I will surivive.

Skulle bara säga att jag aldrig dog. Puuuh.

Imorse tränade jag med Flisan. Hon var mega, super, duper duktig. Jag börjar nog hitta feelingen nu tror jag. Härligt. När vi kom hem slängde vi ut hästarna igen sen högtryckstvättatade jag och mamma de två sista boxarna. Så nu har hela stallet blivit tvättat, skönt.

Snart ska vi äta middag, mamma har köprt sparris. RIKTIG sparris, inte sån på burk. Har inte ätit mer än en macka idag. Haft så ont i magen. Men nu kände jag hur mega hungrig jag är. Det är Björn som väckt min kärlek för sparris, precis som han väckt så mycket annat till liv:)

Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt. Kanske sola lite. Men vet knappt om jag orkar de ens. Ska ta bort mitt nagellack och sätta på nytt. Vet inte vilken färg bara. Och imorgon är de fest. Ska bli kul att de händer lite. Ska ha my new clothes. Hoppas det är höst väder så jag kan ha min höst jacka.

Krubb!

Fan

...jag dör. Hjälp.

Dags igen...

Träningen gick helt perfekt, Cajim hoppade bana för första gången i sitt liv. Vattenmatta och allt:) Jag stirrar upp mig lite väl mycket bara. Måste sluta styra och rida lite mer med benen så blir de kanon. Syrran fick låna Flisan idag för hon var ridsugen. Guuud så hygglig jag kan vara.

Nu ikväll stack jag, mamma och syrran till Familia. Jag handlade läppglans, IGEN. Man kan ju tro att jag är besatt. Men det är jag inte. Tycker bara det är kul. Fast det gör inte Björn. Han pussar inte på mig när jag har de på. Så jag får passa på när han är borta. Också köpte jag en ny klocka som jag är hel nöjd med. Plus en höst jacka, det sved i plånkan men jag måste ju faktiskt ha en jacka. Den är rätt snygg som pricken över i:et. Inte illa va? Köpte den på JC. Valde mellan den och ett par Diezel jeans. Tokig i diezel och har för många så därför blev de en jacka. Måste ändå vänja mig av vid att handla så mycket dyra jeans. Men så är det när man har stor rumpa och måste ha special, special storlekar för att något ska passa. Då blir de dyrt.

För övrigt så var Maria här en runda nyss och kollade hur de går med bygget. Alla fyra vägarna är snart färdig murade. Här går de undan. För tre veckor sedan stod de och grävde ut de gamla golvet, knappt så man kan fatta de. Hur många har en farsa som arbetar så hårt? Va? Inte många de.

Imorgon klockan elva ska jag träna Flisan. Sen ska jag mocka ut hennes box så ska mamma och jag städa den. På lördag hämtar vi Precious så då kommer de bli fullt upp.

Ringde idag och sa att jag inte kunde komma och provjobba, de var inte så farligt som jag trodde. Rätt lugnt faktiskt. Har varit så jävla dålig idag och inte läst engelska ett dugg. FAN! Om de bara hade varit roligt så hade det varit enklare. Men jag får väl kämpa mig igenom några sidor innan läggdags.

En vecka kvar till jag ska hälsa på i Växjö.


What to do?

Jag har redan mockat. Känner mig duktig. Och när jag skrivit klart detta inlägget ska jag städa på mitt rum, framför allt dammsuga. Och sen kanske läsa engelska. Örk. Igår innan jag skulle sova var jag fast besluten om att jag inte fick sluta mina ögon förrän jag läst ut kapitlet. Men de orkade jag inte. Stängde boken när jag läst typ halva kapitlet. När jag läst klart de är halva boken avklarad. Det närmar sig.


Om fem timmar ska jag träna. Tiden går långsamt.

Har lite beslutsångest över vad jag ska göra i helgen.

  • Fest i Åstorp?
  • Fest hos Mange i Klippan?
  • Fest i Helsingborg?
  • Utgång med några tjejkompisar?

Ringde aldrig om jobbet igår. Jag är kass. Men innan träningen ska jag ringa.


STÄDA!


Jowhäääännäää.

