Crazy weekend

Helgen har varit hel galen och super kul. I fredags stack jag till Tobbe för att sen dra till Simon på förfest. Var äldigt trevligt men blev lite för mycket dricka. Tog mig hem ganska så tidigt.

I lördags tog jag och Jenny tåget in och var först hos Tobbe och sen på förfest hos Johan. Vid nio kom min babe dit. Blev så himla glad:D Vis tio var det dags att dra ner till stan. Köpte lite langos och gick sen till stora scenen. Träffade Ebbesson också´. Haha:) Halv tolv började Bob Hund spela och det var faktiskt jävligt bra. Väldigt annorlunda såklart, men ändå bra.

Igår var jag och B på stranden, var himla mysigt. Sen på kvällen blev det grillning hos B och Jenny och Tobbe kom på besök.

Om en kvart ska jag ut och rida. 14.20 börjar jag jobba:( Kommer att svettas ihjäl idag. VILL INTE. Hade hellre legat på stranden och blivit grillad. Men men, inte så mycket att göra åt den saken.


Jenny och jag.

Finns massor med bilder på facebook. Varning för vissa jävligt fula. Haha.

Shopping

Idag efter jobb fick jag vänta i 50 minuter innan mamma kom och hämtade mig. Precious har fått ett sår på benet och blivit svullen i kotan så mamma ringde veterinären som kom precis när mamma skulle hämta mig. Men när hon väl kom och hämtade mig körde vi till Familia och jag handlade lite.

Efter Familia blev det glass och maränger hemma. Mums, var riktigt gott. Sen slängde jag på mig bikinin och rensade ogräs utanför stallet. Vid sju blev det en tur på Flisan. Tog det bara lugnt, så himla varmt. När jag kom in igen var grillen igång så det blev lite middag.

Nu har jag nyss duschat och varit ute med Hjördis. Ska nanna nu. Måste vara pigg imorgon när det är Helsingborgsfestivalen. Tråkigt att B inte är hemma. Hade varit så himla kul att få vara där med honom. Men men, finns inte mycket att göra åt det. Saknar honom jättemycket och det kommer nog bli värre till helgen. Suck. Men det ska ändå bli kul att träffa lite folk. Och min Jenny såklart, alltid kul:)

Det här handlade jag idag:


Två toppar från Kappahl.
Ett par skor från Skorönne.
Läppglans Loreal.
Ögonskugga Biotherm.


Topparna kostade 129kr/99kr på rea så det var väldigt billigt. Skorna blev jag kära i för typ en månad sedan när jag och B var på Familia. Idag hade de 50% på priset så jag var så glad att jag inte köpte de innan. Nu kostade de 150kr, lagom för mig. Biotherm ögonskuggan var också på rea. Men inte läppglanset. Så jag tyckte att jag fynda ganska mycket idag. Det var kul:)

Önskar att jag vore ledig nu när det är så fint väder. Hinner inte sola och sånt efter jobb. Måste ta hand om hästarna och Hjördis. Men imorgon blir det nog Oasis en sväng. Jag vill inte vara vit som ett lakan när alla andra är bruna. Om det är fint väder på lördag blir det nog stranden då. Wiihoo. Och jag ska till systemet imorgon också. På kvällen ska jag till Tobbe som nog ska ha lite förfest. Ska bli skoj.

Miss you babe...

Resultatet

Före


Efter

Inget att förlora

Nästa fredag den 1:e augusti blir jag sambo. Det känns nervöst, roligt och spännande. Massa blandade känslor. Ska blir spännande att se om saker och ting kommer utvecklas. Och jag är en ganska jobbig människa  att leva med jag blir kinkig när jag har folk runt om mig "för mycket". Kan inte hjälpa det, jag trivs att vara ensam och behöver vara ensam ibland. Fast att B är den person jag trivs bäst med i hela världen. Men han känner mig och vet hur jag är och jag hoppas att mina dåliga sidor inte kommer att ta stort utrymme i framtiden.

