The weekend!

Söndag redan. Tiden går enormt snabbt. Fredagen tillbringades på ridhuset. Var hemma vid sju, åt och duschade sen somnade jag gott i soffan. Igår så var jag på ridhuset till tre, när jag kom hem red jag Flisan i det underbara vädret. Vid sju var jag hos Ida. Hennes härliga föräldrar bjöd mig på middag:) Tackar för det. Sen sminkade jag Ida och hon blev så jävla het. Efter det fixade Emma hennes hår. Shit vilken pudding. Det verkligen sken om henne. Tyvärr hände ju lite tråkigheter så man blev lite besviken. Men vi gav oss iväg på fest ändå. Hann med två till och med.

Fast det inte blev som vi planerade hade jag grymt kul med Ida och Emma.

Idag så vaknade jag ganska tidigt, jag och mamma slängde ut hästarna och gjorde vid stallet. Sen grillade vi korv i solen, premiär:) Efter det tvättade jag bilen och dammsög den. Jävlar så skitig. Gick några timmar där. Sen bjöd mamma på våfflor (inte en tanke på att det är våffeldagen). Efter de red jag Flisan i skogen i typ två timmar. Hade karta med mig fall i fall jag skulle rida vilse, men jag hittade hem. Sen var det dags för middag och OC. Nu är jag nyduschad och längtar efter sängen. En hel dag utomhus är inte fel:) I love it.

Har matteprov imorgon och inte ens öppnat boken sen i måndags. Uppenbart hur de kommer gå. Hatar matte. Blä. Och på lördag är det högskoleprov. Vill inte. Whhaaa. Panik.

Nej fasen vad trött jag är.
God natt!

Säg att du älskar mig!

Har nyss sett säg att du älskar mig. Usch vilka svin det finns. Och då menar jag både killar och tjejer. Om ni inte sett den så se den, man får sig en tankeställare.

Igår var vi ju på teater. Var riktigt roligt, ska lätt snart dig igen. Så härlig känsla. Det roligaste som hände var när jag kollade på Ida och hon satt och sov. Jag och Christa garvade så in i. Så Ida missade typ en kvart. Haha. Var i säng vid elva igår så jag har varit dödstrött hela dagen.

Red en snabb runda innan. Sen har jag bara legat i sängen och kollat film. Nu ska jag lätt gå och lägga mig. Ska skriva protokoll hela dagen imorgon. Suck.

PÅ LÖRDAG BLIR DET PARTAJ FÖR CHRISTA.


Almost dead...

Är vad jag är nu. Jäklar vilken hård träning, känns ordentligt i ryggen nu. Men Flisan var duktig. Blir tävling på hemma plan på påsklovet. Ska bli kul.

Imorgon ska jag på teater. Har aldrig varit på teater så det ska bli väldigt spännande. Först trodde jag inte att det fanns någon biljett till mig, men så ringde Joanna (min svensk/samhälls lärare) när jag var på väg hem och sa att hon hade fixat det. Så de ska bli kul. Joanna hade sagt till Ida och Christa att vi skulle snoffsa till oss. Haha. Svårt att veta vad man ska ha på sig när man aldrig varit på teater, men jag tror jag kör på resturang stilen. Det är nog ungefär samma. Om jag nu ska gissa. Så det blir hem och rida direkt sen ska jag, Ida och Christa gå en runda på stan. Och klockan sju börjar teatern. Varar i tre timmar! Gäller fan att komma ihåg att gå på toa innan.

Och förresten, fan vad yr jag är. Klart det blir party på lördag. För Christa fyllar 19 år! Det ska självklart firas. Jag tycker vi ska ta Idas hus i beslag. Får se om jag kan övertala henne.

Precis när jag duschade hörde jag Sunblock med Baby Baby den var faktiskt rätt bra, och Shakiras nya är också bra. På tal om Shakira. Hur heta är inte hon och Beyonce i Beautiful liar? Till och med så vi tjejer sitter i soffan och dregglar. Eller nästan iallafall. Och förresten om ni inte fattade det där med duschen och att jag hörde musik, så är det inte så att jag är hel galen och har ställt in en radio i badrummet. Nej så här är det, vår ena del av huset är alldeles ny och i den delen finns det inbyggda högtalare i alla rum. Vilket man som tonåring uppskattar rätt mkt. På lördagkvällarna är det inte helt fel. Musiken på högsta volym, groggen i handen och sminket i full fart. Så får man in party feeling:)

Nästa lördag är det högskoleprovet. Usch. Fick brevet idag. Börjar 8.30 och varar till 16.15. En hel dag med prov. Jo jag vet att jag själv valt att göra de, men nu börjar jag fan ångra mig lite. Fast iofs så är det inte så många som tar tag i sånt i min ålder så det kanske är lite bra ändå. Även om jag hamnar på -0 om det nu går. Haha. Jaja, bara att göra sitt bästa ju.

