Såååå mycket att göra

Det här har jag gjort idag: ätit frukost, gått ut med Gördis, läst min nya bok, druckit cola, grattat pappa, gått ut med Gördis och precis läst ut boken. SOm för övrigt hette Smutd och var rätt bra.

Alla utom jag är sugna på att sticka ut ikväll. Jag orkar inte. Har inget vettigt att h apå mig och orkar inte stå framför speglen något. Jag trivs bra i jogging byxor och sliten t-shirt. Japp, fast det är lördag.

Vill inte bli sjuk

Yeeees mat Tina vann. Perfekt!
Har nyss varit ute med Glrdis. Grymt mkt folk ute, bidraget kom i veckan så det är inte så konstigt. Alla ska till stallarna.

B är hos någon kompis och dricker öl, men jag ska sova här inatt. Tror jag ska bli sjuk, har ont i halsen och huvudet, sjukt täppt i näsan också slår det lock för öronen.

Nu ska jag nanna. Hoppas jag mår bättre imorgon. Sov gott!

En ganska bra torsdag.

B sov hos mig inatt, jag somnade tidigt som vanligt men det var nog tur för jag har varit pigg hela dagen. Jag gick hem till B vid tio och ringde studievägledaren. Så nu har jag rätt ut hur jag ska göra, blir lite enklare än vad jag trott från början. Kommer att börja programmet direkt nästa termin och det ska bli jättekul. Ringde också och kollade om jag fått något sommarjobb. Men de hade inte gått igenom ansökningarna än så jag skulle ringa igen om ett par veckor.

Hade min redovisning av talanalys mellan 13.00-16.00. Jag var nervös och inte nöjd med min disposition men fick ändå väldigt mycket beröm. Det kändes kul.

Nu har jag varit ute med Gördis och ätit 2 mackor + filmjölk. Vid sju ska jag och B äta ärtsoppa som jag fick av min farfar. Japp, jag tycker faktiskt om ärtsoppa.

Nästa sak att vara nervös inför: får tillbaka tentan på tisdag. Jag önskar med hela mitt hjärta att jag är godkänd. 
                                                            Kommer bli jätteledsen om jag är underkänd eftersom det kommer bli enormt 
                                                            mycket jobb. Usch, får ont i magen bara av att tänka på de.

Nu ska jag vila lite och försöka få bort min kramp i händerna.


Film kväll

Nu ikväll har jag varit hos B och tittat på Transfomers som var riktigt bra! Om man inte sett den bör man verkligen göra det, även om man är tjej.

Just nu sitter B och Gördis på golvet och leker. Vi ska snart nanna, hela förmiddagen imorgon måste jag träna på det jag ska redovisa inför klassen. Känns inte alls bra. Men man måste ju ställa sig där och ha något att säga.

Mamma ringde innan och frågade om jag ringt och kollat hur det går med sommarjobb, nej det har jag inte. Dåligt av mig. Men imorgon... Som vanligt, men jag kan faktiskt skylla på att jag inte har ngn hemtelefon utan måste traska bort till B när jag ska ringa ett längre samtal. Och det är ju såååå långt att gå.

Nej nu ska vi nanna. Håll tummarna för mig imorgon! Natti!

Talanalys

Nu har jag gjort min talanalys och är inte alls nöjd. Hur jag än vrider och vänder på det så blir det bara samma sak. Det känns väldigt otydligt och dåligt formulerat. Kanske har jag inte ens förstått uppgiften rätt?

Jobbigt. Jag har suttit med det i tre timmar nu och kommer inte längre. Ska sola och duscha för att sedan köpa OH papper.

Hoppas jag blir godkänd på den här uppgiften och inte gör bort mig totalt.

Jag har gjort en del.

Nu har jag varit ute med Gördis, ätit frukost, bäddat, dammsugat, diskat, betalat räkningar och duschat. Inte dåligt det. Ska snart traska bort till biblioteket för att försöka hitta ett lämpligt tal att göra en talanalys på. Sedan ska jag gå till B och prata lite med honom, den stackaren har haft tenta idag:(

Nej nu ska jag sätta fart. Ha en trevlig dag!

Påsken

Fredag: Gördis och jag vaknade tidigt ( vid halv sju), vi gick ut på image98
promenad i skogen. När jag kom in satt brorsan vid frukost bordet med gipsad arm. Han hade brutit lillfingert kvällen innan. När jag fått i mig frukost gick jag ut i stallet till min mysiga Flisan. Borstade henne och mös för att sen ge mig iväg på en ridtur. Hon var lika fin och mysig som vanligt. När jag ridit klart släppte jag ut alla hästarna i stallet och mockade till alla. Mamma blev glad eftersom hon hade mycket att göra.

