Hey you...

Idag ringde väckar klockan 7.30. Fast jag vaknade redan 6.17 av ett gulligt sms:) Träning klockan nio. Flisan var grymt duktig. Hoppade 1.40 :O Like old days. När jag kom hem var det upp på den andra kamelen (Cajim) också härjade vi i skogen en sväng. Sen var jag så hungrig så jag visste knappt vart jag skulle ta vägen så jag gick in och krängde en macka. Då ringde Ida, som fyllar 18 på fredag (hurra, hurra, hurra), och bjöd mig på fest hos henne den 11:e. Också frågade hon om jag ville med ut på fredag, hade varit kul men ska faktiskt pussas med Björn då. Och så jobbar jag helg också:(

Sen mockade jag och putsade mina saker. Har tvättat schabrak så det luktar sköljmedel i sadelkammaren, gott. När jag var klar i stallet hoppade jag in i duschen sen flö jag, syrran och mamma iväg till Ängelholm. Köpte puder (för första gången i mitt liiiiiiiiiv!!!) som enbart är gjort av mineraler och det är så nyttigt för huden att man till och med kan sova med de på! En burk varar i 1 år, och om man blir blekare/brunare kan man köpa en annan färg och blanda med den man har. Med puder + borste kostade det 720 kr. Jag vet det är dyrt. Men för mig var det ett riktigt bra köp. Har verkligen värdelös hy i vanliga fall. Har velat ha sånt här länge nu, till och med drömt om det

Varför blev texten cp nu då???????? Aaaaarh.

Nu lagar mamma mat och jag ska snart ner och käka.
Ska fixa frillan imorgon. Faaan va gött.

image16
Halva brorsan och jag innan Helsingborgsfestivalen.
image17
Ser ni så fin hy jag har????? :D


Freak show!

Ledig idag, gött tänkte jag då ska jag sova länge. 6.28 ringer min mobil. Dolt nummer. Orka? Svarade inte. Sen ringer de fanimej hem. "Hej de här är från bemanningen, vi har kris har du lust att jobba förmiddag idag?" Och mitt oväntade svar blev: NEJ! Somnar om, 8.03 plingar de i min mobil. Hej Johanna hoppas allt är bra. Kan du hjälpa oss vecka 33, Nicklas ska till Dublin och rida lag. Mvh Jenny.

Då pelade jag mig upp ur sängen, verkade inte som det var meningen att jag skulle sova länge ändå. Mockade och sånt sen har jag legat i sängen och slöat. Och jag tror jag börjar bli förkyld. Jävla helvetes skit. Det fula är att jag sa till mamma igår undrar när jag ska bli förkyld, är rätt längesen nu. Smart Johanna. Näsan rinner konstant, känns redan som den håller på att fräta sönder. VILL INTE!

Ska träna med Cajim klockan två, sen ska jag rida Flisan. Och sen ska jag och sooooola:) Känner mig så jävla flottig. Blä. Onsdag ska jag göra vid håret, jippy. Och på torsdag blir det Ullared. Och på fredag kommer min Pälskling hem, om han orkar ska vi till väla då. Och så är det hans kusinträff. Spännande. Suger att jag jobbar helgen bara, men men. Sånt är de.

Nu ska jag kolla om mamma har några skumma örter som hjälper mot snorighet.
image15
Bra fotograf jag är. Eeeeeh nej. Så pigg är jag på
söndag kvällar när jag inte ehar ngt vettigt att göra:P

Hate that I love you <3

goIda har jag och Linda gumman haft en underbar kväll!!! Åkte hem till henne på eftermiddagen, så körde vi till Lidl mitt premiär besök. Sjukt va? Handlade i alla fall sjukt billigt godis. Sen bar det av till city. Satt oss på Telegrafen och jag lyxade till de med oxfilè. Inte så illa pinkat. Va fan, man får skämma bort sig ibland. Vi satt där och åt gott och snackade ett bra tag. Sen hade Linda glömt sin mobbe så fick hämta den, akla vet ju hur smärtsamt det kan vara att inte ha den med sig. Man känner sig liksom inte hel. Hemsk känsla:P
Efter mobben var hämtad åt vi god mjukglass och satt på en bänk och snackade saker som gjorde att vår omgivning blev högröda i ansiktet. Haha. Men kul hade vi.

Glömde nämna att vi hann med och sitta på Nicks där emellan:) Sen var det dags för bio. Pirates of the Caribbean - vid världens ände. Jack Sparrow är ju så cooool. MIN IDOL. Löööööve him:) Han har så sjukt go humor och jag håller på att kissa på mig varenda gång han dyker upp på duken. Filmen var i alla fall otroligt bra. De tre filmerna får faktiskt vara de tre bästa jag någonsin sett. Och det är jag själv chokad över faktiskt, men så är det.

Så nu har jag nyss kommit hem. Bjudit brorsan på lite Cola som jag köpt, han har körtelfeber stackaren. Vet hur de är för det har jag också haft. Suger.

Förresten så är min farmor världens coolaste. Hur många har en farmor som man kan messa med? JUST DE! Hihi, lilla farmor:)

Nu har jag snart fixat tack kort till alla, ska skicka de i morgon. Och om jag glömt någon går de jättebra att påminna. Vi lever i ett modernt samhälle så det är väldigt tillåtet att göra de.

Har haft Rihannas nya album good girl gone bad hemma ett tag. Men först nu börjar jag tycka att vissa är bra. Hate that I love you är bra.

Nu ska jag nanna. Fan va gött att va ledig två dagar till:)

SAKNAR BJÖRN.
image14
Går de att se mer drogad ut? Haha. Dagen efter midsommar. Jag
var nykter men ändå död dagen efter. Blev i alla fall grillning hemma
hos Dan med den underbara rösten. Den bjöd han lite på den kvällen
plus gitarr. Myyyys.

NATTI!

Jobba, jobba...

Jobbar idag och imorgon från 13.15 - 21.30. Sen är jag ledig ons, tor, fre:) Sen är de samma runda lördag och söndag.

Jahapp nu är min påg i Roskilde. Gris:) Och jag ska göra vid vår lilla "hydda" på gården, ska ha alla hästtäcken där. Bäst att göra de nu när han inte är hemma annars blir de aldrig gjort.

Börjar redan sakna honom och han har nyss åkt...

image12

image13

Vår fina San Miguel. Världens sötaste:) Och ja, han är döpt efter en öl:P

RSS 2.0