idag blir det några timmars jobb mellan 15.30-19.15. Skönt med en lugn vecka. Nästa vecka blir också ganska lungt. Sen jobbar jag mån-lör fyra veckor i rad...

Ändringarna är gjorda.

Nu har jag gjort dem sista ändringarna på min uppsats utifrån den kritik jag fick av min opponent. Nu är det bara att invänta betyget. Det är nästan det värsta av allt.

Snart ringer nog Jenny mig och då ska vi till Väla. Det är över ett år sedan jag var på Väla sist så det ska bli kul.

Jobb, häst, hund, shopping och beslutsångest till max

Idag var andra dagen på mitt sommarjobb. Det kändes mycket bättre idag än vad det gjorde igår. Jag har redan förstått att arbetet blir väldigt påverkat beroende på vem man jobbar med. Men det var riktigt kul idag och jag har redan blivit inkallad på extrajobb på torsdag.

Efter jobb så gick jag och syrrran ut på en lång promenad med Hjördis. När det var gjort var det hästarnas tur. Syrran tog Aladdin och jag Precious. Mamma tömkörde henne innan jag satt upp för att vara på den säkra sidan. Allting gick bra och det blev både trav och galopp. Jag tror det är dags för lite miljöombyte för hon verkar tycka det är ganska tråkigt att springa runt på samma ställe varje dag.

En rolig grej var att Jimmy också red. Vi skrattade rejält men det är svårt att rida om man aldrig gjort det så jag tyckte att han var jätteduktig.

När stallet var klart bjöd mamma mig och B på torskfilé och nypotatis. Jättegott! Efter maten så åkte B med Dan till väla och jag, mamma och syrran stack till familia. Jag skulle hitta en klänning till på lördag men det gick inte så bra. Magen putar ut för mycket. Jenny får hjälpa mig imorgon med att hitta något snyggt. Jag har världens beslutsångest. Fast jag handlade en bikini på Gina Tricot (som alla tjejer antagligen springer runt i) och något klet till håret.

Nu kom B hem så jag ska titta på vad han fick med sig hem.

Fullt ös

Gårdagen var ganska lugn. B köpte frallor på morgonen så det blev en god frukost. Efter frukosten gick vi ut i stallet och gjorde färdigt. B var duktig och sopade som bara den, nu känner man knappt igen sig när man kommer in i stallet. Sen blev det lite kaffe på trädäcket. Efter det körde jag och mamma iväg för att hälsa på Migge. Han såg fräsch ut och verkade må bra, fast det var lite gräs i hagen så hoppas att dem snart blir flyttade till en annan hage så dem blir lite tjocka.

När vi kom hem lagade mamma middag och jag och B körde till Oj för att inhandla något att äta på jobbet idag. Vi fick med oss lite jordgubbar också. När vi kom hem var syrran och Jimmy, med bror, också på plats. Det var kul att träffa dem.

När jag och mamma var mätta traskade vi ut i stallet och det var dags för mig att hänga på Precious. Själva "hägningen" var inte jättekul så jag satte mig på henne istället. Det gick bra! Det blev trav och galopp och alltihop. Så nu är det bara att köra igång på allvar. Skönt!

Idag ska jag jobba klockan halv tre. Det blir nog mest gå brevid och träna lite innan jag börjar "på riktigt" nästa vecka.

Denna veckan händer det mycket. Jobb idag och imorgon. Och sen väla någon dag med Jenny för att inhandla outfit till lördag och lite present. På lördag blir det 25 årsfest och på söndag ska jag ha kalas.

Jag måste pilla lite med uppsatsen någon dag också. Fullt ös med andra ord!

Kalas för Moa

Igår blev det som sagt kalas vilket var väldigt trevligt. Det bjöds på goda pajer och jordgubbstårta. Moa verkade glad för alla presenterna som hon fick. Jag provade hoppa studsmatta för första gången och det var riktigt kul. När Moa frågade var jag lite tveksam först men när vi väl satte igång så var det skoj!

Moa och mamma mitt i present-öppning.

Karin, Moa och Emil tittar på smyckeskrinet som Moa fick.

Mamma och pappa inväntar tårta.

Pierre fixar och donar
 
tårta

jag och moa hoppar studsmatta

Kalas, kalas och kalas. Tur man gillar tårta:)

Kalaset igår var väldigt trevligt. Jag var nervös i bilen på vägen in till Ängelholm eftersom B sa att jag skulle passa mig för gästerna som kunde jävlas rejält så jag var nästan vettskrämd när vi kom fram. Okej kanske inte vettskrämd men lagom på spänn. Alla var såklart jättetrevliga och det var ingen alls som jävlades:P Det bjöds på god mat och dricka, och sommarens första jordgubbstårta. Mums! Micke var snäll och kom och hämta oss (och pappa hade varit snäll och kört oss så att vi båda kunde dricka lite till maten) vid två så jag somnade nog vid tre.

Idag så har jag hjälpt mamma i stallet. Imorgon så ska jag hänga lite på Precious är tanken. Lite nervös eftersom hon kastade av min tränare Maria för ett tag sedan. Det är helt omöjligt att sitta kvar när hon börjar dumma sig.

Om en halvtimme ska vi vara på kalas hos mina kusiner. Moa fyllar år. Det ska bli kul att få träffa lite släkt. Tror inte jag har träffat Emil och Moa sedan i julas.

