Hos D och E

Igår var jag och Björn hos Danne och Elin och åt gooooood mat. Blev toast skagen till förrätt och potatis och ngt kött, och till efterrätt blev det bär och glass. Mums. De hade fått jättefitn när de blivit färg och tapet på väggarna. Är så himla avis på de. Men men. Hade väldigt trevligt, var hemma vid ett och somnade gott.


Idag har Björn handlat lite nyårskläder och ordnat med maten tills imorgon. Han är så duktig. Snart ska hästarna ha mat sen ska jag se om jag kan tjata mig till lite mys:)

Fredag:S

Både positiva och negativa saker med denna fredag.

Negativt: Två toppen brudar mindre på nyår.
                 På grund av min säng har Björn ont i sin rygg och kommer därför inte sova med mig inatt.

Positivt: Hittade min nyårsklänning idag.


Blir middag hos Danne och Elin imorgon ist för mormor och morfar. Hoppas mormor och morfar klarar sig utan oss. Men de tror jag säkert:) Nu ska jag ge hästarna mat och sen fortsätta kolla på Robbie som är sååååå het. Väldigt bra dvd tycker jag.


Busy

Oj vilken härlig jul. Längtat så länge och sedan är den förbi i ett nafs. Har haft jättetrevligt och fått många fina julklappar.

Igår fick jag se Dannes och Elins lägenhet. Jag blev GRYMT avundsjuk. De var verkligen jättefin. Kan man spola fram tiden typ fem år så jag också kan få bo med min pojkvän? Jag hoppas att jag inte ångrar att jag kommer börja plugga. Men de tror jag knappast. Jag vill lära mig massa:D I alla fall så hjälpte Björn och Nicke till med att flytta massa sket tunga saker. Och jag tittade på. De var jätteduktiga. När inflyttningen var klar drog jag och Björn till väla. Hittade inget, eller jo. MAT. Skulle ta bussen hem och de var svin kallt att stå och vänta. Hade mega tur att Lasse (Dannes pappa) skulle hem precis då så han plockade upp oss.

Idag har jag och syrran plus mamma varit ute och ridit. Lite kaos blev de men de va ändå trevligt. Ska snart till familia, måste hitta något att ha på mig på nyår!!! På tal om nyår så har jag skickat sms till alla som kommer att de kommer att bli lite rånade idag. Hoppas de är okej.

Imorgon ska jag och Björn + Danne och Elin och handla maten till nyår. Kommer bli maaaaassa mat. Hoppas bara vi fått pengar av alla tills dess. På kvällen ska vi till min mormor och morfar och vara supersociala och äta där. Fan va duktiga vi är.

Nej nu ska jag göra vid mig.

LÄNGTAR TILL NYÅR!

De närmar sig...

Snart, snart, snart är de julafton. Wiiie. Innan dess är det en del som ska hinnas med. Imorse var jag och mamma iväg med Precious, de gick jättebra. Kan styra och bromsa själv nu. Gasa är värre. Trillade av henne i onsdags när hon blev rädd för en vit papperslapp så har haft lite ont i ryggen men de gick bra ändå.

Snart ska jag med mamma och brorsan till oj. Vi ska handla all julmat. Jobbigt. Jag tänkte smita iväg och sola också. De hinner jag lätt. Sen kommer ju min babe hem idag. Någon gång. Om inte Dan håller han för länge i Växjö. De är och handlar julklappar nu. Sen ska de börja köra.

I eftermiddag/kväll kommer de en tjej ifrån Hässleholm som ska prova Flisan. De ska bli spännande och se. Hoppas Flisan sköter sig bara.

Imorgon ska jag med Björn till lite av hans släkt på julmiddag. Innan de ska vi inom hans mamma. Hon ska klippa min lugg:) Så snällt. Slingade håret igår. Tänkte att jag ville ha lite ljusare. Men de blev MYCKET ljusare. Aja, skit i de. De blir iaf billigare än att betala 800 spänn hos frisören.