Gick upp klockan sju, red Cajim en runda först. Inget går upp mot en härlig höst morgon. Den kan göra hela dagen. Sen var de dags för Flisan, red bort till Sanne och Jannie där jag skulle möta Maria. Vi red ut en lång runda på cirka en timme. Maria är galen, hon hängde av sig sin jacka på en pinne i skogen för hon blev varm. Men den var kvar när vi kom tillbaka. Sen släppte jag ut hästarna, Migge bet mig i armen. Ibland är han ett as. Putsade mina träns och tvättade av mina benskydd lite. Imorgon klockan ett är det träning. Can`t wait. Har fått tillbaka lite inspiration nu.

Ska ringa ikväll och säga att jag inte kommer provjobba på fredag. Jag kan inte. Det kommer bara bli fel, tiderna passar inte alls mig. Det är jobbigt att vara ifrån Björn som det är, nu kan jag mer eller mindre åka upp vilken helg jag vill. Men ett helg jobb sätter verkligen stopp för det och de är de sista jag vill. Kan inte jobba alla helger i månaden de går inte. Har ju tänkt tävla med Cajim också och de går ju inte på vardagar direkt. Någon helg kan jag jobba faktiskt. Men hästarna och Björn är mer än viktigast i världen♥

Läste faktiskt ett kapitel engelska igår kväll, har läst fyra sidor idag och tänkte försöka ta mig igenom hela de kapitlet idag med. Jag hatar de. Jag vill bara få de överstökat. De ligger liksom och gnagger i bakhuvudet hela tiden,

Funderar på att måla naglarna. Kanske slutar bita då? Det är värt ett försök.

image33
Nytt läppglans.

Thailand? Jag ska till Tallinn.

Klockan sju ringde klockan, men då ville inte jag gå upp så de sket jag i. Halv åtta ringde Björn sen kunde jag inte sova mer. Gick ut i stallet och ryktade Migge, sen släppte jag och mamma ut hästarna i hagen och mockade. Efter det blev det Helsingbiorg.

Dagens "fynd":
♦DKNY handväska
♦Vit långarmad tröja från Gina Tricot
♦Linne i spets från Update

Och vid ett var jag och mamma färdiga, blev lite käk på Petters. Jag känner mig fetare än vanligt. Speciellt när man gått på stan. 80% av alla brudar är snyggare när de går på stan än vad jag är när det är utgång. Hur har de råd? Och hur orkar de? Håret är perfekt och de är sminkade som jag vet inte vad. Grymt jobbigt, man känner sig helt vilse. Ska man se ut så? Och vem har sagt att man ska se ut just så? Okej jag gillar kläder det ska jag inte ljuga om, men jag köper kläder som är "tidlösa" så som jeans och stickat. Och fryser de inte? Mini kjolar och högklackat. Jag hade pallat max 5 minuter. Och ni ska tänka på att det är kullersten på vissa ställen. Sen är jag nog världens mest osexiga tjej. Jag fryser jämnt och det är inte så ofta man kan se mig i endast linne. Är alltid väldigt påpälsad men jag trivs så. Det sa jag faktiskt till mamma imorse.

Fan va skönt det ska bli med höst. Då kan man ha på sig en massa kläder och slipper visa sin feta kropp


Jag gillar hösten grymt mycket. Kan redan känna hur jag börjar bli piggare. Kall, klar luft på morgonen. På eftermiddagarna blir de mörkt och människorna drar sig in mot mysiga cafèn. Man får lov att dricka hur mycket varm oboy man vill. ÄNTLIGEN. Och ingen klagar om man tar på sig en extra tröja eller tar halsduk. Man får lägga sig framför tv:n utan att ha dåligt samvete. Ååååh vad jag saknar kylan. På tal om höst blev jag sugen på att se Atumn in New York, någon som har den?

Nu ska jag läsa ett kapitel i min engelska bok, sen vila och eftermiddagen/kvällen ska tillbringas i stallet. Fan vi ska ha fläskpannkaka idag. Jag kommer vara mega hungrig och gnällig. Men de gör inget, jag beöver äta mindre.



"killar måste ha sex för att må bra, tjejer måste må bra för att ha sex."


Jag har huvudet fullt av hitta på.

Tror ni att jag läste engelska? Aaaa nej. Blev fika på Torstens i Ängelholm med Linda, Johan och två grabbar som jag redan glömt namnen på.

