De va ett tag sen.

Har varit sjukt dålig på att blogga den sista tiden. Fy. Men har inte alls varit sugen på de. Som vanligt har jag kännt mig trött men för ovanlighetens skull även hängig. Var rädd att jag skulle bli sjuk ett tag men de verkade inte bli ngt av de. Tack gode gud för de.

I går lämnade jag i alla fall in min engelska. På onsdag är det halshuggning. Jag vet redan att de kommer gå skit, speciellt med min inställning. Jag har typ redan gett upp, för längesen egentligen. När jag lämnat in engelskan så körde jag till väla. Stod och väntade på parkeringen tills de öppnade. Alltså jag hittar fan inga kläder längre. Min röv är så jävla bred så allt i byx/kjol - väg ser rent ut sagt förjävligt ut. Och sen känns de som min mage är mega svullen så jag vill inte ha några tighta tröjor. Gav ganska snabbt upp på kläd fronten. Förstår mig inte riktigt på modet heller. Det är på väg att bli höst och vinter, inte fan vill jag springa runt i tights och någon klänning/tunika då. Jag vill ha stickat! Därför köpte jag en stickad halsduk och en stickad mössa. Jag ska INTE frysa. Sen hittade jag det jag var ute efter: stövlar. Hittade de på scorett. Egentligen inte exakt sådana jag ville ha men eftersom jag letat igenom alla sko butiker på väla så fick de bli dessa eftersom de var närmst min beskrivning och mina önskemål. Vid elva tiden var jag redan färdig och begav mig hemåt. Klockan tre var de träning. Jävla massa träningar hela tiden. Har tränat måndag, torsdag och fredag. No life.

Idag hade jag bestämt att jag inte skulle ställa klockan. Vaknade första gången klockan sex, gick på toaletten och drack lite sen la jag mig igen och sov faktiskt ända till tio. Skönt. Gav mig ut i skogen på Cajim och sen Flisan. Sen blev det oj med mamma och efter de mocka och putsa saker i stallet. Klockan två var vi klara. In i duschen, på med kläde roch smink. Vid fyra slängde vi in hästarna, fixa frillan och iväg. Var på kalas hosmin morbror. Var trevligt. Men nu är jag dödstrött. Skönt med en hemma helg. Nästa helg blir de Växjö och hälsa på Björn. Jobbigt att åka tåg men kul att träffas.


Jag vill flytta nu! Pallar inte va här, jävla ståhej hela tiden. Arh. På tre olika ställen spelas tre olika musiksorter, och det spelas höööögt. Telefoner ringer och de springs i trappan. Det bråkas om vem som har lånat pengar av vem, vem som ska köra vem till stationen, varför inte jeansen är tvättade, om man kan skynda sig att utföra sina behov så att andra kan fixa håret. Snälla ge mig lugn och ro innan jag dör!

Har inget tålamod längre och blir ledsen över små saker, inte alls likt mig. Jag behöver få va ifred och jag behöver få vara utan massa stimm och oväsen. Jag vill bara kunna slappna av lite...


image42
Tänk att någon i min ålder ser ut så här. Konstigt man blir deppig?


ÅNGEST!

Klockan 6:55 åkte Älskling tillbaka till Växjö. Det suger. Hatar när vi måste vara på vars ett håll, fan va bortskämd man var när man kunde hälsa på varandra när man ville. Aaaarh vill han ska vara här igen. Usch. Nu tar det typ 14 dagar innan vi ses igen.

Har haft fina dagar tillsammans. I fredags så käkade vi hos Danne (och Elin), de va gott och mycket trevligt. Och i lördags var vi på poker kväll hos Matte, Björn va grym:) Men eftersom han börjar bli sjuk begav vi oss hem vid elva tiden. Och igår var vi ute och gick en lång runda i skogen, mysigt. Sen åt vi hos hans pappa och efter de red jag Flisan och longerade Precious. Stackars Cajim fick klara sig utan motion. Men han ska iofs tränas idag. Och igår kväll körde vi till Ängelholm och hälsade på Björns mamma och Sune i deras nya lägenhet. Där var jättemysigt. Skulle lätt kunna bo där.