Och huset är fin fint nu. Allt är på plats och jag har hjälpt till ganska mycket tycker jag själv. Bara lite små pill kvar nu, men mycket av de är saker som bara pappa kan göra. Men på måndag ska allt vara perfekt.

Och jag har panik, har ingen nyårsklänning. Aaaaarh. Känns som att allt kommer vara slut efter jul också. Men jag får väl försöka hitta något. Synd att man inte har några pengar typ. Men kanske kan hitta något fint ändå. Och vad ska man ha på sig på julafton?
Jag dööööööööör.

Nyår!

Ja jädrans vad de smids planer angående nyår. Är mega glad för Dannjella och Linnea kommer att komma. Jippy! Ska bli jättekul. Kommer bli riktigt lyx middag med riktigt lyx sällskap.

Kvalitè är bättre än kvantitet. Så det är så!


Nu ska jag julpynta med min käääääära familj.

All I want for xmas is Björn.

Mm och gärna i förskott så kom hem nu igen. Nu. Nu. Nu. Nu.

Lucky me!

Nu har jag fått lägenhet. Jippy! Ska skicka kontraktet idag. Har iofs inte tillgång till den förrän 010208, så jag får bo en vecka hos Björn och Dan men de går nog. Ska bli så himla spännande. Wiiie.

Idag är det lucia och jag har ingen lucia känsla alls. De va så mysigt när man gick i skolan och de var lucia tåg och alla fick lussekatt, pepparkaka och saft. Men nej de blir det nog inte idag. Istället ska jag träna klockan tre. Och när mamma kommer hem ska vi och hälsa på Migge som har flyttat till en hingst kompis.

I ikväll kommer Björn hem. Himla trevligt tycker jag. Och sen ska min lillebror spela match. Kanske ska man titta lite?

Igår var jag ganska så duktig, jag hjälpte till att tvätta golvet i nya delen. Också målade jag de blivande bordsbenen. Pappa ska göra ett köksbord själv. Måste ha ett mega stort så alla får plats. De kommer bli så fint. Snacka om att pappa är en händig man:)

Jag längtar lite till söndag, dels för att jag för första gången i mitt liv ska på julbord. Med Björn och hans family. De ska bli mega mysigt. Och sen på kvällen ska jag och mamma julpynta i huset. Och imorgon kommer sofforna, och den nya tv:n står där nere och väntar på att få sättas upp. Snart är huset klart. Så fort allt är på plats så ska jag lägga in bilder så ni får se så fint det blivit.

Kvar att göra på huset är:
Elen - som kommer bli klar på lördag

Spackla taket en gång till

Måla taket en gång till

Sätta i fönsterkarmar

Göra bordet


Sen blir de en massa små pyssel. Pappa ska mecka med högtalare och tv och sånt medans mamma ska inreda med gardiner, lampor och hela kittet. Kan de bli klart typ NU!!!!

Ha en underbar lucia allihop!


Antagen:D

 VXU-14360

Nordiska språk med särskild inriktning på svenska, G1 grundkurs
30hp, Dagtid, Helfart (100%)
Fristående kurs
Normal undervisning
Växjö universitet,
Växjö


HP-0,10


Antagen


1

Me and my babe.

Hemma från Växjö nu. Har handlat julklappar med Björnis, gått på bio, ätit kina mat, ätit massa godis och spenderat enormt mycket tid i soffan. Och det har varit så nice. Vi träffas på torsdag igen, kul. Blir lite julbord och så nästa helg.

I veckan får jag mitt antagningsbesked. Nervös är bara förnamnet av vad jag är.

Vill ha!!

Nu har jag varit inne på nelly.se och hittat massvis med fina saker jag vill ha. Frågan är om man ska önska sig något i julklapp eller köpa de till sig själv. Men då får de ju bli efter jul. Och jag vill ha NU.

Här är två saker jag vill ha.
image55

Vill jag ha allra mest:) Där var tom rea på ngt liknande.

image56

Strumporna tycker jag är så himla coola.