"Smirnoff ice är slut"
"Ja va fan skit i isen då"


Nu när jag kom hem hade jag fått mejl av Joanna. Så skrev jag ett mega långt svar, skönt att skriva av sig.

Älskling är full. Jag är orolig och har ont i magen.

Har börjat bita på naglarna igen. Och jag har ätit så jävla mycket skit idag.

Ska sova nu, ska gå upp klockan 7 imorgon.
Natti

Skånska är vackert.

7 imorse ringde klockan. Halv nio var jag och Maria ute och red i skogen, kul. Nu är jag dödstrött. Funderar på att vila lite.

Ska prov jobba på fredag. Ångest som fan. Vill inte egentligen. Jag som servitris? Jag är världens klumpigaste och kommer garanterat göra bort mig. Helt ärligt så hoppas jag att jag inte får jobbet.

Förresten så har jag varit duktig idag, tvättat massa häst saker:) Ikväll ska jag läsa engelska. Blä. Men jag måste skärpa mig nu. Jag är så jävla lat.


Imorgon så ska jag och mamma till stan och strosa runt. De ska bli trevligt.


Om du tror du styr mig då förstår du ingenting om vem jag är

för du bara ljuger om var du var
om du tror de duger för att jag ska vilja spela i ditt spel
då tar du fel
För jag har förklarat tusen gånger vad det är som jag vill ha
men du bara sjunger dina sånger om hur allting är så bra
jag vet du har letat bland mina vänner efter ngn som vill spela ditt spel
Tror du jag vill veta vad du känner, och vill trösta dig en gång till?
Då tar du fel.


Myror i skallen - förlåt.

Vet inte vad det är för fel. När jag har Björn i min omgivning känns de som jag är i en jävla bubbla. Jag blir bara så trött, all min energi försvinner. Vill bara försvinna, kan inte hantera min irritation. Det har blivit så fel. Plötsligt är han borta i två veckor och sen kommer han hem över helgen och då umgås vi hela tiden. Och han har så rätt. Om vi bott tillsammans hade de varit annorlunda. Då är man inte hos mig eller dig. Då innebär det inte att man är sur för att man går ut och handlar själv, eftersom man kommer hem till den andre senare. Men om vi är hos mig, så måste Björn med och handla. Det är jag som ska göra så att han trivs och känner sig som hemma. Men jag orkar inte! Jag vill vara själv. Vara tjurig och arg, utan ngn anledning. Sitta och pilla på datorn och lyssna på musik. Gå ut i stallet och mocka i två timmar bara för att få tänka. När gjorde jag det sist? Jag minns inte.

Saken är att så fort jag är utan Björn saknar jag honom och jag känner mig inte hel, så därför skyndar jag mig med hästarna, skiter i att käka middag, duschar snabbt, orkar inte sminka mig för de tar för lång tid, går absolut inte till honom utan kör för att det går fortast. Och när jag äntligen kommer fram till världens underbaraste människa som möter mig med bamse kramar pussar och massa leenden så blir jag såååå trött. Hur orkar du vara så glad? Jag har ingen energi kvar. Orkar inte mysa, prata, knappt umgås. Vill bara finnas hos dig. Och nej jag vill inte hem. Jag vill vara bara vara, utan att behöva bevisa att jag älskar dig med pussar och kramar hela tiden. Jag vet inte om jag är okänslig, men jag tror det faktiskt. Och jag hatar de. Jag kan inte snacka "känslor". Vad är känslor? När jag ser Björn pirrar de i magen, jag känner mig trygg och jag kan göra vad som helst i hans närhet. Skäms inte för ngt. Han får mig att känna mig vacker och jag litar på han till 100%. Jag kan ringa honom när jag vill, jag är inte ens rädd för att väcka honom mitt i natten om det är något jag behöver säga. Jag vet om att det är kärlek och det är bara en liten del av allt som jag känner. Hur ska jag kunna klä alla känslor i ord? Inte ens världens längsta kyss kan stå för vad jag känner. När man är nykär kan man mysa och pussas i evigheter och man känner sig tillfredsställd av det. Och många kräver mer efter den perioden, för att känslorna växer och de vill få det "bevisat". Men jag behöver inte det. För jag vet. För jag känner lika dant. Men mina kyssar och mina ord står för så himla mycket och jag är så rädd om de. Jag vill absolut inte missbruka de och använda de för mycket. Förlåt, men så är det. Jag känner så mycket att jag vet inte hur jag bära mig åt. Jag vill att min kärlek ska vara ngt speciellt, när jag säger ngt så menar jag det verkligen nu. Äsch jag är nog knäpp.