På ett sätt längtar jag enormt till jag också flyttar till Växjö dels för att det ska bli väldigt spännande att börja plugga men såklart också för att Björn finns där. Men det kommer bli en stor omställning för mig. Utan hästarna. Och jag är jätterädd att jag ska känna mig ensam och få hemlängtan. Just nu vill jag verkligen flytta hemifrån, men jag trivs ändå så bra med att bo här på gården och jag kan i princip göra vad jag vill här. Tänk att bo i en liten lägenhet, det kommer bli rätt stor skillnad. Ja usch, jag tror nästan jag är lite rädd :P

Idag SKA jag göra klart min recension. Ska vara inlämnat innan fredag. Ångest över det också. Im not gonna make it. Jag pratar kass engelska...

Imorgon:)

Imorgon kommer Björnis hem och det ska bli toppen. Ska försöka ta hand om mina hästar och rida ordentligt fast han är hemma. Men konstigt att man stressar, han stannar ju inte föralltid:(

Bort.

Vill flytta här ifrån. Nu, nu, nu. Fattar mig inte på människorna i det här huset. Om någon låter bli att berätta en sak för mig så bryr jag mig inte. Och jag frågar inte och tjatar inte för att få reda på ngt. Om jag sedan av en "slump" får reda på det så bryr jag mig inte heller så mycket. Och jag  tycker absolut inte synd om någon, och nu så förväntas det att jag ska göra det verkar det som. Men nej, det gör jag inte.

Klockan är halv elva och jag brukar gå och lägga mig nio. Jag har haft en jävligt jobbig dag och vill bara gå och lägga mig. Då får man i huvudet Johanna, vad är det med dig idag? Så frågar jag varför det skulle vara något med mig. För att du verkar kort i tonen. KONSTIGT? Varit ute i stallet från fem till halv nio, och har en jävla massa saker och frågar angående att plugga och flytta hem ifrån i skallen konstant. Bryr sig någon? Nej. Frågar någon? Nej. Så va fan ska jag då göra det för?

Vill inte bo här mer.

IHBOD

IHBOD= Inflyttningsfest hos Björn och Dan

Ja i torsdags kom ju Älsklingen hem, det var kul. Var i stan och shoppade i fredags och tog en fika, och en rinda på familia igår. Vid halv fyra igår åkte jag, Björn, Nicke och Simon till Växjö. Stannade på Mc Donalds, gott. När vi var framme sminkade jag mig och sen kom Danne och Elin. Efter de kom alla från Dans musikklass. Så dracks de rätt rejält. Fick fin, fina drinkar av Björn också blev de lite öl mellan varven.

Imorse var alla sjukt trötta. Jag, Björn och Simon traskade till Ica för att handla frulle. Sen blev det tv spel (dötråkigt) också fick jag se Smala Sussie.

Kom hem vid halv fem lagom sliten. Ska äta middag snart och sen rida. Im dead. Imorgon blir de barnpassning mellan tolv och fem. VILL INTE. Dumt att jag sa att jag kunde. Suck. Och denna veckan ska engelskan bli klar. Usch vad jag har ångest.

image35
image36
image37
image38
image39
image40
image41

Happy!

Vaknade klockan fyra inatt och var helt genomsvettig. Örk. Drömde en äcklig mardröm om gubben som var här igår. De var hemskt. Fy. Tänk om jag varit liten igen, då hade jag bara kunnat gå ner och lägga mig hos mamma och pappa. Men nu går inte de.

Studievägledarna är konstiga. Ville inte prata med mig igår, och inte idag heller. Störigt. Får prova sen igen. Engelskan är snart i mål. Inte alls långt kvar. KÄMPA.

Är skit glad för Björn kommer hem idag. Helt plötsligt hade han bestämt sig för att åka hem. Wiiiie va kul:) Så får jag se om jag åker med upp på lördag eller hur de blir.

Ska träna Cajim klockan fyra och rida Flisan innan de. Och klockan sex kommer Björnis. Jippy!

Nu ska jag fan läsa engelska.

Aj aj aj

vilken huvudvärk jag har. Piss. Och vi ska äta pytt i panna, urk.