Och sen var där ju en massa Frank Dandy trosor, men det är så svårt att välja när de finns så mycket. Jag vill ha allt!

Så tycker jag

Gick upp halv åtta, var ute i stallet i ungefär två timmar. Släppte ut, mockade, la in hö, gjorde vid kraften, fyllde på vatten och de vanliga. När jag kom in tänkte jag att jag kunde sova en timme iaf innan de blivit dags att börja rida osv. Halv elva vaknar jag av att syrran öppnar dörren "Kan du köra mig till stationen om fem minuter?" Jag svarar att jag ligger och sover och att hon gott kan ta moppen. Då säger hon "Den startar inte" Och jag säger nähe men jag pallar inte köra. Någon blir sur och smäller igen min dörr.

När jag gick på gymnasiet hade jag jävla jobb med mina bussar. Första året cyklade jag till bussen. Men andra året gick bussen så pass tidigt att jag kunde åka med mamma som skulle till sitt jobb samtidigt som min buss gick. Ett problem var att jag började 10.20 på måndagar. När jag tog den senaste bussen jag kunde ta utan att komma för sent var jag framme klockan 9, och de sög. Därför så ringde jag till min morfar varenda söndag och frågade om han kunde köra mig på måndagen. Vilket han tydligen gärna gjorde.

Så jag tycker att om man vet om att man har en moped som tar en kvart på sig att starta, så får man gå upp en kvart tidigare för att hinna med det. Jag tycker också att om man vet redan dagen innan att man inte börjar från klockan halv tolv så bör man ju hinna ordna alternativ skjuts. Så om jag hade fått frågan igår hade svaret antagligen blivit ett annat än vad det var idag. För på fem minuter tyckte min syrra att jag skulle hinna vakna, ta mig upp ur sängen, ta på mig kläder och pela i linserna. Det hade iofs kunnat gå men nej. Jag orkade verkligen inte skynda mig. Och jag tror faktiskt att min syrra tänkt ut denna planen redan igår och lite tagit förgivet att jag skulle köra henne. Och sånt gillar jag inte. Dessutom var de ett bra tag sen hon gjorde mig en tjänst så jag kände mig inte ens taskig för att jag inte körde henne. Den enda gången vi snackar med varandra det är typ när hon vill har skjuts. Eller när hon är nyfiken över vem jag ska umgås med på lördag kvällarna. Eller när vi bråkar om vems kläder som är vems. Och ibland tjaffsar vi lite vid matbordet. Så jag vill inte påstå att jag gärna sätter mig och har en trevlig pratstund med min syster. Vi kommer inte överens, därför har jag slutat lägga ner energi på att försöka komma överens. Jag flyttar snart och då slipper jag tjaffsa med henne. Jag har bott hem ifrån innan, och jag saknade familjen lite. Men ja. Alla är vi olika.

Please?

Ge mig torsdag nu.

Nykter helg

Fredag: Tittade när min bror spelade match. Var ruskigt spännande. Tyvärr förlorade de med 3-1. När jag sett två perioder brummade jag till Tobbe. Kollade Idol och sen Heartbreak kid. Somnade vid tolv snåret.

Lördag: Var piss väder ute så blev ingen ridning. Mockade och mös inomhus större delen av dagen. Fram emot kvällen stack jag till Simon. Danne och Elin berättade allt om deras resa och jag blev så jävla avundsjuk. Vill också utomlands med min babe. Typ NU. Vid halv tolv gav jag Nicke och Matte skjuts till Shell, sen körde jag hem. Pratade lite i luren med Björnis. Har hittat en kompis som jag jobbat med i Danmark på Facebook. Grymt kul:)

Söndag: Vaknade vid nio. Släppte ut hästarna. Sen har jag suttit framför tv:n och tittat på stockholm international horseshow. Man blir grymt ridsugen. Ska fika lite nu sen ut och mocka och rida. Vet inte om man ska gå på någon julskyltning idag. Tror inte de...


Ha de!

RSS 2.0