Saknar min älskling. Vi har så mycket framför oss:)

Vi har ingenting att förlora. Jag vet att det lönar sig att kämpa.


Vatten, vatten...

Jag orkar inte lägga in några bilder idag. Orkar inte ens skriva. Har haft översvämmning i stallet. Vi som hade så fint:(

Jag känner mig dessutom mega tjock och funderar på vilken måltid jag kan dra ner på. Alltid hungrig. Alltid. Håret bara hänger. Ska jag göra slingor? B är inte hemma. PÅ EN VECKA. Det suger.

Ljuset i tunnlen finns till helgen när det är festival. Kommer nog bli kul. Alltid kul med min babe Jenny. Efter helgen kommer min andra babe B hem. Och det är också kul.

Duschen och sängen it is.

Dålig uppdatering:(

Har inte haft så mycket tid över till att blogga så det har blivit ganska tyst här. I veckorna jobbar jag bara och är helt slut när jag kommer hem. Sen är jag i stallet och träffar B. Det är typ allt.

Så här såg min helg ut:
Fredag: Åkte till B:s jobb direkt när jag slutat. Hämtade högtryckstvätten. Började tvätta när vi kom hem och sen var jag inne först vid åtta tiden.
Lördag: Klockan ringde halv sex och jag gjorde vid mig. Klockan sju körde jag och mamma + kompis till Falsterbo. Såg kvalet för 6 åringarna. Men bäst av allt var såklart derbyt. Regnade så in i helvete och många fick utgå. Jag lägger upp bilder som jag tagit i veckan. Sen köpte jag ett nytt träns, nya tyglar och ny sadelgjord. Allt i matchande färger och med mässing spännen. Skit snyggt.
Söndag: Blev väckt halv nio. Körde med B till Oj och handlade frukost. Var ute i stallet och började måla vid tio tiden. Klockan sex var vi klara.

JAG ÄR HELT SLUT. Vilken helg. Idag var det riktigt tufft. Men stallet blev riktigt fin och fräscht. Lägger in förre och efter bilder om någon dag. Imorgon ska jag och mamma putsa alla fönsterna i stallet och diska mat-tunnorna. Sen ska hästarna få gå in. De har varit ute sedan i torsdags eftersom vi hållt på i stallet. Men jag ska bada alla hästarna så att de också är fina. Fina hästar och fint stall:D Så ska det vara.

Imorgon åker B till Hofors och ska vara där en vecka. Jättetråkigt. Men jag har ganska mycket att sköta hemma, fast det är trist i alla fall. Nej nu ska jag titta tv. Hörs förhoppningsvis imorgon.

Så trött

Jag vet att jag är gnällig men det är ju inget nytt. Jag är så himla trött, men ändå så glad. Glad för att jag utbildar mig så jag slipper stå i en fabrik åtta timmar om dagen resten av mitt liv. Jag hade dött om jag vetat att det varit min framtid. Hade aldrig gått, min kreativa hjärna kan användas till något mer än att titta på tak hela dagarna. Tror jag...

Idag på jobb tänkte jag att jag skulle rida en lååååång runda med Flisan. Nu när jag är hemma känner jag mig bara trött. Trött och ful och ganska tjock.Jag vill vara rik, då hade man kunnat ordna så man blivit fin och lite smalare. Och haft en massa kläder. Jag vill också kunna lägga upp en dagens outfit varje dag. Men nej, nu går inte det. Suck.

Blir ännu mattare när jag tänker på helgen:
Fredag: tvätta stallet
Lördag: Falsterbo
Söndag: måla stallet. B åker till Hofors en vecka.

Var finns ljuset? Kanske där någonstans i slutet på augusti när jag och B blir sambos? Ta mig till ljuset nu.