På kvällen kom alla gäster som skulle fira påsk och pappa hos oss. Av mig och Björn fick pappa en skjorta och en tshirt som han blev glad för. Det blev en trevlig och härlig påskmiddag.

Lördag: Gördis vaknade vid sju igen så jag gick ut med henne. image99
Vid halv nio hade jag och Linda bestämt att vi skulle ut och rida ihop men vi insåg ganska fort att det var omöjligt eftersom det var glashalt ute, så vi borstade och pysslade med hästarna lite. Närä jag sedan skulle släppa ut Flisan var hon rejält halt, men vi bestämde att hon skulle gå ut ändå. Sen blev det mockning och det vanliga i stallet. 

Jag och B var jättetrötta så vi bestämde oss för att vila ett tag, men efter en stund kom mamma och sa att Flisan blivit ännu sämre så mamma hade ringt veterinären. Efter en timme var veterinären på plats och misstänkte att Flisan fått en hovböld. Det tog cirka en timme innan vi fick av hennes sko som satt sjukt hårt.image100 När skon var av gick det två timmar åt att hitta och få bort hovböden samt att dra ut två sömmar som hade brutits av. Så efter tre timmar i kylan var man inte direkt piggare. Blev soffan ett tag och sedan duschen. Vid halv åtta begav jag och B oss till Totte och Caca som hade utflyttningsfest. Det var ganska kul trots att det var lite skumt folk. Det roligaste var när Dan och Johanna kom:) Jag var nykter och körde och vid ett skulle vi köra till B:s pappa för att hämta Gördis. Dan och Johanna följde med och blev genast förälskad i en av valparna vid namn Moltas. Inte så konstigt eftersom alla är jättesöta. När vi kelat klart med valparna körde jag Dan och Johanna hem. Sedan körde jag hem och somnade direkt image101tillsammans med B.

Söndag: Var grymt trött redan på morgonen, så pass att jag inte ens orkade göra något i stallet. Slöade mest runt på förmiddagen. Men när B vaknat körde vi till Oj och handlade JÄTTEMYCKET bullar. Det var mumsigt med bullar, var längesedan man åt det.

Vid fem var vi hos min Farfar och åt jättegod mat. Men redan vid halv sju var vi tvugna att köra eftersom vi skulle hem. Körningen hem var inget kul eftersom det snöa hela vägen till Markaryd, Dan fick köra i cirka 70km/h. Jobbigt. Var jättetrött igår när vi kom hem men orkade ändå att se filmen Solstorm som jag varmt kan rekomendera.
image102
Måndag: Idag har jag inte gjort mycket mer än att handla mat och tvätta. Jag ska snart duscha och sedan gå bort till B som håller på att göra grönkålssoppa. Undrar om jag tycker om det, är ganska skeptisk men ska helt klart ge det en chans. Ikväll blir det nog bara film och mys. Imorgon ska jag ringa studievägledaren och försöka ta reda på om jag har ngt sommarjobb. Dessutom ska jag betala räkningar och gå till biblioteket och förebereda min presentation av en retor.

Nu ska jag duscha. Hoppas alla haft en lika trevlig påsk som jag haft! Glad påsk!


image103
image104

image110





























































 


Hemma på skogsgården!

Nu är jag framme i Åstorp, har varit det ett tag. Jag körde ner och det gick väldigt bra, väglaget var perfekt. Det ska tydligen bli skitväder här nu i dagarna så det var tur vi körde idag.

När vi kom hit blev vi bjudna på mat och kaffe. Det var inte fel. Jag har fått jättemysigt på mitt rum med en fin bäddsoffa och nya gardiner. Lägger kanske in en bild sedan. Mamma och pappa har köpt nya saker och ändrat om på kontoret. Himla fräscht faktiskt.

Nu ikväll har jag och B varit hos hans pappa, Gördis fick träffa alla sina kompisar och det tyckte hon var kul.

Jag har nyss fått reda på att min farmor skaffat trådlöst internet och läser min blogg. Vilken farmor jag har. HEJ FARMOR!

