Sitta ute när det är sol ute:)

Idag hade jag ställt klockan på 8.00 men somnade om igen och gick upp vid 9.00. Nu har jag svarat på b frågan på uppgift tre i min hemtenta. Jag och Hjördis ska snart traska bort till B, lägga oss på slottsängen och steka:) Där ska jag läsa om namn och ortnamn så jag kan svara på några frågor till på hemtentan idag.

Läste på Erikas hemsida att hon skulle tväla idag. Jag är så avis. Det bästa med sommaren är hästar och tävlingar. Men nu är det inte lång tid kvar till jag ska hem och rida. Oj vad jag saknar det...


Jag och mina älsklingar!

Sitta inne när det är sol ute...

Idag gick jag och B upp klockan 8.00. Tog med oss Hjördis på en promenad runt sjön. Var jätteskönt väder, jobbigt att jag har skoskav bara som vanligt. Vid elva åt vi frukost. Sen sov B i min säng fram till halv två. Under den tiden började jag tvätta och gjorde klart uppgift 3 på min hemtenta. Bara 5 uppgifter kvar, fy bubblan. Så jobbigt att sitta inne framför datorn när det är sol ute. Riktigt tråkigt. Jag älskar att sola och brukar vara neger men så blek som jag är nu har jag aldrig varit. Tråkigt. Men skolan kan man inte rymma ifrån. Kan visserlige sitta ute men bströmmen tar slut fort på den bärbara...

Nu på eftermiddagen har jag vilat en timme i solen tillsammans med B och Hjördis. Sen gick vi ut med Hjördis vid slottet. Nu ska vi faktiskt glo film. Har inget annat att göra. Man blir inte brun av att vara ute i solen såhär dags heller:(

Sen ska vi grilla kyckling, mums...
Imorgon blir det pyssel med hemtenta igen.

Grillning med klassen

Idag så vaknade jag klockan 11.00. Usch, tycker inte alls om att jag sover så länge. Jag är som mest effektiv på morgonen och numera sover jag bara bort den tiden. Men jag fick mina 8 timmar inatt så jag har känt mig väldigt utvilad idag iaf. När jag och B hade vaknat körde vi till Ica och handlade lite frukost. Sen åt vi och jag gjorde vid mig.

Klockan 13-15 var jag på föreläsning. Fick reda på att jag kan göra grammatiken som hemtenta istället för att åka upp här i augusti. Det känns JÄTTESKÖNT. När vi hade slutat åkte vi hem till Ivana för att grilla. Var jättemysigt. Träffade Katri för sista gången idag. Imorgon åker hon tillbaks till Finland. Känns sorgligt...

När jag kom hem gick jag och B med Hjördis en lång runda i skogen. Stannade och pratade med de söta kopssorna. Hjördis pussade (slickade) på en kalv. Jättegulligt.

Nu hade vi bestämt att vi skulle till Ica för att köpa lite grönsaker och dipp. När vi kom ut till bilen var batteriet tömt eftersom B glömt ljuset på. Men det kan hända vem som helst. Så han cyklade nyss till Ica (självmant). Han är för söt.

Imorgon ska jag gå upp ttidigt för att gå runt sjön (äter ju jävligt onyttigt ikväll med dipp och allt, jag skäms för min mage) sen ska jag tvätta mellan 12-15. Ska göra så mycket jag bara kan och orkar på hemtentan imorgon. Tänkte försöka få klart den i helgen. Hade inte varit fel...

                                                                                     

Fler bilder finnes på facebook.

Soligt och varmt!

Idag gick jag upp vid nio. Gick hem från B och bytte om, sen tog jag och Hjördis en promenad runt sjön. Hjördis fick bada på badp platsen för hundar. Hon badade jättelänge så det var nog ganska skönt. Vi hade gått färdigt vid lunch så då gick vi inom B och tog en bit fläta:P

Nu har jag nyss duschat Hjördis (som inte luktade allt för gott innan), och nu ska jag pyssla med hemtentan. Trist att sitta inne när det är så varmt ute. Men men, vad gör man...

Jobb för näst sista gången ikväll, sen är det nästan sommarlov.

Stress...