Jag går och lägger mig, kan någon ta över mitt liv några timmar så jag får nanna?

slapp helg

Igår så åkte jag, B, Elin och Danne till Lund. Det piss-regnade när vi åkte men när vi var frame i Lund sken solen och det var riktigt varmt och skönt. Lund är en himla fin stad och jag hade inte haft några problem med att bo där. Himla massa fina affärer. Gick in i en outlet butik där det fanns jättebilliga märkesjeans. Jag blev förälskad i ett par stentvättade nudie, som inte fanns i min storlek....:( Vi hittade en affär där allt kostade 10 och 20 kronor. Handlade ett jättefint chips och dipp fat, en sån där borste man har när man duschar, aftersun och tuggummi:)

Sen blev det lunch på en fin uteservering. Åt riktigt go hamburgare med pommes. Smakade gott. Sen körde vi till Nova Lund där jag hittade ett par Lee jeans på rea och ett par sol brillor.

På kvällen låg jag och B i soffan och åt chips, grönsaker, chokladpudding och dippa. Riktigt mumsigt. Vid ett inatt hämtade jag tre familjemedlemmar + en faster med sambo i Landskrona. Knappt jobbigt. Nej men det gick bra.

Idag körde jag och B till Oj och handlade bullar. Sen har han varit och bytat till sommardäck på bilen (på tiden?) och jag har storstädat i sadelkammaren. Putsat fönster och allt. Blev så fint. Jag och mamma har bestämt att vi ska måla hela stallet denna sommaren. Jag blev jätteglad, det kommer bli så fint och fräsch.


vårt fina 10 kronors fat!

Antagen:D

Jag blev antagen till programmet språk, kultur och kommunikation:) Skit glad. Jag blev ännu gladare när jag upptäckte att jag fått VG/B på en hemtenta!!! Fan va gööööött.

Vid fem var jag på ridhuset och tränade för Maria. Jag red ner och B cyklade med. Nu ska vi grilla fläskfilè. Mums.

Imorgon ska jag och B till Lund med Danne och Elin. Det ska bli skoj.

Låtsas bebisar...

Idag efter jobb så gick jag ut i stallet och började städa i sadelkammaren. Där är riktigt skitigt och rlrigt. Jag pallade två hyllor sen gav jag upp för idag. Och det tog tre kvart(!). Får bli resten av hyllorna nu i veckan och golvet i helgen. När jag städat färdigt åkte jag ner till B med Hjördis som varit här idag. Hon har betett sig väldigt märkligt. Inte velat gå ut och gnytt en massa. Dorrit konstaterade direkt att hon var skendräktig. Så synd om henne. Hon tror att alla leksaker är hennes valpar så hon bäddar ner de så fint och vaktar de med sitt liv. Sötnos. Men hon ska få medicin mot det imorgon.

Imorgon ska jag och B på bio med Danne och Elin:D Vi ska se Narnia. Hoppas den är bra.

Vi hörs imorgon. Natti!

Aj, aj...

Jaha, det var ingen höjdare när klockan ringde 05.00. Halva dagen gick hyffsat fort men sen upptäckte jag att jag fått urinvägsinfektion så då kändes en minut som en hel evighet. Mamma lämnade mitt nr till vårdcentralen så de ringde upp. Jag hade en himla tur för när jag var på väg hem från jobbet ringde de och sa att de fått ett återbud och undrade om jag kunda komma direkt. Jaaaa, sa jag.

Klockan 15.10 var jag på apoteket för att få medicin, och jag slutade jobba 14.20. Det är inte illa för att vara vårdcentralen. En stor applåd för att de är snabba, inget de är kända för direkt.

Nu ska jag ut och mocka. Klockan 17.30 är det träning. Mmm, mys med urinvägsinfektion. Tur man inte är klen. Sen ikväll kommer babe hit. Vi pallar inte med hans soffa så det får bli att vi sover här inatt.

Nu ska jag mocka. Hörs imorgon!