Imorgon kommer det cirka 25 personer hit, vi ska äta påskmat och fira min pappa. Det ska bli trevligt. Innan dess ska jag förhoppningsvis hitta något kjolaktigt på familia för en inte allt för dyr peng. Och självklart ska jag rida på morgonen, CANT WAIT.

Nu ska vi snart inviga bäddsoffan. Vi hörs kanske imorgon!

Åstorp imorgon.

Imorgon blir det Åstorp, det ska bli härligt att komma hem lite. Vet inte vad som kommer hända hemma, men det brukar alltid dyka upp något.

Nu ska jag och Gördis nanna.

Pjäs på slottet.

Förmiddagen med Galo var grymt kul. Vi fick precis osm sist göra en massa skumma övningar. När det var gjort traskade hela gänget bort till slottet där vi skulle bli filmade i en liten pjäs. Haha, det var jättekul. Sen fick vi ge en kommentar till vad vi gjort också (vi skulle då låtsas att det var 10 år senare och att filmen blivit jättestor). Sen skulle då alla titta på vad vi gjort, det var det mest pisamma. Haha,men vi ahde kul i alla fall.

Nu har jag nyss köpt ett armband. På cocoo finns massa snygga nu när det närmar sig våren. Själv var jag lite tråkig och valde ett svart:P


Mer snö...

Snön har inte försvunnit, det har blivit ännu mer snö. Inget kul alls. Blev ganska blöt när jag var ute med Gördis, hon blev också ganska blöt för den delen.

Nu ska jag sola för att sen göra vid mig och traska till Galos föreläsning. Ska öva inför kamera idag. Usch, jobbigt.

I eftermiddag ska kanske jag och B till stan. Jag funderar till och med på att handla lite till mig själv. Är så sugen. Nej nu ska jag sätta fart.


Han är bara så het!




Fast min egen B är såklart också himla het och rolig:)

SNÖ?? Vad är detta...

Idag var det inte så speciellt kul att vakna eftersom det är snö ute. Igår när jag och B var ute med Gördis var det underbart väder, varmt och soligt. Jag kunde aldrig ana att det skulle bli snö då. Fasen vad tråkigt. Jaja, för att piffa upp stämningen har jag målat naglarna röda. Det funkade lite. Snart ska jag till B och utnyttja hans skrivare. Måste skriva ut den texten jag ska prata om idag. Vi ska prata om varandras referat. Spännande.

Vi hörs efter skolan:)

Slappe söndag

image96Igår blev det förfest hos Hanna och sedan Sivans. Hade
jätteroligt och dansade riktigt mycket.

Idag har jag bara slöat hos B hela dagen. Nu ska jag nanna.
Har seminarium imorgon och ska förbereda mig på
förmiddagen tänkte jag. Har bara föreläsning och
seminarium måndag och tisdag. Sen är jag ledig tills nästa
onsdag. Riktigt skönt.

Nu kallar sängen. Natti.

















:)

Ikväll är det utgång och klänning som gäller. Hoppas magen inte börjar strula nu bara. Ha en trevlig kväll!

En förmiddag med Galo

Idag skulle vi ha övning med Galo Gonzalez. Han är en känd skådespelare och har regisserat barnprogram. Vi fick i alla fall en kort teoretisk genomgång i actio. Sedan fick vi göra en massa skumma övningar. Vi fick vara de fyra elementen. Först var vi vatten, då flummade alla omkring som vågor och sånt. Man fick inte göra ljud utan skulle med hjälp av kroppen härma vattnet, sedan återstod jord, luft och eld. Det var sjukt roligt!! När vi haft den övningen skulle vi hålla ett litet föredrag och berätta om oss själva. Vi skulle då använda oss av de gester vi lärt oss.

Galo var hel skön! Han hade svart långt ruffsigt hår i en toffs, glasögon och skägg, också hade han en blå skjorta med en grön väst. När han beskrev sig själv sa han att han såg ut som en jägare. I akademiska sammanhang ska man knappt synas, man ska ju alltid vara väldigt objektiv. Han sa att anledningen till att han "fick lov" att se ut som han gjorde var att folk brukade säga men han är utlänning, i hans kultur klär man sig så. Eller så sa man han är konstnär, de ser ut sådär. Han sa själv att han var väldigt mycket pajas och ganska knäpp.

Emellanåt skrattade jag så jag fick ont i magen. Han spelar iallafall en clown på svt:s barnprogram som heter Clownen Galo. Där finns ingen musik och inga röster med. Det är sjukt svårt att förmedla något med kroppsspråket. Men jag är på väg, och det är grymt kul. Jag kommer bli en jävel på att övertyga!