Har läst ett halvt kapitel. Ska läsa andra halvan ikväll. Så hemskt tråkigt. Usch, hatar de. Men om två dagar är jag förhoppningsvis klar. Så ska jag "bara" skriva lite också.

Ska träna kvart i sju. Hoppas jag är piggare då.

Nej jag har inget vettigt att säga. Eller jo
Björn och Dan ska ha inflyttningsfest på lördag.  Jag hoppas att jag kommer:)

Hej!

Gimmie more;)

Fan va Brittans låt är bra. Den går om och om igen. Ooooh me like. Yummie.

Har varit i Växjö sen i torsdags och haft jättemysiga dagar med Björn. Och Dan. Haha, som egentligen skulle lämnat oss men de sket sig. Fast han tar så mycket hänsyn så har knappt märkt han. Tyvärr har han nog märkt mig:( Hoppas jag får hälsa på igen. Man vet aldrig. Men jag kommer aldrig i hela mitt liv säga att Thåström (stavar jag säkert fel som pricken över i:et) är bra. Blir hel deppig av hans musik. Och Växjö var jättefint, eller ja har ju mest eller nästan bara varit inom Campus. Längtar så enormt mycket till när jag flyttar. Skiter snart i vad jag ska läsa bara jag kommer dit. Pedagiken skiter sig nog ändå. Hjälp va fan ska jag välja för kurs??? Har bara en månad på mig att bestäma mig och jag har grymt mycket ångest vilket ingen verkar fatta. Men jag får väl försöka läsa mig till hur jag ska göra. Arh panik. Bara jag kommer iväg så jag i alla fall kommer igång så går de nog. Jag är ett jävla kontrollfreak och Björn är min raka motsatts. Men de ordnar sig. Hihi.

Har som sagt haft de underbart. Blivit massa pussar och kramar och mycket titta på tv. Göööött. Och jag överlevde tågresan. På båda hållen. Fast de blev knivigt när jag skulle hem så hjälpte Björn mig. Wonderful. Men nu är jag tillbaks till verkligheten. Uppstigning klockan sju imorgon och engelskan tynger ner mig som aldrig förr.

Varför kommer alla skumma tankar på en och samma gång?

Natti.

Like you just the way you are.

Yesterday
Var på Ikea med mamma. Handlade lite saker till Björn och pekade ut massa saker som jag vill ha när jag flyttar. Ska ju lätt ha en dubbelsäng. Handlade lite krokar och grejjer som mina halsband hänger på nu. Såååå nice. Också köpte jag en väska, en sån man drar efter sig på hjul. Som typ tanter har. Skit fräckt. Eftersom alla Björns saker kommer ta 50% av min packning så behövs en stor väska. Ser lite lökigt att gardinstången sticker upp bara.

På eftermiddagen tränade jag Cajim, han var busig som fan. Har ridit några gåner med titan bett nu, riktigt stor skillnad. Ska köpa ett, lösa bettringar kostar 1400:-  fasta ringar kostar 2200:- Inte så billigt men absolut värt pengarna.

Maria ska rida Flisan och Cajim under tiden jag är i Växjö. Gött.

Kvällen igår kollade jag fanimej på tv. Kan inte komma ihåg sist jag gjorde det. Skit längesen känns de som. Kollade Idol och House. Sen somnade jag i min goa säng.

Today
Gick upp 6.30, var ute i stallet vid sju. Red Flisan en timme i skogen. Sen körde jag syrran till stationen och efter de var de Cajims tur. Sen asade jag ut alla kamelerna. När de va gjort mockade jag sen gick jag in. Sov en timme innan mamma kom hem. Nu ska jag slänga ner lite kläder och sånt som jag ska ha med till Växjö. Inte så mycket för typ tre dagar men ja ändå. Hinner inte göra de imorgon eftersom jag ska rida innan jag sticker. Vet inte om jag ska ta med datorn? Kanske.

Kommer vara så jävla typiskt om jag typ missar ngt tåg eller hoppar på fel. Kan vara grymt förvirrad ibland.

Ska och sola också. Ser förjävlig ut. Usch. Och ladda mobilen med låtar. Får ju inte glömma lilla Timbaland. Han som får äran att vara med en hörna på min titel. Inte illa de.

:)

Meh, sover Dolly Parton på rygg eller?

