Made for walking!


En grå plugg-dag.

Klockan sju var jag uppe idag och klockan åtta befann jag mig på biblioteket. 10-12 hade jag föreläsning. Poletten trillade ner idag faktiskt. Tror tom att jag fattar det här med betoningar och versmått. Woho. Ska bara träna lite på det.

Ska traska till biblioteket nu igen. Puh.

Får tentan först nästa tisdag och kommer ha en vecka på mig. Kan vara hemma i Åstorp utan att känna mig mega stressad av tentan iaf. Det känns skönt.

Nu ska jag gå. Hörs sen.

När tungt blir lättare...

Tränat muskel idag. Kändes riktigt bra. 10 kg känns inte alls tungt längre. Kanske dags att byta ut den lätta stången mot något tyngre så jag får jobba ordentligt?

Imorgon ska jag vara i biblioteket när det öppnar. Sen har jag föreläsning mellan 10-12. Efter lunch måste jag verkligen till biblioteket igen.

På kvällen blir det promenad med Frida runt sjön, och Idol såklart.

Nu ska jag se vem som åker ut ur idol. Sen blir det sängen. Natti!

Fyller hjärnan med ord...

Idag gick jag upp klockan sju. Satt i biblioteket från halv nio till tolv. Läste en massa om verser oc hhur de är uppbyggda med betonade och obetonade stavleser. Alla mönster har olika namn. Det var verkligen skit svårt och jag kommer ihåg typ 5% av det jag läser. Yeees. Men sen läste jag i min favoritbok också Litteraturens historia i världen. Älskar den boken. Alla frågetecken rätas ut. Får väl se hur tentan går. Hela jag lär väl se ut som ett frågetecken.

Egentligen skulle jag gått till biblioteket och fortsatt läsa efter lunchen men det blev värsta ovädert med riktigt mycket regn så jag ville inte gå ut. Har diskat och städat i köket. Tänt ljus i hela lägenheten för här är jättekallt. Nu ska jag fortsätta läsa. Lyrikanalys.

Är riktigt nervös inför hemtentan. Usch. Får nog den imorgon. Jag hoppas verkligen att jag i alla fall ska fatta någon fråga och kunna få fram ett svar.

Idag ska jag träna muskel 18.20. Tills dess blir det plugg. Om jag inte somnar...

Kick off 26/9


Mat och mys.

Igår efter att jag hade varit på muskel körde jag och B till Ica och handlade mat. Vid fem var Danne och Elin här. Åt massa mat. Riktigt gott. Sen blev det promenad med hunden och efter det tog vi bussen till stan. Gick till bishops arms och drack öl (eller jag drack cider). Vid två var vi nöjda och tog taxi hem.

Vaknade elva idag. Gick ut med hunden och fixade lite utav en lyxfrukost. Riktigt mumsigt. Danne och Elin åkte hem vid ett. Var jättekul att de kom och hälsade på. Väldigt trevligt.

Nu på eftermiddagen har jag äntligen varit och köpt stövlar! Köpte till och med två. Var på skopunkten, man fick 50% rabatt på det ena paret om man köpt två. Så det kunde jag inte motstå. Sen handlade vi lite på Willys. Har varit ute med hunden och nu blir det soffan och tv:n för hela slanten.
 
Bilder på stövlarna kommer inom snar framtid:)

Puttning av bil, shopping och party!

Igår vid tolv tiden körde jag och Frida in till stan. Jag köpte lite småsaker och en kjol på h&m. Blev en flaska vin på systemet också. När klockan var tre kände vi oss nöjda och skulle köra hem.  MEN då hade jag glömt släcka lyset på bilen så det fanns inget alls kvar i batteriet. Så vi stod ganska länge och funderade på hur vi skulle göra. Det fanns ingen bil i närheten heller som kunde hjälpa oss. Vi bestämde oss för att springa igång bilen. Vi = Frida. Jag satt innei bilen. Så Frida hon puttade och flera gåner var den nära att starta men vi fick börja om typ tre gånger. Til sist kom det en gubbe som hjälpte till och på tredje försöket startade den:) Riktigt skönt.

När vi kom till campus skulle vi köpa mat av matvagnen som står vid stubor. Vi hade ganska bråttom och ingen av oss hade tid att laga mat. När vi kom dit var vagnen såklart borta.