På länken nedan ser nu hur Galo ser ut när han är clown. Idag såg han inte ut som clown men han var en clown hela tiden. Han sa att det var därför han kan klanta till det också. För han är en clown.

http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=781478

Nästa gång vi träffar Galo ska vi prata INFÖR KAMERA. Får väl se hur det går, Galo är positiv till allt verkar det som:)



Nu är det gjort

Nu är tentan gjord. Jag satt i ungefär två timmar och hälften av gänget gick före mig. Då undrar ni kanske hur det gick? Jag har ingen aning. Frågorna var formulerad på exakt samma sätt som den tentan vi fått titta på innan, där var några få som inte var de. Men jag tror jag skrev ungefär rätt. Sedan kan man ju undra hur det gick på de övriga. Det vet jag inte. Ingen aning om jag satt ut rätt saker på rätt plats. Jag önskar så mycket att jag blir godkänd!

I vilket fall som helst så är det skönt att den är gjord. Till imorgon klockan 16.00 ska jag ha lämnat in ett referat som jag måste göra idag eftersom jag har föreläsning imorgon.

Det ska bli ganska skönt med helg.

Dumpa mig

 
Varför ska man tänka på någon annan än sig själv? EGO.
Har jag aldrig hört.

Imorgon är dagen med stort D

Imorgon är det tenta. Det är inte lönt att jag bloggar innan den är gjord egentligen. Jag är så himla nervös och frustrerad över att mina hjärna inte är en grammtikhjärna. Jag önskar sjukt mycket att jag blir godkänd. Som sagt så blir det mest bara gnäll nu innan tentat.  Suck.

Tentaångest

Usch. Jag har tenta i övermorgon och det är så mycket jag inte kan! När jag har boken tycker jag allt verkar solklart men när jag lägger ifrån mig den och ska försöka komma ihåg vad jag nyss läst så är det bara tomt i huvudet. Jag har inte en chans att få godkänt. Fan. Och nu orkar jag inte ens plugga mer, åh vad jag önskar att jag var en sån som bara behövde titta i två sekunder på ett papper och sen komma ihåg allt. Kanske inträffar ett mirakel i sista sekunden?

Lite bilder, men långt ifrån alla.

Imorse ringde klockan halv åtta, som vanligt gick jag ut med Gördis. Sen åt jag frukost. Efter det skulle jag börja plugga. När jag bläddrar bland mina papper får jag syn på mitt schema och där står att jag börjadar 10.00. Klockan var halv nio (som tur var) när jag upptäckte detta. Så jag gjorde vid mig och läste lite retorik.

Klockan 10.00 befann jag mig i pelarhuset för en ny grammtik lektion. Yeeees. Den var för övrigt precis lika flummig som den brukar vara. Stille hämtade ett papper som vi skulle sätta ut olika typer av tema och rema. Alla sitter knäpp tysta och inget gör ngt. Då säger Stille att det inte går att lösa uppgiften på det här pappret eftersom de meningarna vi letar efter inte finns där. ?

När klockan slog tolv skulle alla luncha och jag kände inte för att gå hem och sitta här i en timme. Så jag hängde på resten som skulle köpa mat. Jag är ju ganska fattig och snål så det blev en köttbullebaguette för mig. Men det var gott och jag blev mätt:)

Klockan 13.00 var det retorik på schema. Innan dess sprang vi förbi något form av stånd och tallade lite godis. Retoriken var ganska kul som vanligt. Något riktigt jobbigt var att jag fick en extremt högljudd hicka så att läraren kom av sig och skrattade. Själv tyckte jag inte det var sådär jättekul och blev mest röd i huvudet.

Väl hemma blev det skogen med Gördis, skönt. Nu är jag hemma och ska äta lite nudlar och vila från böckerna en timme. Sedan är det GRAMMTIK. Jag har ju tenta på torsdag. Hur det känns? Ha ha ha ha ha... Jag är inte ensam om att tycka att det ska bli askul med tenta eftersom jag är bombsäker på mina kunskaper i grammtiken.

Här är lite bilder från helgen. Jag har dock dubbelhaka på 75% så det blir inte så många jag visar.
Fredag:
image85image86image87image88
Lördag:
image89image90image91image92image93image94image95

Åstorp på besök i Växjö

I fredags kom gänget från Åstorp hem till B på besök. På kvällen traskade jag och Gördis dit. När grabbarna skulle hem gick jag och Gördis hem och nannade.