Om inget...

Nu har jag precis ätit två stycken rostade mackor med jordsgubbsylt och ett glas Oboy. Yummie. Imorse var jag uppe vid sju. Var inte hungrig så det blev bara lite varm Oboy (jag är besatt), sen var jag ute i stallet. Red Flisan idag. Var över vid Maglabykärr i typ en timme. Det jobbiga är att man måste hoppa av. Två gånger. De har satt upp grindar så att rådjuren inte ska springa ut på vägen, det tycker jag är bra. Det är så jobbigt att hoppa av och på bara. Om Flisan kunnat hoppa 1.80 hade jag sluppit. Men det kan hon inte. Har hört talas om en häst som kan hoppa så högt, och den är typ världskänd.

Sen var de Cajims tur. När jag var tillbaka med Flisan var klockan nio och Torgny skulle komma och sko Cajim klockan tio. Perfekt! Slängde på grejjorna och gav mig iväg. Precis när jag kommit ut i skogen ser jag en bil komma in på gården. Åh nej, har jag hört fel? Var den nio och inte tio? Ringde till mamma och då var det hon som kört in på gården puuuh. 30 minuter senare ringer mamma "Han är här nu" jag svarar att jag är där om tio minuter. Full fräs i galopp. Efter mindre än en minut ringer hon igen "Jag såg fel, det var bara pappa som var här och hämtade några glas" Aaaaarh. När jag var tillbaka så putsade jag alla sakerna, guuuuud vad jag är duktig. Sen släppte jag och mamma ut Migge, Matilda och Precious. Tog en diskborste och gick lös på alla vattenkaren där ute + fyllde på vatten. Torgny var en timme försenad. Rätt tradit faktiskt. Hatar att vänta. När han var klar fick Flisan och Cajim också gå ut.

När jag kom in läste jag faktiskt engelska(!). Sen somnade jag en sväng. Beställde biljett till Växjö. Wiiiie. Åker klockan tolv på torsdag.

Nu ikväll har jag friserat Precious. Hon blev så snygg när jag var klar. Vi har fått hösilage nu. Det luktar så gott i stallet:) När stallet var klart blev de soffan och koll apå Södåkra (tror jag det hette). Var rätt roligt. Sen kom Maria och hälsade på. Imorgon klockan åtta är det Idol. Får man ju inte missa.

Imorgon ska jag rida Flisan på morgonen sen ska jag och mamma till Ikea. Klockan fem ska jag träna Cajim. Puuuh hästarna tar mycket tid nu. Om fyra veckor ska engelskan vara klar och jag vet om att jag kommer ha både panik och ångest när det närmar sig.

Gud vad jag måste sola. Shit. Hade jag helt glömt. Arh.

Satt och tänkte på allt jag måste köpa sen när jag ska flytta. Brödrost, plattång, hårfön, ett apotek, massa grejjer så jag kan baka, elvisp, och jag vill ha en fritös till mina pommes. Kaffekokare? Nej det behöver jag inte. Fast det är klart, om jag inte köper det kanske Björn inte vill sova hos mig. Alltså måste jag köpa kaffekokare OCH kaffe.

På min önskelista till jul ska det stå:
 
Önskar mig: Jag-ska-flytta-till-en-etta-saker.


Dagen efter...

Fy fan vad jag har ont i huvudet. Usch. Så fort jag rör mig känns de som om hela skallen ska sprängas. Aj.

Kvällen började ju då hos Jonte vid sju, trillade in en massa härliga typer och det dracks rättså rejält. När vi skulle ta tåget mot stan vid tjugo över elva var alla riktigt fulla. Hur kunde det hända? När vi kom in till stan blev de Utposten och lite shottar. Me like:) Sen var då frågan, vart ska vi? Att gå som 19 åring i Helsingborg en lördag kväll är inte kul för det går inte att komma in någon stans. De suger. Men så stack jag och Hanna till en fest mitt i röran och shottade ännu mer. Det var då vi började bli riktigt fulla. Vid två hade vi bestämt oss för att vi skulle till Cardinal. Så stod vi där i kön och jag hade ingen chans att komma in eftersom jag är för ung. Så jag bestämde mig faktiskt för att åka hem. Tidig hemgång. Men jag var så full så det spelade ingen roll. Så jag hamnade på 520:an igen! För jävligt. Också hade jag tur så mamma kom och hämtade mig på stationen. Hon vill inte att jag ska gå hem på nätterna. Men igår var faktiskt första gången som jag ringt hem en natt och bett om skjuts.