När jag kom hem gick jag ut med Hjördis och sen åt jag lite. Efter det blev det riktigt bråttom. Det var verkligen precis jag hann komma till Helene i tid. Lämnade cidern där för att sen traska till Sivans där en väldigt trevlig sittning väntade. Sjöng en massa och hade riktigt kul. Efter sittningen var det dags för mellanfest hos Helene. Alla blev riktigt partysugna och på g. När vi kom till Sivans skulle livebandet börja spela och jag blev som vanlig riktigt trött. Var ingen vidare musik att dansa till direkt.

Resten av gänget bestämde sig för att gå till stallarna men det orkade inte jag så jag traskade hem. Bilder kommer senare idag.

Vad händer idag?
10.00-11.10 MUSKEL
Ikväll kommer Danne och Elin på besök!

Vem e han?



kaaaaaan det v ara Kleerup?

träning och idol

Har nyss varit och tränat core. Mycket mage som vänat. Tur att vi aldrig valde box för jag har fortfarande lite ont i benen. Men det börjar bli bättre.

Nu ska jag kolla på idol och sen blir det duschen. Hjördis vill ut och gå också kan jag gissa. B är på sittning så jag och Hjördis är home alone.

Som ett brev på posten...

Lite över åtta fanns jag på bibilioteket idag och läste Uppenbarelseboken. Japp. Sen var jag på föreläsning från 10-13.

När jag kom hem fick jag en väldigt glad överraskning. Låg ett fint brev från Ecophon och jag fick min semesterersättning. Hade inte alls förväntat mig att få något annat än csn denna månaden så jag blev SKIT GLAD. Ska såklart spara så mycket jag kan. Vill verkligen ha ett par bruna stövlar. Kanske kan unna mig det? Hmm jag vet inte. Får se. Jag och Frida ska iaf till stan imorgon innan sittningen för vi har ingenting att ha på oss. Får se om vi hittar något men det hoppas jag vi gör. Vill ha en lång stickad kofta också, men det får nog vänta.

Idag åker mamma och pappa till Prag. Jag är avundsjuk. Jag hade velat ta min senaste lön med mig dit och shoppa. Men det får vänta...

Nu ska jag vila ett tag. Har haft en hård förmiddag.


Den där röda tegelstenen...

Suttit på biblioteket i lite mer än tre timmar. Gick segt idag, som sirap typ. Inte kul att läsa bibeln. Inte alls. Har två saker kvar att läsa, ungefär 200 sidor. Får göra det i eftermiddag/kväll. Min hjärna tar inte in mer nu verkar det som. Lite trist.

Ska nog vila lite. Är heldöd. Bibeln tar kål på en. Kanske ska läsa ur den lite varje kväll så man somnar?

Höjdpunkt: muskel 18.20

Talang?

Önskar att jag var en talang. Att jag kunde sjunga, måla, springa jättefort, hoppa jätehögt, skriva, fota, slicka mig på näsan. Vad som helst. Jag har ingen talang. Jag är inte bra på något. Jag är bara lite halv kass på allt. Jag är hyffsat bra på att läsa men vart ska det ta mig? Kan mina egna tankar få plats i läsningen på något sätt? Hur ska jag ge uttryck för mina tankar och känslor? För att forma de till ord kan jag verkligen inte. Inte alls på något sätt. Jag vill att det ska finnas något som jag är bra på, någonstans där jag kan få känna och tänka. När jag läser glömmer jag bort vad som egentligen är mina tankar. Det funkar inte. Jag måste komma på ett sätt.

Ska nog sova på den saken.

Today its a good day!

Finns ingen möjlighet i hela jävla världen att jag kan träna idag. Fast att jag var så bestämd igår. Provade att jogga i lägenheten innan och höll på att börja gråta så ont det gjorde. Jävla skit. Blir muskel imorgon ist och box på torsdag.

Idag ringde alarmet klockan 07.00. Satt på biblan mellan ca 08.00-12.00. Fick gjort ganska mycket. Ska bara läsa lite ur bibeln också. Läste ur en bok som heter Litteraturens historia i världen. Fick en grymt bra översikt med hjälp av den. Ska lätt bänka mig i biblan imorgonbitti med och läsa ur den. Ska försöka läst klart de väsentliga sakerna tills på måndag tänkte jag. Då får vi nog tentan. NERVÖST är bara förnamnet.