Imorgon så får ni veta om jag överlevde ridturen eller inte:)

Home, sweet home.

Oppositionen igår gick nog bra. Jag pratade ganska länga jämfört med andra och jag hade nog varit lite för petig med småsaker. Men det är skönt att det är gjort. Nu ska jag bara kolla över min uppsats och ändra lite småsaker. Sen är det bara att invänta betyg, usch. Det känns inte riktigt som sommarlov än eftersom jag har mer kvar på uppsatsen, men det är skönt att vara på plats i skåne:)

Igår anlände vi i Åstorp. Lämnade väskor hos mamma och pappa som för övrigt har köpt en helt ny madrass till bäddsoffan. Vi sov riktigt gott inatt, tror aldrig jag har sovit så bra i den soffan någon gång. Känns skönt att slippa ont i ryggen. Och mamma hade gjort jättemysigt på rummet med blommor:)

På kvällen grillade vi hos Micke och Dorrit, det var väldigt trevligt. Hjördis vaknade vid halv åtta så då gick vi ut i skogen. Hon fick springa lös och tyckte det var toppen. Nu ska jag göra vid mig och sen ska jag och klippa mig. I eftermiddag ska jag hjälpa mamma med hästarna, mocka och pyssla tänkte jag.

Sen ikväll är det kalas för Sune. Trevligt, trevligt.

Nu ska jag borsta tänderna.

New Moon har premiär i november...


Opponeringen närmar sig.

Imorgon är det dags för opponering. Jag har suttit med näsan i en uppsats hela förmiddagen. Har grävt fram en del som kunnat göras bättre, framförallt när det gäller formaliteter. Jag är jävligt nervös inför imorgon. Jag vet själv hur tufft det har varit och hur mycket jag kämpat för att få min uppsats så bra som möjligt - sedan ska någon hitta så mycket fel som möjligt i den. Yes. Usch. Det känns minst sagt jobbigt. Sen är jag rädd för att den kritik som jag ska ge som opponent inte är tillräcklig. Jag har mest på pekat på småsaker. Ja vi får se hur det går. Nu ska jag skriva slutet på min fusklapp. När jag tränade innan så tog allt som jag pratade om 15 minuter och man ha 20 minuter på sig så det landar nog ganska bra. Just i det här avseendet känns det jäkligt gött att ha retoriken med sig. Jag vet hur jag ska prata och sånt, inga bekymmer. Det är med VAD jag säger som är bekymmersamt:P

Att jag åker till Åstorp imorgon kväll försöker jag att inte tänka på. Om jag skulle tänkt på allt jag måste packa och sånt samtidigt som jag har opponeringen i skallen så hade nog hela mitt system lagt av. En sak i taget. Packa och sånt får jag göra efter opponeringen imorgon. Även om det är jävligt stressigt. Men det är väl bara till att packa ner allt. Alla kläder, alla skor, alla toalett saker. Ja det mesta...

Nu ska jag fortsätta med opponeringen.

Sista rycket.

Idag så dödade jag några timmar med uppsatsen som jag ska opponera på i bibblan. Sen stack jag hem och bakade en sockerkaka och fortsatte att plugga. När klockan närmade sig fyra var min hjärna helt slut så nu har jag lagt ifrån mig det ett tag. Håller på att tvätta nu så att allt ska vara tvättat tills vi åker hem. Funderade idag på när jag ska hinna packa? Måste plugga som bara den imorgon (och packa? och tvätta IGEN).

Har suttit och läst om hårvård för lockigt hår och funderar på om jag ska prova en ny metod. Den innebär att man inte tvättar med schampo utan bara med balsam. Balsamet ska inte innehålla "farliga" ämnen som alkohol och silikon. Det tar dock ett tag för håret att vänja sig och innan man kan se resultat. Men sugen är jag.

Jag tror jag ska klippa av mitt hår nu i dagarna. Jag är så avis på alla rakhåriga blonda tjejer men det funkar inte. Jag orkar inte platta varje dag och när jag plattar så sliter det jättemycket. Mina lockar vill inte komma fram när jag har långt hår så allting ser "halvdant" ut. Så det blir nog en snaggning och ny hårvård så kan det växa ut fint igen:) Okej... Kanske inte en snaggning men jag har tänkt mig riktigt kort. Älskar att göra mega förändringar med håret (och ja jag kommer säkert ångra mig att jag klippt av mitt långa hår men nu är det inget fint som sagt).

Nu ska jag surfa lite, tvätta lite till. Duscha, rasta hunden, pyssla mer med uppsatsen och sen kolla Paris Hiltons nya program klockan 20. Efter det blir det SÄNGEN. Plugg som fan imorgon, sista rycket!

Jordgubbar

Idag gick jag upp vid sju. Satt och planerade opponering till tio. Då vaknade B, vi stack till Evedal. Första doppet för i år blev i en sjö. Inte helt dumt. Det har varit jättevarmt hela dagen, att plugga i värme funkar inte alls bra. Jobbigt. När vi badat färdigt köpte vi jordgubbar för 35:- litern, svenska. Inte så dyrt ändå. Vårt mellanmål blev jordgubbar:)

Vid sex kom Frida och Henrik hit. Vi grillade och åt sallad och vitlöksbröd + lite annanas. MUMS. Det var riktigt gott och vi satt och åt länge.

Nu har Hjördis fått sin kvällsrunda och jag ska ta mig en titt på uppsatsen innan det blir sängen.

RSS 2.0