10.40 så vaknade jag av att mobilen ringde. Det var hyresbostäder som sa att jag fick välja vilken lägenhet jag ville. Så jag och B valde den som vi tyckte var finast (såklart). Sen blev det lite panik eftersom jag skulle träffa Maya klockan 12.00. Så jag sprang hem med Hjördis och duschade snabbt som tusan för att möta Maya. Träffade henne och tog en liten baguette till frukost eftersom jag inte hann äta hemma. Gick igenom hemtentan lite snabbt och Maya gav lite tips. Jag hoppas att jag kommer klara den. Sjukt svår och sjukt stor. Suck...

Sen hade jag föreläsning mellan 13.00 - 15.00. Träffade B vid pressbyrån efter föreläsningen och gick till hyresbostäder för att skriva på vårt hyreskontrakt. Den 1/8 kan vi flytta in. Gött. Efter det traskade vi till Ica. Jag köpte ett sånt stort brev så att jag äntligen kan skicka min försenade morsdag-present till mamma. Köpte även en liten köttbit som ska grillas snart.

Har varit med B och Hjördis i skogen, mysigt. Är så varmt och soligt ute. Nu ska jag titta lite på min hemtenta och se om jag till och med kan börja skriva på den.

Jobb klockan 21... Jag dör så mycket jag har att göra.

FÖRRESTEN! De ringde från sommarjobbet jag sökt igår (efter att jag ringt dit två gånger och tjatat på samma dag). Så frågade de om jag kunde komma på intervju på onsdag. Men jag ska jobba natten då så det passade inte så bra. Han skulle ringa i början på nästa vecka så får vi se om det blir någon bättre tid. Vill så gärna ha det jobbet!

Allkår i bilder



vinbrännboll - onsdag



konsert tufvanängen - torsdag

krockethäfv- fredag


petter + johanna och tobbe på karaoke fredagsfestivalen - fredag

Har inga bilder från lördagen:(

Helt galen helg!

Det har varit en helgalen helg. I fredags var det fredagsfestivalen. På dagen åkte jag och B till stan. Jag shoppade en massa:) Sen gick vi till tufvan-ängen. Där var B med i krockethäfv. Han drack tre öl rätt upp och ner. Helt vild. Men det var kul, hans lag vann. Sen blev det grillning och sånt mys på tufvan-ängen. Vid sju hängde jag med Johanna och gänget till fredagsfestivalen. Såg Petter som var stand in för Adam Tensta som inte kom. Men Petter var riktigt bra och Petter fick igång publiken och alla var på g. Sen blev det lite mellanfest innan det var dags för fredagsfestivalen igen. Synd bara att det var så hemskt kallt.

På lördagen hängde jag med Dan och Johanna till stan. Träffade mamma och pappa där:D De var där för att luncha med några vänner som de var påväg till en herrgård tillsammans med. I stan handlade jag en klänning. Usch fy vad jag har bränt pengar denna helgen... Jaja på kvällen kom Jonte, Matte och Nicke så då var det partraj igen innan det blev allkår. Var ett riktigt bra coverband som spelade. B och många andra lekte i en typ mega leksak som var pumpad med luft. Som typ ett luftslott. Var rätt fräckt. Jag stack hem ganska tidigt på lördagen för att jag frös som fasen.

Igår slappades det en massa.

Helgen har varit helt galen men jättekul! Jag och B har dessutom hunnit med att titta på två lägenheter. Har tackat ja till båda. Så nu måste jag säga upp min.

Har massa att göra nu för fick ut hemtentan i helgen och den var sjukt stor och sjukt svår. Men Maya ska nog hjälpa mig lite eftersom jag inte fattar ett dugg.

Ikväll är det jobb. Precis som på tisdag och onsdag. Jippy...

JAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Jag klarade tentan:D Så jävla glad. Denna gången var jag 100% säker på att jag skulle få U eftersom tentan var sjukt svår. Fan vad glad jag är. Wiiiihooo. Detta ska firas på allkår.

Stort tack till B som tjatade fonetik och fonologi med mig i vad som kändes evigheter. LOVE U!

Allkår, lägenhet och lön:)

Igår klockan ett på natten körde jag till Pudas för att hämta B och hans kompisar. Fick en hamburgare av B och det var riktigt gott eftersom jag var mega hungrig.