Lite text och lite bilder

Ja lördagen var som sagt helt jävla underbar. Hade så sjukt kul. Längtar redan tills jag och Jenny ska ut på äventyr igen:)

Igår körde jag och mamma ut till Jonstorp för Precious hade fått ett svullet öga. Tvättade av och gav henne salva. När jag kom hem träffade jag B:D Det var jättemysigt. Vi slappade bara och åt en massa onyttigt. Myyyyys.

Idag har jag jobbat. Och det var inte kul att gå upp klockan fem eftersom jag var hemma klockan fem i lördags. Blää. När jag kom hem hade mamma hämtat hem Precious pga ögat. En bild kommer längst ner, varning till de som är känsliga.

Nu ska jag duscha och äta sen till B. Har ridit och sånt redan:) I veckan blir det nog lite minigolf med Jenny. Haha, det kan bli kul.

Bilder från helgen:

innan utgång

Joddla, SJUKT BRA

Precious öga:( Hon kan inte ens titta...

Vilken kväll (fylla)

Precis kommit hem. Har festat som fan inatt. Jenny, Ebbesson och Ida har varit helt vilda. Vilken kväll. Har de tre att tacka för allt. Skriver mer imorgon.

Ps, ska aldrig mer säga ngt illa om ekebo:P

Stranden och party

Nu ska jag snart till stranden. Det ska bli himla skönt.

Ikväll är det ekebofestivalen. Är inte alls sugen. Dessutom så kostar det 350 jävla spänn. Kan ni fatta? För att se några lodisar på scen. Är inte sådär jättesugen på att lägga pengarna på just de.

Men har man lovat så har man. Även om det är på fyllan...

Imorgon kommer B hem:D

Stranden

Här kommer jag:D

Det är sol idag igen...

och jag jobbar idag igen. Aaarh så tråkigt. Var ute och red imorse sen har jag suttit i solen i typ två timmar men det syns inte ett jävla dugg:( Helt blek, precis som vanligt. Så himla tråkigt. Jag vill vara neger, NU!

Imorgon ska jag till playan iaf. Så får man KANSKE liiiiiite bränna. Dream on. Vad har hänt, varför blir jag inte brun?

hmm, ja kanske för att jag sitter inomhus i en fabrik 9 timmar om dagen. Kan vara det, men jag vet inte.

Det är sol ute...

och jag ska jobba. Jippy. Det är så sjukt.

Vackert väder och shopping-sug

Idag ringde klockan 7.00. Gick ut i stallet och fodrade för att sen äta frukost. Nu har jag ridit, släppt ut och mockat. Är helt underbart väder ute! Borde egentligen gå och lägga mig igen för att orka kvällen på jobb men det är så fint väder så vill bara vara ute. Ska nog sätta mig i solen, hade varit toppen om man kunde somna i solen ju.

Förresten så hade jag inte ett dugg ont i halsen idag, underbart:)

Jag tror det är något fel på mig för jag har sånt jävla shopping-sug. Men kanske är det så att jag får lov att unna mig lite nu när jag jobbar och tjänar pengar. Vill jättegärna köpa ett par nya skor men B dödar väl mig isf;) Haha, nej men jag har ganska många skor. Fast ett par till hade inte skadat. Nej det blir nog en shoppingrunda på fredag. Måste ju ha något att se fram emot. Lite ska jag minsann unna mig (jag bortser från att jag var på väla senast i lördags).

Sjuk?

Vaknade vid halv åtta och gick ut med Hjördis. Hade riktigt ont i halsen, kände mig hel kass. Jag bestämde mig för att gå och lägga mig igen. Det ångrar jag nu... Flisan blir nämligen inte riden idag pga det. Smart Johanna. Nu mår jag lite bättre, hade jag haft lika ont hade jag nog inte tyckt att jag gott kunde ha ridit i morse. Störigt som fan! Aaarh.

En sak som är säker är att jag absolut inte ska bli sjuk iaf. Det får bara inte hända, så är det.

Ska gå ut och mocka nu iaf så man har gjort ngt vettigt. I eftermiddag är det jobb igen. Puuuh.

RSS 2.0