Nu är klockan nio och jag ska lätt gå och sova. Sällan jag går och lägger mig så tidigt. Eller nej förresten! Brorsan har fixat förortsungar och säg att du älskar mig. Kanske man kan glo på. Om man orkar hålla sig vaken. Japp, sängen är det i vilket fall som helst.
God natt!

Blåst!

Japp nu känner man sig hel blåst. Ha, ha, ha. Vaknade faktiskt inte så tidigt som jag trodde, runt halv nio. Skönt. Upp och göra frulle sen på med kläderna och brumma iväg till skolan. Snackade lite skit med Ida och Christa. Blir shopping så fort lönen kommer:)
Lite panik med matten ja, två månader på mig att läsa in en hel kurs pga av att förra läraren inte fattade betygsystemet, och det är ingen som blivit godkänd. Yeees. Precis vad man behöver nu i slutet. Jaja det är bara att bita ihop och kämpa på.
Mamma sa att Flisan har lite hosta, neeeeeeej! Hon får inte bli sjuk. Hoppas det bara är lite damm i halsen eller ngt. Ska ut och rida nu iaf, sen mocka och putsa min fin fina utrustning. Måste ringa Niklas och fråga om jag kan få plats och träna i någon av hans grupper. Nu börjar snart utomhussäsongen, då det gäller! And I want to be on top! Träning imorgon, kuuuul. Hoppas hon går fint.
Jaha, ikväll är det Anna Phil, helt fast i det. Kanske bara tanter och jag som glor på det? Haha. Nej, för jag vet att Christa också kollar. Jävla tur så jag inte är helt udda.
Till helgen är det dressyrtävlingar på ridhuset och jag ska skriva protokoll, kan bli hur fel som helst. Men man måste ju lära sig. Och sen blir det kanske lite partyyyyy. Men ska inte ta ut ngt i förksott. Är ju för fasen bara måndag. Lär bli en packad vecka, I can feel it. Cp mycket att göra i skolan. Plugga, plugga, plugga, plugga = no life. Nej nu ska jag fanimej sluta gnälla och gå ut och rida. Have a nice (fortsatt) day!
image5
Så här glada blir jag och Linda när vi ser en kamera.

Då börjar bloggandet!

Jaha, då har jag fått för mig att jag ska ha en sån här blogg. Jag är hel galen i att skriva och det vet de som känner mig. Frågan är då hur man inleder sitt första blogg inlägg för att inte göra bort sig totalt? I have no idea. Och jag har inte lyckats fatta än hur man gör startsidan snygg. Var nära ett utbrott men så tänkte jag, nähe jag skriver ett inlägg så tar jag tag i det sen.
För de som inte känner mig så bor jag då i Åstorp, och ovan på allt i skogen! Men här trivs jag väldigt bra. Jag bor på en gård med hästar och katter, och säkert lite råttor och silverfiskar här och där. Mums. Här uppe i skogen kan man tro att jag lever ett stillsamt liv, men icke! Med en lillebror som inte ägnar sig åt annat än att trimma moppen och en lillasyster som skriker när hon inte har rätt mascara så kan det inte bli mer liv än vad det är. Här händer ständigt något. Därför så gillar jag vara hemma. Det är alltid spännande. Huset står väldigt sällan tomt. Och här är sällan endast familjemedlemmar hemma, väldigt många spralliga kompisar till mina syskon som yrar runt här överallt. Men jag trvs i röran. Ingen dag är den andra lik här uppe. Plus att man har naturen runt hörnan. Är väldigt ofta ute och går, finns inget bättre. Men mesta dels så skenar jag runt med min häst. Så akta er för det går undan!
Just nu så går jag sista året på gymnasiet, studenten för min del. Körkortet är fixat och just nu läggs energin på det sista pluggandet. MVG, MVG, MVG. Får man hoppas i alla fall, hade inte suttit fel. Och efter studenten? Jag hade ju då tänkt hänga med Ida och Christa utomlands men så fick jag ett sommarvikariet på ett äldreboende (faaaan vad gött med pengar) så jag tackade ja till det. Dessutom är jag erbjuden jobb på Viegården i Danmark och hos Niklas Arvidsson. Men jag har ju inte tänkt jobba med hästar, för dåligt betalt. Som det ser ut nu ska jag jobba lite först, sen ska jag utbilda mig till eventarrangör. Men jag hinner säkert ändra mig många gånger. Det hör väl till. Annars så gillar jag då att shoppa, pengarna bränns direkt. Och att sticka ut i Helsingborg är ju inte heller helt fel.
En söndag som denna är det väldigt lugnt. Nyss ätit lite pannkakor och om ca tre kvart drar OC igång. Då blir det chips. Göttans. Sen är det fodra hästarna, och göra klart de sista instuderingfrågorna i religon.
Skolan börjar 10.20 imorgon, jag lär vakna 6.30 som vanligt. Men det är bra för då hinner man få något gjort innan skolan.
Nej nu ska jag ta tag i min startsida och se om jag kan få den att se lite fin ut.
image2


RSS 2.0