Skulle egentligen tvätta klockan sex imorse men var så trött så jag struntade i det. Sov ända till tio. Sen vid elva gick jag och B bort till vinbrännbollen. Helt galet mycket folk och många var redan ganska fulla. Jag köpte biljett till fredagsfestivalen och till grisfesten. Tack vare pappa kunde jag köpa båda:) Fick ett bidrag av honom, så himla snällt. Så på fredag ska jag se Adam Tensta och en massa andra live. På lördag är det grisfesten. Och ovan på allt så kommer det upp folk från Åstorp. Så det blir nog trevligt:D Om inte annat så får jag hänga efter Johanna, hon har ju lite erfarenheter kring hur festandet på Campus ska gå till.

Jag och B ska och titta på två lägenheter också som vi har blivit erbjudna. Ska säga upp min lägenhet nu i dagarna. Det blir ett stort steg för oss båda men himla kul. Dessutom kommer båda att bo billigare.

Jag är jätteglad nu för jag fick preis veta att jag kommer få lön på fredag vilket jag inte alls hade räknat med. Så det betyder att jag kan köpa något till mig själv att ha på mig nu när det är Allkår. Wiiiie. Egentligen borde jag nog se om jag hittar någon vettig jacka eller något. Får se vad jag hittar. Sen har jag ganska mycket räkningar som också ska betalas. Inte så jättekul precis.

Nej nu ska jag se om jag kan lista ut när jag bör säga upp lägenheten.

Lägger tonåren bakom mig...

Den 15:e juni blir jag 20år och slutar därmed att vara tonåring. Jag kommer ihåg när jag fyllade 13 och trodde att jag skulle bli en jobbig tonåring över natten. Riktigt så blev det aldrig. Men jag har haft det superbra som tonåring. Jag har provat allt som man ska göra som tonåring, jag har gjort stora tabbar, blivit kär ett par gånger och fått hjärtat krossat ett par gånger, haft fyllor som man aldrig igen vill återuppleva, fått nya vänner och misst många vänner men framför allt har jag utvecklats enormt som människa.

Jag vet inte riktigt vad som väntar mig som tjugoåring. Jag kommer antagligen göra fler misstag och förhoppningsvis lära mig av de.

Jag vet inte om jag ska ha någon fest när jag fyllar 20. Men jag tror inte det. Har inte varit hemma på ett halvår och har ingen direkt kontakt med någon där hemma så det känns bara konstigt att ordna fest också kommer det kanske knappt några. Haha. Nej det får bli med släkten. Brukar ändå sluta med fest när man är med de...

Nu ska jag snart nanna. Och sen inatt ska jag hämta B...

Regn

Har precis varit ute med Hjördis. Skulle bara upp och lämna henne för att sen gå runt sjön. Men det började ösregna så jag väntar nog någon timme. Har ingen tunn jacka som tåler regn och utan en sån blir man gemonvåt...

Inte så värst pigg

Jaha igår jobbade jag och tjänade massa pengar. Såhär i efterhand känns det jävligt gött. Ska jobba ikväll också, känns mindre gött. Vaknade halv tio hos B idag. Gick upp och åt frukost och har varit ute med Hjördis. Är fortfarande dödstrött så jag ska ta och ta ner min fina nya hissgardiner och lägga mig i mörkret och vila lite. Det ska bli nice. Sen ska jag göra lite läxa som är skit svår. Fasar inför hemtentan.

I eftermiddag ska jag gå runt sjön. Jag känner mig tjock. Det är nog för att jag är tjock. Så det ska jag i alla fall försöka åtgärda. Önska mig lycka till:P

Fasen, glömde stämpelkortet på jobbet igår så jag hoppas att jag kommer in ikväll. Får väl stå där som en galning och banka på dörren...

Jobb, skola, pengar och jobb. Thats life.