Köpte biljett idag till sittningen på fredag. Ska bli riktigt roligt. Kanske ska ta mig till stan på fredag också för jag vet inte alls vad jag ska ha på mig. Hoppas jag kan hitta ngn billig topp isf. Vill ju spara mina pengar.

Jag och B är trötta på den här jävla dieten nu. Funderar på att bara hålla på tills helgen. Det är väldigt dyrt att bara käka typ kött och sallad. Och jävligt påfrestande. Har tappat ett par kilo och det känns gött men man behöver ju faktiskt inte vara så extrem. Kan ju äta normalt men tänka på att inte köpa saker med för mycket socker i. För det har jag iaf blivit medveten om nu. Hur sjukt mycket socker det finns i allt man äter. Jaja vi får väl se hur det går. Lite mer normal kost hade inte varit fel. Jag saknar redan att äta bröd till frukost...

Plugg is in my head all the time.

Tentan ska inte vara inlämnad från söndag vecka 41 så det ska nog gå att lösa.

Har läst ganska mkt idag. Har bara lite ur bibeln och eddan kvar. Är ganska trött nu. Inte nog med att jagläser mycket, jag tänker sönder tentan i min skalle också.

Har skitont i benen idag. Men jag ska träna imorgon!

Ännu mer irriation.

Kom på igår när jag höll på att somna att samma helg som min hemtenta ska vara inlämnad så ska jag hem ch fira mig mormor som fyllar år. Japp. Och jag måste göra bägge. Knappt nervös nu ju. Om jag är riktigt, riktigt duktig kanske jag hinner göra klart hemtentan innan helgen. Haha, det känns ganska omöjligt. Jaja vi får se hur jag ska få ihop det. Måste gå...


Irritation.

Kom på alldeles för sent att jag skulle gå på muskel imorgon så passet var fullbokat. Störigt som fan. Får gå på air muskel på tisdag ist. Har fortfarande ont i benen men kanske kan bita ihop. Hoppas de blivit bättre tills dess.

Blir en heldag på biblan imorgon. Har mycket att läsa, precis som vanligt. Har ett grupparbete att ta itu med också. Och precis som vanligt börjar jag jaga upp mig inför tentan som är om två veckor. Fan alltså. Jag vill vara ett underbarn. Vissa frågor är rena grekiskan för mig (kanske eftersom vi läser antiken just nu? Ha, ha). Önskar verkligen att denna kursen ska gå vägen. Att jag fattat poängen och inte gör bort mig total. Hoppas, hoppas, hoppas att jag inte är helt ute och cyklar.

Ska köpa biljett till sittningen på fredag också. Woho. Jag, Frida och Helene ska iaf dit. Hoppas det blir kul.

Nu ska jag nanna. Sängen är bäddad med sprillans nya lakan.
Sweet dreams.

Fika med flickorna.

Jag och Frida var hos Helene innan och fikade. Eller ja, jag tittade på när de fikade. Men det var väldigt trevligt.

Har nyss ätit taco fast utan chips och bröd. Men det var mumsigt. Blir soffan och tv:n idag.


Sunday bloody sunday.

Igår hände det inte så mycket, kände mig hängig och trött hela dagen. Somnade som en stock när jag gick och la mig.

Ska kanske träffa Helene och Frida idag. Sen blir det nog träning, core. Kan inte göra något med benen ännu. Har fortfarande ont. Jobbigt.

Gå i lite affärer...

Nu ska jag, babe och Frida åka till sport outleten. Blir kanske ngn sväng inom h&m eller din sko. Det vet man aldrig. Ska nog inte handla så mkt. Måst spara så mycket pengar som möjligt till Åre. Sen ska vi ju åka till Kostaoutlet en dag också. Jag vill ha massa pengar när vi ska dit för där finns märkes jeans/skor och en massa annat. Får spara mig lite till dess. Men det ska bli kul att komma utanför Campus lite.

Hörs!

Afterschool


Sunny days.