Förlåt om jag hängt ut dig.


Kanske en ensam dusch
Tandborstning utan snack
Behåll ditt jag men ge mig plats
Ge mig min halva av sängen.
De är kul att vi är tighta men jag måste fighta.
Ska vi va två så låt mig gå.
(bara en låt)

Jag älskar dig Björn!

Hello, I miss you quite terribly.

                                                   image31

I fell in love, in love,
With you suddenly.
Now there's no place else,
I could be, but,
Here in your arms.

Without you again.

Nu är Björnis i Växjö. De suger.

Haft en lugn helg. Blivit lite ikea för att Björn skulle handla lite små saker. Rätt drygt mot slutet, men de gick ändå. Blev stan och en runda på hampan i fredags, var så trött så jag höll på att somna sittandes hela tiden. Jag veeeet jag är tråkig. Lördagen blev dfe film i sängen och typ inget annat. Var seg som fan.

Och idag är idag. Ska mocka snart. Allt känns b nu. Usch.

Love you.                                        ♥

Back in your arms again:)

Resturang idag:) Ska bli mysigt.

Är alltid så jävla trött. Vad är de för fel? Älskar rida runt i skogen men orkar inte ens de. Och engelskan. Blä, vill dö bara jag tänker på de.



FAN, va ska jag ha på mig?

Nej nu ska jag sova en timme.

Don`t stop the music!

Do you know what you've started?
I just came here to party
But now we're rocking on the dancefloor, acting naughty
Your hands around my waist
Just let the music play
We're hand in hand
Chest to chest and now we're face to face

I just can't refuse it
Like the way you do this
Keep on rockin to it
Please don't stop the music

image30

De är kärlek de.

Igår:
Sitter på altanen på jobb, mobilen ringer.

-Hej det är Johanna
-Hej Johanna, jag ringer från blomstergiganten. Jag har lite blommor här till dig.
-Nej
-Jo
-Näheee dååå.
-Haha, jo. Är du hemma?
-Nej jag jobbar.
-Då kommer jag dit.

Så satt jag där på uterummet och tänkte, var de där på riktigt? För jag har ju varit med om att folk har skojat rejält med mig via telefonsamtal. Tre minuter senare får jag en bukett med 6 stycken jättestora röda rosor och på kortet stod det Saknar dig Älskling. Vadå att jag levde på de hela dagen? Gick runt med ett smile på läpparna hela tiden. Blev så himla glad.

När jag kom hem satt Maria och mamma på uteplatsen och traaadade. Vi konstaterade att jag har rejäl insekts fobi. Jag får verkligen panik! Flygmyror, myggor, Janne långben och fan vet allt som dyker upp i skogen på kvällen. Jag dör nästan varje kväll.

Idag:

5.30 ringer klockan. Pelar mig upp och slänger i mig en tråkig macka och ett glas oboy. Klär på mig, sminkar mig snabbt som fan och går ut i stallet. Börjar fläta Matilda och Migge springer runt som en galning. Biter i täcken, spannar, borstar, svampar, sin mamma och MIG. När Migge och Matilda var klara bar det av.

Han fick 45 poäng, det är tyvärr lägre än vad vi hoppats på men han blev klass 1 föl och det är de bästa de kan bli.

Var död när jag kom hem och landade tungt i sängen. Så kommer syrran upp på mitt rummed telefonen. Bruno från komvux vill ha möte med mig på torsdag. Så kan vi gå igenom hur du ska skriva dit projekt, ovad vad du ska skriva om. Jag har för fan redan gjort klart det! Aaaaarh. Tack för du väckte mig.

Har mockat, orkar inte rida.Suttit framför datorn för länge nu. Gick ner och tog en ibumetin, såg nässprayet och var tvungen att ta. Jag är besatt. Tror inte på huvudvärkstabletter heller, om ngn gett mig en sockerbit och sagt att det var panodil hade värken säkert försvunnit direkt. Och jaaa, jag vet det är samma med nässpray. Ngt psykiskt. Stackars mig.