Igår var mamma och pappa här och hälsade på. Det var jättekul och jag fick jättefina hissgardiner. Mamma hade tagit med sig kanelbullar (som inte var döbakta) som var jättegoda. Jag fick lite mat jag kunde ha i frysen också. Blev jätteglad. Timmarna bara försvann igår och jag blev helt chokad när B sa att klockan var sju efter att mamma och pappa åkt hem igen. Kvällen tillbringade jag i soffan och läste Jenna Jamesons bok. Riktigt bra. Den har jag läst ut nu och rekomenderar den varmt.

Det var skönt att bara göra ingenting igår kväll. Tyvärr är det jobb ikväll och imorgon kväll. Men jag tjänar ju riktigt bra med pengar och med tanke på hur min ekonomiska situation ser ut borde jag inte ha mage att klaga. Jag är bara trött och lite orolig för att jag inte ska orka skolan samtidigt. Jag borde nog sova lite mer än vad jag gör för jag går bara runt och är halvtrött om dagarna.

Antagligen är det snart dags för omtenta och inlämning av hemtenta. Jag vill vara fräsch och ha alla mina kunskaper lagrade då. Hoppas jag fixar det. Den 9:e juni ska hemtentan lämnas in. Sen är det dags för ett efterlängtat sommarlov. Jag väntar fortfarande på att få besked på mitt sommarjobb. Det känns som jag inte kommer få det, vem hör av sig några veckor innan liksom? Men det finns en tjej som säger att jag inte ska ge upp än. Men jag måste söka något annat nu i sista sekund. Men sommarjobb växer ju inte på träd precis...

Mum and dad:)

Nu har jag nyss duschat. Om en timme är mamma och pappa här. Wiie:) Trevligt. Sen blir det grillning senare. Mums.

Igår jobbade jag ju. Vi var två stycken som skulle städa maskiner så jag gick ner när jag var klar med min. Fick hjälpa till att packa bröd. Det var iallafall roligare än att städa men man blev väldigt trött i rygg och armar. Tänk de som står så dag ut och dag in i flera år. Usch jag vågar knappt gnälla.

Fick träffa en annan förman inatt. Han hette Mezmed.

Mezmed: Kommer du från skåne?
Jag: Ja, jag kommer typ ifrån Helsingborg.
Mezmed: Jaha, jag har bott i Åstorp.
Jag: Allvar?! Det gör jag annars också men jag brukar säga Helsningborg för ingen vet var Åstorp är.

Så det blev lite Åstorp-snack. Mezmed var riktigt trevlig och rolig:)

Iallafall så ordnade jag så det blev bullar imorse. Det var mumsigt.

Nu ska jag fixa frillan!

Money, money...

Igår fick jag sluta tidigarepå jobbet men det hjälpte inte eftersom jag fick vänta på B och Åke i en halvtimme. Jag och B sov här och vaknade vid halv elva. Vid lunch körde vi till Ica Maxi och handlade. Mamma och pappa kommer upp imorgon så då ska vi grilla och sånt. Det ska bli kul. När vi hade handlat färdigt hämtade jag ut mina böcker på statoil och hämtade ut medicin på apoteket. Den kostade 400 kronor. Helt sjukt. Nu är jag luspank. Men bara en veka kvar till bidrag.

Nu ska jag och B glo film. Sen ska jag städa lite och gå ut med Hjördis. Jobb ikväll igen. Jippy...

Disk, sjön och plugg.

Idag väckte B mig vid nio, då gick vi upp och åt frukost. Vid tio följde jag och Hjördis B till skolan. Nu ska jag diska lite och sen ska jag gå runt sjön. Men Hjördis får bli hemma. Går inte att gå i rask takt när hon är med för hon vill bara stanna och lukta överallt.

När jag kommer hem ska jag göra en övning i språkhistoria. Har fått se ett exempel på en hemtenta och det verkar skitsvårt. Är riktigt nervös. Antagligen kommer jag att få åka upp i augusti och göra ännu en omtenta i grammtik. Och kommer nog få göra omtenta i den senaste kursen också. Då gäller det att plugga jävlar i de (som jag faktiskt gör till varje tenta) så man slipper göra 2 tentor i augusti.

Ikväll ska jag jobba men det gör inget för B börjar ändå jobba på Pudas klockan 20.00 så jag får köra honom dit och hämta honom vid 02.00 när jag slutat. Så jag hade ändå inte haft så mycket att hitta på om jag inte jobbat. Men det blir lite synd om Hjördis som får vara hemma helt själv... Men kan inte göra så mycket åt det.