Det var jättekul igår, men mindre idag. Hanna och Caca är galna. Haha, men roliga. Mina strumpbyxor gick sönder så fick vi tag i nagellack och skulle laga, men det såg ut typ som jag hade en svart vårta på benet. Haha. Men det var bättre än inget. Och nu imorse när jag kollade på benet så har jag ett rivsår som är typ en decimeter långt och så är det mega svullet + lite nagelack. Gööött. Men de gör ont:(

Känns inte så jättekul att ha två hästar som ska ridas och att det ska mockas också. Men va fan. Man måste ju. Så jag ska gå ut i stallet nu och mocka, sen äta middag och sen rida. Tror jag pallar mer när jag ätit.
Min frukost idag bestod av: Ett glas vatten, ett mega glas oboy och en negerbulle. Bra Johanna. Stabilt.

Längtar faktiskt redan till nästa gång de blir partaj, fast jag är bakis. Så kul att träffa alla. Synd att Björn inte är med bara. Men när han kommer hem ska de festas:) Wiiiiiie.

Nej nu ska jag ut i stallet.image34

På hugget.

Jag trodde ju att jag skulle få en lugn hemma kväll igår men INTE. Tobbe ringde sen kom han och hämtade mig och vid halv nio satt jag på tåget på väg mot Helsingborg. Först spelade jag och Tobbe biljard. De var riktigt roligt. Haha. Är inte så bra på biljard menTobbe gav mig ltie tips så emellanåt låg vi till och med lika. De va kul. Nästa ställe blev Utposten. Tog lite dricka och jag tog en påse chips. Mums. Vidare mot Tempel där vi mötte resten av gänget. De var kul för de var så längesen jag träffade alla. På Tempel satt vi i typ en timme sen började vissa tycka att de var lite segt så då gick vi ut också stod iv där på gatan. Jaha vad gör vi nu? Två stycken ville till Cardinal, två ville in på tempel igen och jag och Jonte villte äta. Så de fick bli så. Tog oss varsen kebab och snackade skit i typ en timme. Konstaterade att vi inte var så särskillt sugna på att festa vidare. Så vi traskade mot Knutpunkten och bestämde oss för att 520:an hem. Fast att jag förra fredagen svor att jag ALDRIG MER SKA TA DEN JÄVLA BUSSEN, så gjorde jag de igen. Träffade Sanne på bussen, hon var brun som en neger och jag blev avis. Slängde av Jonte vid stationen och jag hoppade av två senare för att GÅ hem. Pratade med Björn hela tiden i luren så de var bra, hade sällskap hela vägen hem. Tack Älskling:) Var i säng vid fyra.

Vaknade halv nio, inte fått mer än fem timmars sömn. Gick ut i stallet och red Cajim en låååååång runda. Jättefint väder. Älskar hösten. Sen släppte jag ut hästarna och efter de var de i bilen och raka vägen mot Jonstorp. Hämtade Precious där och släppte in henne till de andra galningarna. Sen mockade jag, fyllde på spån, fyllde på vatten, sopade, putsade träns + benskydd, sopade av sadelkammaren och gick in. Slängde mig i sängen halv tre och för en kvart sedan vaknade jag av att Tobbe ringde. Det han ville berätta var hur sjukt full han var igår, och att han sovit ända tills nu och kände sig riktigt utvilad! TACK FÖR DEN! Själv så kan jag glömma att få vila mer. Måste städa rummet lite snabbt, ta reda på när fan vi ska äta???? Är mega hungrig. Sen måste jag finna något i min garderob att ha på mig. Vet typ 50% av de jag ska ha på mig:) Sen är frågan om jag hinner/pallar/behöver sola. Känns som ett stort NEJ just nu.

Fest hos Jonte ikväll. Frågan är om man orkar mer utgång. Kanske. Svider i plånboken bara.

SKÅL!


RSS 2.0