Idag är det sol i Växjö. Väldigt trevligt. Har precis ätit frukost och varit ute med hunden. Har väldigt ont i benen idag med men försöker att tänka bort det. Nu är det dags för mig att plugga. Ska läsa ett verk tänkte jag. Sen blir det nog lite städning. Behövs.

I eftermiddag är det afterschool. Ska bli kul att hitta på något:)

AJ, AJ, AJ.

Har haft ganska ont i benen nu denna veckan. Trodde jag hade träningsvärk men så idag på träningen fick jag sjukt ont redan i början på konditionsdelen. PANIK. Höll nästan på att börja gråta, det dunkade och krampade. Kändes som benen blivit överkörda. Kämpade mig igenom passet med det gjorde sjukt ont så fort vi sprang eller hoppade. Frågade tränaren när passet är slut. Hon sa direkt: benhinneinflammation.

Mm grattis till mig. Tränat för hårt sista tiden + att jag cyklat hem barbent. No good, no good. Fan vad ont jag har. Har öga strumpor för att hålla värmen, ska snart klena på salva. Hoppas det går över snabbt. Måste vila tills det är borta. Men kan ändå träna på måndag eftersom vi har muskel då= inget hopp och studs. Måste också tänka på att gå på hela foten.

Skorna är det iaf inget fel på (nyss köpt två nya gympaskor som det inte finns ngt fel på alls).

Nu till ngt roligare: imorgon ska jag och Frida på afterschool på Sivans. Woho!


Lite hårspray gör dagen glad.

Gick upp kvart i sju och gick ut med hunden. Åt en ganska så rejäl frukost (utan kolhydrater såklart). Vid åtta var jag i biblan och läste det sista verket. Sen hade jag föreläsning från 10-13. Gick in på biblan och lånade en bok innan jag gick hem också. Blir läsa idag och imorgon igen. Jippy.

Ska ut med hunden nu. Sen ska jag göra middag. Utan kolhydrater (fortfarande). Får väl se hur det går. Ikväll blir det träning igen. Air muskel. Heja Johanna.

Har inte varit riktigt lika hungrig idag. Börjar bli nu men det är ju längesen det var frukost. Fast jag åt lite morötter när vi fick paus på lektionen.

Dagens höjdpunkt: fick mitt hårspray idag. Wow, äntligen.


Köpte dessa väldigt billigt på nätet (köpte två av osis). Får väl se hur håret blir. Spännande.

MAT MAT MAT

Det enda jag tänkt på idag är: MAT. Hela tiden, konstant. När jag vaknade imorse satte jag mig på en stol i köket och drack vatten. Hela rummet började snurra och det kändes som jag skulle svimma. Traskade bort till sängen men B tyckte att jag skulle äta så jag slängde i mig filmjölk och gick och la mig igen. B var snäll och gick ut med Hjördis. Sen gjorde han omelett. Mums.

Jag har faktskt varit duktig och pluggat på bra idag. Har bara två verk kvar att läsa. Det ena ska jag läsa idag och det andra innan föreläsningen imorgon..

Kan inte bestämma mig om jag ska gå och träna. Men tror det. Så försvinner tankarna på mat. För fast jag nyss ätit naturell yoghurt (som smakar piss) och druckit te är jag ändå ganska hungrig.

Nej nu ska jag ut med hunden. Min kropp skriker efter socker. Ge mig, ge mig, ge mig...

Pisshjärna.

Har nyss varit och tränat. Innan träningen trodde jag verkligen att jag skulle . Eller iaf svimma. Men när träningen väl satt igång så gick det bra. Jag känner mig mycket piggare och fräschare nu. Härligt. Har fortfarande svinigt mycket att plugga men absolut ingen ork alls. Pga det blir det en heldag på biblan imorgon. Tror ändå inte att jag kommer hinna plugga allt. Bra Johanna. Snygg inställning verkligen.

Jag tror det är för att jag inte ätit något socker överhuvudtaget på hela dagen som jag för tillfället tycker att det mesta suger. Speciellt min hjärna som inte fattar att den måste jobba som fan nu när jag sysslar med akademiska studier. Hjärnan räcker mig fingret. Jag räcker fingret tillbaka och skiter i vilket. För tillfället iaf. Så här ser min kväll ut:

Nu: duscha
20.00:Idol
21.00 ngt nytt kriminal tjohejsan efter Idol.
22.00 Promenad med hunden (helst lång runda)
22.30 SOVA

Läshuvud

Gick upp halv åtta idag och började läsa. Kommer inte hinna läsa klart allt till föreläsningen. Helt omöjligt.