Snart ska jag kränga. Sen måla mina naglar skrikit rosa, duscha, dammsuga, VILA, sakna och sova. 23.00 på torsdag kommer du. Fan vad timmarna går långsamt.
image29


Thanks:)

Igår så anlände jag till Ida vid sex tiden. Var typ först på plats:) Cirka en timme senare när de andra 25 personerna kommit satte vi oss vid bordet. Mittemot mig fick jag Christa, sidan om henne satt Martina och sidan om mig satt Ida. Vin, bacardi, öl och andra smarrigheter kom snabbt upp på bordet. Och fy fan va vi skålade. Man kunde tro att vi aldrig sett sprit innan. Så jävla orutinerat att sitta ner och drick så mkt. Jaja, vid nio tiden var ju vi fyra lagom packade. Vi var även först på dansgolvet. Shit va vi dansade. Alla blev ju helt genomsvettiga och äckliga. Vid tio tiden så tyckte jag det kändes som om klockan var fem på morgonen. Och min mobil ahde dött. Det är fan hemskt när de händer. Man blir helt j'vla handikappad. Riktigt irriterande. Och precis när allt var som mest tråkigt dyker Mange upp. Som numera kan titulera sig med Idas pojkvän. Hihi, så kul men samtidigt så komiskt. Har känt Mange jättelänge, och på studenten träffades han och Ida. De är så jävla perfekta ihop. Bättre än Mange får hon leta länge efter:) När jag och Mange haft lite deep talk så dyker Erika upp. Erika är alltså Manges lillasyster. Vi har tränat ihop och haft så jävla kul tillsammans. Ååååh va kul det var att träffa henne. Ville knappt sluta kramas. Och resten av kvällen tillbringades med att umgås och prata gamla minnen med Erika, vilket osm var väldigt kul. Vill så gärna ta upp kontakten, hon är ju så go. Vid ett tiden var jag ju så gott som nykter eftersom jag helt glömt bort att dricka sedan alla underbara människor anlänt. Halv två kom min taxi och det var jag faktiskt glad för. Var lerig om fötterna, hade myggbett på alla oklädda hudpartier och började redan känna mig bakfull. Tack för en underbar fest Ida! Fast du var så packad så jag är förvånad om du ens minns hälften. Men då kan jag säga att du verkade ha kul i alla fall:)

När jag var hemma i min säng ringde jag och väckte Älskling. Var tvungen att säga att mobilen dött så jag inte kunnat höra av mig. Och imorse vid halv tio väckte han mig. Sen har jag inte kunnat sova sen dess.

Är i´nte bakfull men mega trött. Vil bara ligga i sängen i nattlinne och glo på tv och kränga ngt extremt flottigt. Men måste ner med tre hästar på ridhuset varav två ska ridas. Känner mig omotiverad. Konstigt? Ska vi prova byta liv? Haha.

Nähe jag får väl byta om till ridkläder så jag kan få komma tillbaka till min säng ngn gång.
image25image26image27
Jag och Ida:)                                        Christa!                              Idas valpar. Söööööta.

image29

Hej?

Blä vad jag känner mig mega flottig. Usch. Idag skulle jag ha sovmorgon och inte rida. Klockan åtta vaknade jag. Pigg som en lärka eller hur det nu är man säger. Så skulle jag släppa ut hästarna men de var redan ute så jag mockade istället. Sen har jag gjort klart mitt arbete i engelska. FAN VA BRA JOHANNA! Guldstjärna på dig. Åååååh tack så jättemkt, va snällt. Precis som ngn tycker så. Nej.

Här om dagen var jag om mamma på Familia, handlade present till Ida. Och två nagellack, ett par sandaler och en engelska bok som jag flitigt läser i. Och nej det var inte ironi, faktisk sant, jättesant.

Nu gör mamma spagetti och köttfärsås, och vi ska äta chokladpudding till efterrätt. Muuums. Borde egentligen dammsuga. Men orkar inte. Orkar inte ens göra vid mig. Börjar jobba om en timme. NEEEEEJ. Vill inte.