I lördags fick jag köra gänget till Willy, sen blev det massa slappe och film hos B. När kvällen började närma sig gjorde jag vid mig och det blev förfest hos B. Vi spelade Crazy Dice. Det går ut på att man sätter sex stycken tomma shot glas på bordet. Sedan tar en spelare tärningen och slår. Omman får en fyra ska man fylla glas fyra med ngn sprit tjohejsan. Sedan är det näste mans tur, om han slår fyra får han dricka glas nummer fyra. Sedan fortsätter man att slå tills man hamnar på ett tomt glas, då man får fylla upp igen och ge tärningen till nästa. Så om man har riktigt otur kan man få dricka sex shotar i rad. Jag hade tur och fick rätt milda shottar. B drack en absolut peppar med wasabi. Undrar varför det gjorde ont när han var på toaletten idag... Haha.

Vid tio traskade vi till Sivans. När vi väl kom igång med dansandet var det riktigt kul och det spelades bra musik och stället var packat.

Vid halv ett var jag och B nöjda. Vi traskade hem till mig och nannade här. Vid tio började Nicke ringa och terrorisera oss. Åstorp gänget stack hem vid ett tiden.

På eftermiddagen var jag och B ute med Gördis i skogen. Annars har det mest varit soffan och godis.

Jag har inte pluggat något på hela helgen. Det har varit sjukt skönt men kanske inte så smart. Har ju tenta på torsdag. Det känns skit. Men det har varit skönt att slippa tänka på det ett tag. Imorgon är det andra bullar som gäller.

Bilder från helgen kommer:)

50%

Idag har jag varit och köpt gardiner. Jag hade en ofattbar tur, på hemtex hade de 50% rabatt på allt i butiken. De jag handlade skulle egentligen blivit 1300:- men det blev 600:- istället. Lite bättre pris för en student. Jag är sjukt nöjd. Så här ser de ut:
image84

Om en timme kommer B:s kompisar hit. Kanske traskar bort och säger hej. Annars vet jag inte vad jag ska göra ikväll.

Ledig dag

Idag är jag ledig och borde plugga men jag vill inte. B säger att det inte är lönt om man inte vill. Då lär man sig inget. Så jag funderar faktiskt på att skita i det. Det är så mycket jag måste plugga att jag skiter i det. Smart Johanna...

Skolan är inte alltid kul

Min redovisning idag jag gick bra så det var ju skönt. Men grammtiken, arrrh hallå? När ska poletten trilla ner egentligen? En i vår klass hade varit och klagat hos kursansvarig och klagat på vår lärare, nu har vi fått uppgifter från andra lärare ch filmer om grammtik utlagda på internet. Plus lite duggor. Duggorna fattar jag ingenting av, men filmerna är väldigt tydliga. En vecka kvar till tentan. Hinner jag läsa allt och se allt på internet?

Usch jag orkar inte.

Sunny days

Det var väldigt trevligt att vandra i stan med Hanna, var jättefint väder. Strålande sol. Tyvärr hittade jag inget. Tråkigt. Köpte bara linsvätska. Men får kanske handla en annan gång:) Det var skönt att vara ute och glömma bort grammtiken lite. Det behövdes nog. Jag har övat inför B idag med redovisningen till imorgon. Det kommer nog gå bra. Hoppas det. Ska träna imorgon förmiddag också.

Nu ska jag och Gördis nanna. Vi hörs imorgon.
image83


Samma hjärna...

Här sitter jag och kämpar med grammtiken. Vissa saker börjar jag fatta lite. Men sen finns det ju en miljon undantag och när man verkligen lärt sig något litet då dyker nästa sak upp som man måste kunna när man tar ut satser eller något. Fan. Jag vaknade med samma hjärna. Har till och med drömt om grammtik inatt. Jobbigt.

För att slippa denna ångest ska jag rymma från problemen lite idag. Ska ut me dGördis och hanna vid halv tolv. Sen har jag föreläsning mellan 13-15. Efter det blir det stan med Hanna. Fint väder så ska bli skönt att slippa lägenheten.

Men tills dess är det bara en sak som gäller: GRAMMTIK.

Natti

Det känns som att jag aldrig kommer klara av tentan nästa torsdag. Fan. Jag har inte ens fått klart redovisningen till på torsdag. I hela min hjärna nu står det GRAMMTIK och jag får damp på att jag inte fattar.