Föreläsning i eftermiddag och träning ikväll.

Vi vill bli smala.

Jag och B har precis bestämt att vi ska prova på metoden low carb high fat. Får väl se hur det går.

Hejdå pasta, ris, nudlar, potatis, frukt, bröd. HEJDÅ SOCKER OCH KOLHYDRATER.

Jag kommer dö...

Periodindelning

Antiken, Medeltiden och renässansen, Klassicismen och barocken, Upplysningen och förromantiken, romantiken, realismen och naturalismen, symbolism och dekadensen, modernismen och postmodernismen...

Det är väödigt intressant att läsa om och man lär sig sjukt mycket. Skriver anteckningar om varje period fast det känns som jag missar hur mycket som helst iallafall. Massa frågetecken i huvudet. Tunt att läsa så mycket på en gång.

Bara 139 sidor kvar. Nu: Sveriges periodindelning.


Kärlek?

Kleerup och Gynning, det känns ju intressant.

Nu ska jag nanna. Ska plugga som fan imorgon. Hörs då.

Fabulous life

Håller på att tvätta nu. Lika bra det eftersom det bara är skit på tv.

B bjöd på sallad nyss, med fetaost. Det var gott.

15 minuter kvar tills nästa laddning ska in.

Bio och middag igår.

Igår vid sex tiden cyklade jag och B in till stan. Åt middag på Bishop Arms. Mums. Satt där och snackade och drack öl/cider till halv nio. Cyklade och köpte godis och sen till bion. Fick ju äntligen se Dark Knight. Så jävla bra! Älska jokern. De som inte sett den måste verkligen se den!

Var hemma vid tolv igår och gick ut med Hjördis när vi kom hem.

Idag vaknade vi vid elva. Gick och bokade tvätt-tid och till Ica för att köpa frukost. Nu har vi ätit frukost och B ska vila tror jag medans jag ska plugga. Guuuud så duktig jag är.

Ska nog prova lite mer frisyrer sen med volume master. Wiho.

Såhär blev det:

Precis kommit hem från bion. Tog lite bilder innan vi cyklade till stan.

gör vid håret...

klart. En väldigt dålig bild. Men iaf har jag borstat ut mina lockar och plattat det mesta av håret. Det blev riktigt bra volym upptill så jag kan varmt rekomendera att prova den om man vill ha mer volym. Jag ska prova mig fram och göra lite olika frisyrer tänkte jag.


Love you:)

Nämen Björn vad gör du? Fyyyyyyyyyy!

Hungrig?

Nu ska vi sova. Jag skriver mer om hur bion var imorgon. Ville bara lägga in lite bilder. Natti!

Mer volym åt folket... i håret då.

Idag har det inte blivit så mycket vettigt gjort. Gick upp vid tio och gick ut med hunden för att sen äta frukost. Vid lunch körde jag och B till Media markt. Han köpte en dvdspelare till datorn och köpte en sånhär:




















Jag har ganska mycket volym i håret men ibland plattar jag det och då kan det vara härligt med lite volym. Rätt roligt att våffla håret ibland också. Den är egentligen inte till för det men ja. Skitsamma. På Media markt är den 150:- billiagare än i andra affärer så köp den där.

Ikväll ska jag och B ut och äta och sen på bio. Ska äntligen se Dark knight. Den kommer ju snart ut på dvd men vill se den på bio. Har velat se den jättelänge. Äntligen.

Kanske lägger inte en bild på hur håret blev senare.

Gossip girl.

Har nyss ätit parmasallad och tittat på de två avsnitten av Gossip girl som kommit ut. Så himla bra. Blev lite gott och blandat och cola också. Mums. Vet inte vad jag ska hitta på nu. Vänta tills B kommer hem kanske. Han är på afterschool med några kompisar. Kanske tittar lite tv. Gud, är helt besatt av Gossip girl. Alla är så sjukt heta och har grymt fina kläder. Tänk om man  hade kunnat leva i en tvserie.

Dagen efter träning och inte ont?