Nähe disken kallar. Tjoho!

En vanlig onsdag

Nu på förmiddagen när jag kollade mejlen hade jag fått mejl från Christoph som hade gjort en jättefin film om vår klass:) Hehe. Ni måste kolla! Nu ska jag gå ner och kolla posten och se om jag har fått mina böcker som jag beställt. Tror inte de kommer från imorgon... Men man kan ju alltid hoppas. Sen ska jag vara på föreläsning mellan 13-15.


No air

If I should die before I wake
It's cause you took my breath away
Losing you is like livin in a world with no air

But how do you expect me
To live alone with just me
Cause my world revolves around you it's so hard for me to breathe

Tell me how I'm supposed to breathe with no air
Can't live can't breathe with no air
It's how I feel whenever you aint there
Theres no air

Hår









Jag har haft lite olika färger faktiskt. Men har aldrig varit så tråkig i håret som jag är nu. Blä. Och blek är jag också. Fy. Känns jobbigt att se sig i speglen. Men är man fattig student så är man. Nu ska jag tvätta och försöka låta bli att titta på mitt tråkiga risiga hår.

Pollen...

Nu har jag ätit frukost och läst metro. Ska slappa lite nu och läsa fram till klockan tolv. Då är det dags att tvätta. Är jättetäppt i näsan på grund av allt pollen. Funderar på om jag ska ta nässpray eller inte. Det blir ett svårt beslut. Ringde till campushälsan för jag tänkte at jag skulle få mitt recept på allergimedicin men det är strejk så går inte att få tag i. Jobbigt...

Önskelista

När jag fyllar år så önskar jag mig som sagt Elizabeth Ardens ansiktskräm. Den är verkligen överst på önskelistan. Jag önskar mig lite böcker också som jag kan läsa i sommar. Här är de jag helst vill ha:

Snabba cash: hatet, drivet jaktet. Skriven av Jens Lapidus.
image142                                                                                                                                                              
.                                                           

Aldrig fucka upp. Skriven av Jens Lapidus (uppföljare till Snabba cash)  
image143


Den som dödar draken. Skriven av Leif G. W. Persson. (kommer ut 27/5).
image144

Nu ska jag bläddra i H&M:s katalog och önska jag var rik. Det mesta av mina pengar går till kurslitteratur känns det som. Har varit tvungen att köpa två nya böcker för jag hittade inga begagnade:( Jag längtar tills jag får lön för det jag jobbat...


Vardagen är tillbaks.

Jaha igår var jag ju och jobbade. Gjorde ALLTING själv för första gången. Men det gick bra. Fick väldigt bråttom på slutet bara så jag hoppas att jag inte glömde något.

Idag vaknade jag av att B väckte mig vid halv tio. Då åt vi frukost ihop (så mysigt för de har ändrat om och tagit ner ett köksbord) sen traskade jag ut med Hjördis. Har läst Metro också där stod om två kungsboaormar som de hittade i sthlm igår. Visserligen berättade Johanna det för mig redan igår fast jag trodde inte riktigt på henne:P Men det gör jag nu. Fan va äckligt. Usch.

Nej nu ska jag läsa lite, har ny kurs idag i språkförändring. Hoppas den är kul.

Hörs senare!

Igår var kul!

Igår så blev det ju utgång och förfest på Tufvanängen. Det var jävligt trevligt och roligt. Träffade B på Sivans sen. Flummade runt där ett tag men jag och B bestämde oss ganska så tidigt för att sticka hem. Tog en nachoplate på   vägen. Och utanför så stod Therese och Simon i kö ("känner" Therese eller vet vem det är genom Linda). De bor på tredje våningen precis ovanför B och Dan. Stod och snackade med de ett tag sen gick vi hem till mig och hämtade Hjördis för att sen traska bort till B. När vi gick och la oss så var B mega flummig men det var ganska kul. När Dan och Johanna kom hem så gick vi upp igen och jag drack lite oboy. Då fick B för sig att han skulle klättra på balkongerna för att det var lite liv ovanför oss. Då var det Therese och Simon som satt ute med vänner och grillade korv. Så B hoppade ner igen och han och Dan traskade upp dit för att käka korv. Jag och Johanna gick däremot och la oss.

