Love today:)

Såja då var man lagom trött. Jobbat idag, ska jobba fre, lör och sön också. Blä vill inte, men de blir goa pengar:)

Nu har jag nog bestämt mig. Ska läsa upp min engelska nu och sen söka in till högskolan i oktober, så börjar man i januari. De känns helt okej, för tills dess bör jag hinna plugga, jobba och hitta på lite annat roligt. Sen ska jag studera på högskola. Japp. För jag ska ha bättre lön än alla andra:P Då blir de fröken Johanna ni får att göra med. Haha nej. Ett steg i taget, först engelskan så får vi se när jag blir klar. Men jag vill verkligen detta nu.

Igår fick jag tack korten som Björns pappa gjort på sitt jobb, såklart har Björn hjälpt mig med fotot. Han är för go:) De blev skit fina och de känns verkligen så personligt, ingen har likadana. Gött. Nu ska de bara postas också. Men jag är på väg iaf.

Nu ska jag hoppa in i duschen och ta på mig mina nya brallor som jag köpte igår (snygga icke jeans är ju rätt sällsynta), sen ska jag kolla om Björn och Nicke börjar bli klara med sina projekt inför Roskilde. Haha, de är för roliga.
Nej nu ska jag masa mig upp ur sängen. Ooooo, jag är ledig imorogn för fasen, göööööööött:)

Ajössssss

Student och födelsedag!!!!!!!!!!!!

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDEEEEEEENTEN. FY FAN VAD JAG ÄR BRA!

Den 15:e juni tog jag studenten OCH fyllade 19år. Kan det bli mer paffe? Verkligen två flugor i en smäll. Och jag hade en helt, perfekt, underbar dag. Fick massa fina presenter, en bärbar dator av mamma och pappa. Som jag knappar på nu. Inte illa:) Och jättefina örhänge av Björn. Blev jätteglad. Sen fick jag massa andra smycken, en glasskål, en spargris (fylld med två hundra kronor i femtiöringar, knappt jobbigt. Men jag blev glad ändå. Sen blev det massa, massa skumpa, och TONVIS MED BOMMOR. Alla bilderna får förklara dagen:)

Tack till alla som gjorde att jag föralltid kommer minnas den 15:e juni 2007 som en underbar student och perfekt 19 års dag. TACK!

image9

Kan säga att jag var nog den som fått mest blommor på hela skolan:)

image10

Minne för livet:)
image11

NPB04 FY FAN VAD VI ÄR BRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0