Träningen igår var tuff som fan. 70 minuter kan vara 70 väääääääldigt låååååånga minuter. Men det var riktigt roligt. Jag är lite orolig idag över natt jag inte har någon träningsverk. Jobbade jag inte tillräckligt hårt igår? Jag såg ut som om jag duschat efteråt så jag tror jag jobbade ganska hårt. Svettades som bara den. Kanske har jag bara lärt mig hur man stretchar?

Any way, har nyss städat lägenheten och ska börja läsa om litteraturhistoriens grundbegrepp nu. Känner mig inte särskilt sugen. Har dessutom huvudverk. Men jag ska prova iaf.

Händer nog inte så mycket kul i helgen. Både Frida och Helene är på sina hemorter. Lämna mig här helt ensam... Haha, nej jag har ju B. Fast han kanske ska iväg, det vet man aldrig.

Nej boken var det...

Trötter

Har haft föreläsning i tre timmar idag och varit en runda i stan. Är mega trött nu. Jobbigt. Lite hungrig också. Får väl ta mig en macka. Ska träna om två timmar Hoppas det går bättre. Är kondition idag med. Alltid mycket jobbigare. Men det gillar vi.

Blir soffan och idol ikväll igen. Tjoho:P

Darrande muskler suger.

Var på muskel idag. Gick inge bra. Mina muskler bara skakade och darrade. Skumt som fan. Frida sa att det kunde vara för att jag tränade tredje dagen. Ja det kan det kanske. Störigt. Det går inte att ge hundra när armar och ben bara ger vika. Fan så störigt. Jaja.

Imorgon är en stor dag. Då ska jag vara pigg och glad. Ska gå upp tidigt för att sola och duscha sen gå på föreläsning.

Nu ska jag glo vidare på idol. Hörs imorgon.


Get out of my head!

Nu har jag suttit och ätit frukost och slöat i en timme typ. Rätt skönt. Klockan tolv ska jag och fixa naglarna. Hoppas att det blir bra. Funderar på att köra till sportaffären och köpa ett par snygga gympaskor. Typ puma eller något. Köpte ett par riktigt bra skor där för ngn vecka sedan. Men eftersom jag har de när jag tränar får de inte lov att vara utomhus heller. Dumt nu när det ska bli snö och slask snart också.

Jag tror faktiskt att jag ska slänga lite skor. Det gör ont i hjärtat men det är många som jag inte använder. Synd att jag inte känner någon med storlek 39 som jag kunde gett lite skor till. Jaja. Behöver egentligen köpa höstskor också. Suck. Köpte ett par snygga stövlar förra hösten men det läcker in vatten i sömmarna så det känns inte så värst skoj. Frågan är vad man egentligen ska ha på sig för skor. Gummistövlar kanske? Borde köpa ngt med hög sula kanske så vattnet inte tar sig in.

Ett ännu större problem är att jag inte alls borde shoppa utan spara pengar till Åre. Har ganska mycket kvar av min lön men vet ju inte hur mycket man behöver när man är där... Bättre med för mycket antar jag.

Skäms lite över mina problem angående skor och kläder (jag ägnar faktiskt många timmar om dagen åt att tänka på detta) när det finns så mycket allvarligare saker. Det är ju sjukt. Min hjärna kan inte vara normal. Om jag inte haft någonstans att bo eller mat att äta hade jag fortfarande tänkt så då? Kanske. Jag älskar faktiskt skor...

Nej jag ska inte tjata om detta mer. Ska göra ngt vettigt nu.

Kläder och skor, vilket problem.

Sov länge idag. Gick inte upp förrän nio. Ut med hunden och åt frukost. Sen var jag och solade, nu har jag gjort vid mig och gjort iordning lite här hemma. Ska gå till biblioteket efter lunch.

Jag hatar när man ska bestämma vad man ska ha på sig på morgonen. Jag har ganska mycket kläder men är verkligen urusel på att kombinera olika saker. Det blir alltid att jag använder ngt väldigt intensivt ett tag för att sedan glömma bort och byta ut det plagget. Egentligen vill jag använda alla mina kläder lika mycket och lika ofta. Men det går ju inte... Och nu börjar det bli höst. Vad ska man då ha på sig? Kan man fortfarande använda leggings? Och min höstjacka från förra hösten, funkar den än? Den känns tråkig och jag vill gärna byta ut den. Och mina håliga stövlar då... De kan jag egentligen kasta. För att köpa ett par nya... Skor har jag också en jäkla massa, men jag använder inte alla. Vet inte riktigt hur jag ska få ett fungerande kläd-och-sko-system. Ingenting funkar ju. I-landsproblem.