Nu har jag nyss ätit frukost, vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Börjar jobba klockan 21. Men känns inte så jobbigt idag, mest för att jag vet att jag tjänar bra med pengar idag. Nähe, nu ska jag gå ut i den 25 gradiga värmen!
image141
Kolla vilken pose. Huvudet på snè och allt. Haha,


        

Underbar dag:)

Igår så bakade jag kanelbullar. Det gick skit, för det första så var min lägenhet sjukt varm. Dels av värmen utifrån och dels från ugnen. Så där stod jag och svettades och tänkte att jag skulle tacka mig själv sen när man behövde en liten söt fika dessa varma vår dagar. Vad händer...  Jo degen jäser inte och mina bullar blir döbakade. Hur roligt är det? Smaken är väldigt god men man får dricka en halv liter vatten efter en bulle, så torra är de. Jaja, man lär sig av sina misstag.

Idag åt vi frukost vid nio. Sen var vi ute med Hjördis, när vi kom till Stallvägen höll Dan och hans pappa + en annan nisse på att lasta på Dans bil på ett släp. Inne i lägenheten stod Johanna och fixade med våfflor. Det hände en klockren sak som jag måste berätta.

Nisse: Har ni något socker?
Johanna: Eeeh. (ser jävligt frågande ut)
Dans pappa: Hade ni inget?
Johanna: Eeeehh (ser grymt frågande och lite smått förvånad ut)

Haha. Sen tillägger Dan att det är han som bor där och inte Johanna. Det var så kul för att Johanna är verkligen ingen "husmor". Om Dan hade sagt så till Johanna så hade han nog jävlar fått veta vem som skulle hämta socker till vem både en och två ggr.

Jaja. Annars så har jag bara legat i solen och jäst (kanske fick jag på ngt sätt i mig jästen igår istället för bullarna?). Förrutom vid ett för då gick jag bort till sjön så Hjördis fick bada lite. Sen fick hon duscha för hon luktade äckligt. Vid två gick vi allihop+ Hjördis till Tufvan. Man där varinte öppet så vi fick gå till Ica. Har ätit kor med bröd. GOTT.

Nu ska jag göra vid mig sen ska jag och Johanna till Tufvanängen vid sju. Ikväll blir det Sivans. Pojkarna är iväg på sittning redan nu med Grease tema. Jag vet någon som kommer bli full ikväll, och det är inte jag...

Välkommen fredag

Igår så hade jag mitt kamptal. Som jag för övrigt slängde ihop dagen innan, jag hade dessutom ingen motivation till att hålla det där talet. Men jag fick i alla fall ett C. Med tanke på hur lite jag ansträngt mig är jag nöjd.

Jag var hemma hos B vid 17.00 slappade där en timme och vid 18.00 träffade vi en familj vid slottet som ska köpa hund av Dorrit. De fick titta och klappa på Hjördis en massa. Sen blev det grillade burgare hos B. Riktigt gott. Och igår var vi på CityGross så idag eller imorgon ska jag baka bullar. B håller på hemma hos sig för fulla muggar.

Idag var jag på föreläsning mellan 10-11.30, det var en ganska så intressant föreläsning. Sen harjag bara legat i solen hos B till nu. Jag vill vara mega brun NU.

Nu ska jag duscha sen ska vi grilla kyckling hos B.

Jag vill vara rik

Läste i metro att en okänd person igår vann 134 700 000 miljoner kronor på lotto igår. Det lämnades in i Saltsjöbaden i Nacka sydöst om Sthlm.

Det är den högsta spelvinsten i landet hittills.

Jag är lite avis faktiskt.

Idag gäller det.

Idag ska jag ha mitt kamptal. Som jag förövrigt börjat tänka på alldeles för sen men min skalle har varit helt proppad med andra saker. Så klockan 13.00 ska mitt tal vara perfekt och jag ska vara redo. Det känns inte helt omöjligt faktiskt.