Ska prova sova och se om min hjärna blivit utbytt under natten. Hoppas....


Tentamen.

Jag har lite ångest faktiskt. Har tenta nästa torsdag och det är jättemycket som jag fortfarande inte förstår och kan. Tillbringade nästan två timma rpå biblioteket i förmiddags ihopp om att få lite klarhet i min grammtik dimma. Gick igenom alla ordklasser och skrev ganska mycket. Ska läsa allt jag skrivit sen. Ikväll blir det nog en runda till på biblioteket, måste gå igenom alla satsdelar och sånt. Jag vill verkligen klara tentan direkt. Hade varit super, duper skönt. Ska plugga rejält så jag inte ångrar mig efteråt.

Något som verkligen suger är att vi har en uppgift som ska redovisas på torsdag och ett referat som ska vara inlämnat näta onsdag. Hade varit så skönt att bara kunna koncentrera sig på tentan. Men nejdå, så enkelt ska vi inte ha det.

Så idag ska jag få klart min retorik uppgift + plugga så mycket grammtik jag orkar. Jag och Maya var och anmälde oss till tentan innan. Usch vad nervös jag är. Fy.

Förhoppningsvis hinns en promenad i skogen med idag. Det är underbart väder ute och det vill man inte missa.

Förresten, jag har bytt hårfärg. Trivs jättebra:)

image82

Åstorp

Torsdag: Var hemm ahos mig och hälsade på en liten sväng och sen åkte vi till B:s pappa. Åt pizza där medans de tittade på bilen (som faktiskt klarade hemresan). Vid halv tio körde vi till B:s mamma (som bor i Ängelholm) och somnade där vid tolv tiden.

Fredag: Vaknade halv åtta och jag och B gick ut med Gördis. Åt lite frulle sedan tillsammans med B:s mamma. Klockan tio var jag på plats i Åstorp för att försöka få mitt hår att inte se så risigt ut. Vid tolv var håret klart och B hämtade mig, vi körde till mamma för en liten fika. Efter fikan blev det Ikea, jag handlade ett skohorn och två blommor. B handlade massor. När Ikea var avklarat körde vi tillbaka till Åstorp för att hämta Gördis. Sen till Ängelholm för att vila + göra oss fina. Halv sju körde vi till Åstorp igen och lämnade Gördis, samt upp en runda i skogen till mina föräldrar för att snacka skit. Klockan åtta befann vi oss på Oasen med Elin och Danne. Åt jättegod mat. Halv elva var vi klara på Oasen och körde till Åstorp och hämtade Gördis hos B:s pappa. När Gördis var hämtad körde vi till Ängelholm för att nanna.

Lördag: Vaknade vid åtta, Birgitta och Sune gick ut med Gördis när de köpte bullar. Åt god frukost för att sedan åka till Åstorp. B skulle hjälpa sin pappa med köksbygge och jag skulle rida min fina Flisan. Mockade först till alla våra hästar. Sen hämtade jag B och vi fikade hos mig. Han skulle laga en data medans jag red. Var jättekul och jättemysigt att rida. Inget kändes konstigt eller ovanligt. Skönt!

När ridningen var klar duschade jag och gjorde mig fin precis som alla andra. Halv sex befann vi oss på trappgatan hos min mormor och morfar, blev god mat och melodifestivalen. När vi var klara där hämtade vi Gördis och körde till Ängelholm och sov.

Söndag: Vaknade vid åtta IGEN, åt frulle och körde till Åstorp för att hämta saker hos mig som vi glömt. Sedan blev det väla för att köpa packet till B:s mamma. Klockan två var det middag i Ängelholm. GOTT. Vid fem hade vi packat alla våra saker och körde till Åstorp för att tanka sedan toll Växjö.

Har kört enormt mycket bil. Känns som den mesta tiden har tillbringats i bilen. Men man vill vara hos alla lika mycket ju. Det har varit jättekul att få träffa alla. Nu är det skönt att vara hemma, jag är dödstrött.

Idag fyllar B år. Ska nog baka tårta till han i eftermiddag. Men först ska jag ha en gruppövning (som jag inte hunnit göra klart och inte kan göra klart eftersom jag är så sjukt dålig på grammtik och inte fattar ett dugg) och sedan föreläsning. Är så trött så känns som att det kommer bli blaha av allt ihop.

Nej jag ska glo lite på gruppövningen igen.

RSS 2.0