Jaja, ni kan få titta på lite bilder iaf. Så här blev det när vi varit på Ikea.
lampan är ny och bordet är nytt


en bit av väggen, hela är inte färdig än.

en hallmöbel...

Nu ska jag göra lunch. Snart kommer B hem.

Tung som sten

Har nyss ätit lite mat och duschat. Härligt. Träningen idag var grymt tuff. Fick mjölksyra som fan. Känner mig inte alls lätt i kroppen, tvärtom. Riktigt mega tung. Som en sten. Jahapp, nu ska den här stenen ut och vandra med Hjördis...

Godmorgon

Idag har jag tänkt sitta på biblioteket så mycket som jag bara orkar. Har riktigt mycket att läsa tills på torsdag.

Idag klockan 18.20 är det träning. Ska bli skönt som fan.

Vår utgång

Igår blev det förfest hos Frida. Det var väldigt kul. Kom en kille och knackade på som bor i samma korridor, han undrade om vi ville vara med han och  hans kompisar och förfesta. Men vi hoppade över det.

Vid tio i tio gick vi till Helene för att hämta hennes nationskort som hon glömt. När vi kom till Sivans var det SJUKT lång kö. Helt ofattbart. Trodde inte att vi skulle hinna komma in men det gjorde vi. Och där inne dansade vi som bara den (och svettades). Vid halv ett var jag tvungen att gå hem för jag mådde jätteilla och trodde jag skulle spy. Inte för att jag var full utan för att jag hade ont i magen. Det var så tråkigt att gå hem för jag hade så roligt och ville så gärna vara kvar. Men det kommer förhoppningsvis fler gånger.


kläderna jag köpte på stan.

jag var väldigt glad när jag skulle traska till Frida.

vi var på g när vi skulle ut!

Regn i Växjö...

Igår köpte jag en kjol, en topp och ett par örhänge. Ska ha på mig allt ikväll så kommer kanske bild sen.

Drack även islatte för första gången. Väldigt gott.

På kvällen kom Frida hit, vi slöade i soffan och kollade Jumper. På natten kom B hem med korv med bröd. Mums:P Kunde dock inte somna sen så jag kollade lite tv mitt i natten.

Idag blir det utgång till Sivans med Frida och Helen. Woho. Ska bli riktigt kul. Synd att det regnar bara...  Nu ska jag försöka plugga lite, kanske sola en runda också. Får se...

Stan

Nu drar jag och Frida till stan. Seeeee yaaaaa!

älskar i.d:)

man är ganska klen när man får mjölksyra av att fläta håret...

Utan träningsvärk(!)

Blev 70 minter muskel air igår. Så skönt. Svetten rann som bara den, droppade i ögonen. Håret var helt genomblött.. När alla var helt slut efter kondis och styrka skulle vi ruscha. Denna gången kom inget pipande i öronen och det kändes skönt trots att det tog emot. Duschen var inte helt fel när jag kom hem.

Precis när jag lagt mig och somnat ringde B och undrade om jag kunde hämta de på Pudas. När jag kom dit tryckte de in så många det gck i bilen. Kändes sådär, men träffade aldrig på några poliser. Denna gången. När vi kiom fam på campus visade det sig att B inte skulle hem utan vidare till någon annan fest. Eh jahapp. Trodde jag hämtade för de skulle hem. Jaja. När jag sen skulle ta ut Hjördis ur bilen hittade jag inte det sprillans nya kopplet. Letade där bak och på golvet men hittade inte det. Skickade sms till B att han fick leta upp det. Och det låg brevid sätet. Skumt. Sen hoppade jag i säng igen där jag borde blivit och låtit bli att köra till Pudas. Var inte så kul att gå upp halv sju för att tvätta. Jaja.

Medans jag tvättar ska jag försöka plugga. Sen ska jag sola och kanske en sväng till stan.

Vi hörs sen.

