Häst-längtan

Idag har varit en bra dag! Klockan halv tio befann jag mig på Videum för att gå på ett möte och skriva på anställningsbevis. Nästa vecka får jag veta när jag börjar. Jag vet att det är ett tråkigt och hårt jobb men framför mig ser jag bara en sak: PENGAR. Usch vilken hemskt människa jag är, men pengar gör livet lättare att leva och det vet nog alla som en gång fått smaka på sötman.

När mötet var klart gjorde jag övningsuppgifter i fonetil (snart dags för tenta), vid lunch traskade jag och Hjördis bort till slottet för att sola en timme. Det var skönt. Vid två blev det hem för en smörgås och sedan gick jag kulturrundan med Hjördis. När jag kom hem duschade jag och traskade sen bort till B. Dan och Johanna var också där. Det bjöds på grillade kotletter, potatisklyfter och sallad. Jättegott.

Nu ikväll har jag och B bara latat oss. Bakat lite negerbullar och jag har nyss klippt hans hår. Är hemma hos mig nu. Ska sova här inatt, känns som det var jättelängesen.

Pratade nyss med mamma. Snart dags för 3-årstestet. Ska bli jättekul och spännande. Men hur det än går så har målet varit att Precious skulle vara inriden till testet vilket hon är nu så det får man vara nöjd med. Hon är en riktig pärla.

Jag saknar att rida jättemycket. Speciellt nu när det är så fint väder. Men det är inte lång tid kvar till det är sommarlov. Då blir det massa ridning och pyssel i stallet. Kul!!! Längtar...
image50
Flisan <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0