Nu chattar jag med Nille. De va längesen. Han är kul:)

Imorgon ska jag till Ida, vi ska feeeeeeeesta. Först äta lite middag och sånt. Trevligt. Cant wait. Nej nu ska jag fan dammsuga och sen ska jag kränga sen ska jag (flottig som jag är) köra till jobb. Får väl se om de händer ngt kul när jag kommer hem. Hooooppas.

Miss you.
Tjaaaarååååå.

Son of a pig

Har haft några underbara dagar med min Älskling. Var i Ullared i torsdags och red när jag kom hem, på kvällen åkte jag till Älskling för då hade han kommit hem. Mös hela kvällen.

I fredags jobbade jag och bytade söndagen med Sara (tusen tack), när jag slutat red jag och syrran sen duschade jag. Blev väla med Älskling, han köpte skor och en fiiiiiin (men dyr) skärbräda. När vi var klara på väla åkte vi till min mormor och morfar och käkade där. Sen åkte vi hem till mig och typ dog här. Kollade lite roliga filmer sen somnade vi. Gööööött.

Jobbade i lördags också, när jag kom hem hade mamma varit mega söt och mockat till mig:) Så jag kunde hoppa in i duschen direkt och göra vid mig. När de var klart bar det iväg med Älsklingen till hans mamma, där blev de kusinträff. Skit kul! Började med en tipsrunda som var riktigt rolig, man fick stanna upp ett antal gånger och shotta. Sen blev de picknick på Sandön. Så mysigt:) Alla hade fått varsen korg och satt på filtar. När solen började gå ner vandrade vi tillbaka till Birgitta och Sune, hamnade i uterummet. Då började alla kröka så in i. Björns kusiner var riktigt roliga, jag kissade nästan på mig så mycket jag skrattade. En av de hade fått för sig att han var tvungen att sova under gris lampan med grisarna när han var liten. Gå ut och lägg dig med grisarna, your son of a pig. Hahaha!

Björn och jag gick och la oss vid två tiden, sov i husvagnen. I samma säng. Compact living, kan man säga. Trångt, men mysigt. Halv tio vaknade vi av att Lovisa kom in. Då var frukosten klar. Skrattade lite åt Sune som började grilla klockan två på natten. Och det var riktigt mycket kött han grillade. Haha, toking.

När frukosten var avklarad promenerade vi bort till sandön. Solade och kände lite på vattnet. Myyyyys. Somnade lite också men vaknade av att Lovisa höll på att gräva ner mina fötter. Haha. Halv tre begav vi oss till Oj och handlade mat sedan åkte vi hem till mig och somnade. Vaknade klockan sju. Mockade snabbt som fasen och Björn hjälpte till. Snabbt gjort, duschade hemma hos Björn medans han grillade. Åt god middag. Somnade vid elva hel döa.

Vid fyra vaknade jag hel svettig och törstig. Björn vaknade också:) Ut i köket och dricka Ramlösa, mums.

Körde Älskling till jobbet klockan sju imorse. Halv tio åkte han med planet till Boliden eller va det hette. Två veckor till:( Suck. När han kommer hem flyttar han till Växjö. Men jag är inte så långt efter.

Linda ringde innan och ville till stranden men ska träna klockan tre så gick inte. En annan dag:) Vid halv fem kommer Lovisa (Björns systerdotter) with parents hit. Lovisa ska få rida lite på Flisan. Ska bli kul.

Jobbar bara två dagar denna veckan. Gööööött!
image21
Jag och Älskling på kusinträffen:)
image22
Lovisa och hennes pappa.
image23
Lars Åke och Sabina. (Björns syster)
image24
Bara jag...

Shut up and drive;)

Så ja nu sitter jag här med massa ångest för att jag varit för lat för att rida. Slutade jobba klockan ett, sen satt jag hos frisören från två till halv fem. Sen kom jag hem åt och mockade. Helt plötsligt var klockan sju och jag var inte sugen på att rida:( Shame on me.

Imorgon klockan sju kör vi till Ullared. Gööööööött. Ska upp tidigt och mocka innan vi kör. Så när jag kommer hem ska jag bara rida. Sen träffa min Älskling för han kommer hem imorgon. Ääääääntligen.

Nu ska jag och mamma gå ut och ge hästarna kvällsmat.

image19image20
image18

Snyggt jag visar upp nya frillan. I solsken och allt. Men fotona är egentligen till Björn. Så det är så.







RSS 2.0