Tooooorsdag.

Tufvan igår var riktigt mysigt. Helen kom aldrig men jag och Frida var där. Fast det var nog bara vi som inte fattat att det var livemusik och information om olika kyrkor i Växjö. Haha. Men det var som sagt väldigt mysigt och vi drack god latte (som gjorde att jag inte kunde somna senare).

Igår när jag stod utanför Tufvan och väntade på Frida ringde mamma. Hon berättade att de som köpt min första ponny (Aladdin) ringt och sagt att han varit halt ett bra tag. De undrade om vi ville ta tillbaka honom. Vår veterinär ska titta på röntgenbilderna och sånt sen ska vi bestämma oss. Jag vill såklart att vi ska tillbaka honom men jag är ju knappt hemma så det är mamma som får bestämma mest. Han kommer bli perfekt att gå med unghästarna eftersom han är världens buse. Kanske kan man hitta någon liten tjej som kan rida honom i skogen ett par dagar i veckan. Åååh, jag trodde aldrig jag skulle få Aladdin igen. Kommer aldrig glömma den dagen när jag och mamma lämnade honom med tårar i ögonen.

Jag har typ 20 sidor kvar att läsa om Homeros. Så det ska jag göra idag. Sen ska jag tvätta 12.30 och måste verkligen städa här hemma. Kanske få undan lite saker också.

Ikväll ska jag och Frida träna. Woho!

Har ringt och bokat tid till att fylla på naglarna. Blir ngn blandningen mella akryl och gel denna gången. Får se hur det blir. Annars tar jag bort det.Så jäkla dyrt ju. Gjorde det billigt hemma.

Nej nu ska jag städa. Behöver en paus från boken.

To do...

Träningen igår var hård som fan. Blev mycket springa och sånt. Jag suger på det. Men jag kände mig duktig efteråt och idag har jag världens träningsvärk. Fy.

Idag ska jag göra det här:
10.00-12.00 plugga i biblioteket
12.00-13.00 äta något
13.00-13.30 rasta hunden?
13.30-15-15 Novischmässan
15.15-16.15 föreläsning - utlandsstudier
16.15-19.00 rasta hunden, äta, försöka få tag i böcker. Ica?
19.00-21.00 Tufvan med Frida och Helen.


Jag har en fläta i håret idag.

Klenare än klenast.

Den milda träningsvärken är inte längre mild kan jag tala om... Blivit värre nu. Trots det ska jag om en och en halöv timme på det igen och svettas som fan. Usch, det kommer göra ont idag, och bli jobbigt. Tur man inte är klen. Haha...

En mild träningsvärk.

Det blev inget gå runt sjön igår. Var på VUGI och tränade med Johanna istället. Var på ett muskel-pass och det var så roligt och skönt. Så skönt när man känner hur det tar emot och pressar sig själv att ta lite till. Har såklart träningsvärk idag men inte så farligt som jag trodde. Ska dit idag igen och köra muskel air, men bara 55 minuter denna gången.

Har introduktion klockan 10.15-14.00 idag. Skönt att äntligt börja skolan. Tog på lite av mitt nya i.d smink imorse och det blev skit bra. Nu återstår det att se om det håller hela dagen.

Talk to you later.

En måndag som denna...

Idag gick vi upp halv åtta. B stack och besiktigade lägenheten och den gick igenom (säger man så? Eller är det bara om hästar kanske?), jag var på biblioteket och läste till klockan elva. Shit pommes, måste verkligen få tillbaka min läs-kondis snabbt nu. Får gå dit imorgon igen och läsa lite till för att se om ngt kanske kan fastna.

När jag kom hem slöade jag mest en massa. Nu på eftermiddagen var jag och B iväg för att byta lampan  men där fanns ingen som vi ville ha men de skulle få in nya så får köra dit en annan dag. Sen var jag i stan och köpte mer i.d smink. Köpte en såndär låda med en lite fondation, rouge och mineral veil. Hoppas det blir bra. Har alltid haft problem med min hy så därför lägger jag gärna pengarna på något som får mig att känna mig fin och fräsch.

Nu håller B på att göra sjömansbiff. MUMS. När jag ätit ska jag ut och gå runt sjön. Yes, kommer knappt få håll.

RSS 2.0