Det är underbart väder idag med men jag hinner inte vara ute i solen. Och annars så brukar jag liggapå gräset direkt när solen är framme. Har nog aldrig varit så blek som jag är nu. Men det känns lite som att skolan får gå före brännan. Kan ju hoppas att det blir lika fint väder till helgen så man kan sola lite då istället.

Nej nu ska jag börja kämpa lite med talet.

Rysningar


Kamptal

Det gick rättså braatt jobba igår. Jag var med Eddie Murphy igår med. Ska vara det på söndag med. Sen kan jag nog göra allt själv.

Idag är jag ledig och ska ägna allt min energi åt att få till ett perfekt kamptal som ska hållas imorgon. Jag tänkte prata om isbjörnar och klimathotet och sånt. Känns det lökigt?

Dags att sätta fart!

Inatt

...ska jag jobba. Det känns inte alls bra. Det känns hemskt.

En kul måndag

Nu har jag pluggat sedan sist jag skrev. Med lite undantag för att dammsuga, diska och äta makaroner. Nu ska jag ut med Hjördis på kulturrundan. Behöver vila ifrån böckerna känns det som. När jag kommer tillbaka ska jag duscha Hjördis och mig själv för att sedan läsa lite om verb, trycka in lite om pronomen och älta lite fonetiska och fonematiska tecken. En såhär rolig måndag får man sällan till.

Förresten, håll tummarna för att min SAOB har kommit. Utan den är jag körd på tentan...

image140

Precious efter ridprovet. Nej hon fattas inte ett öga, hon blundar. Men man kan ju inte alltid bli bra på bild.

Varmt ute:)

Idag är jag ledig, men jag ska plugga hela dagen. Tenta imorgon ju. Nervös som fasen är jag. Det är jättefint väder ute. Man skulle nog kunna gå i bara t-shirt redan. Kanske går jag ut en sväng i solen och pluggar.

Min kära boyta behövs verkligen dammsugas så det måste jag också göra.

Ha en bra dag!

Plugg och hästar

Igår var jag och B på bio. Vi såg 21. Den var jättebra så se den.

Idag vaknade vi 11.00. Vad har hänt?! Fast jag har iofs sovit jättedåligt den senaste veckan. Idag har jag bara gjort en sak: pluggat. Vissa saker har klarnat men jag tror att det kommer skita sig ganska rejält på tisdag. Får väl se.

Klockan 18.00 blir det grillning hos B. Sen måste jag plugga ikväll igen. Önskar verkligen att jag blir godkänd.

image134image135image136

Såhär såg Precious ut när hon var hemkommen. Svettig och alla flätorna på sne. Så här såg flätorna ut innan vi åkte:
image137

Vi var och hälsade på Migge också. Jag längtar tills han blir stor pojke så man kan rida på honom. Han är världens sötaste och snällaste. Jag tror han kommer bli en perfekt flickhäst, en riktig kompis liksom:)
image138
image139

Han är ganska så lik sin syster. Men jag tycker han är lite sötare. Man vill bara puss ihjäl honom!

Ingenting känns längre bra...

Över Valborg var jag hemma i Åstorp för att hjälpa till med Precious som gick treårstestet. Hon skötte sig jättebra och var inte alls stimmig, hon var lugn som en filbunke. Hon fick inte så jättebra poäng för hon var ganska trött och visade inte sin absolut bästa sida. Men jag och mamma var jättenöjda ändå. Det var jättekul att få vara med och hjälpa till.

Jag saknar Åstorp och hästarna. I skogen finns det inte så mycket bekymmer. Och speciellt inte hos hästarna. Jag hade velat vara i Åstorp ett längre tag nu. Här i Växjö är allt jobbigt jag har tenta på tisdag och kamptal på torsdag. Inget av det känns bra och jag tror det blir ett underkänt på tentan. Det ska till ett under för att jag ska lyckas.

Och det där jävla jobbet. Jag ångrar jättemycket att jag tog det. Har haft svårt att sova ett par nätter för att jag tänker på det hela, hela, hela tiden. Känner mig jättekonstig. Blä. Fan också, skulle aldrig ha tagit det. Vad ska jag göra nu... 

Kan någon trolla bort alla bekymmer? Göra mig rik utan jobb och smart så att jag klarar tentan? 

RSS 2.0