Film på Precious

Det här är första gången jag rider Precious sedan jag red in henne. Hon har dessutom vilat sedan i november. Om man aldrig sysslat med unghästar kan detta se väldigt kul ut. Först hänger jag på henne för att hon ska vänja sig vid ngt tungt i sadlen. Lite senare sitter jag upp och hänger fram på halsen. Om man sätter sig rakt upp direkt kan dem bli rädda när dem ser en sitta högt ovanpå dem. Jag sitter även framåt lutad hela tiden för att undvika att aldrig hamna i bakvikt. Det ser som sagt lite lustigt ut + att jag bara rider på sommrarna nu och ibland när jag är hemma och hälsar på. Jag är alltså så mycket ur form som jag kan vara. Nu har jag ursäktat mig färdigt.
på nästa film har vi kommit igång och börjat trava. Det går alldeles för sakta men jag vill inte pressa henne för mycket. Försöker inte få henne att gå i form utan bara till att trivas med att jag sitter och skumpar på henne. Men till påsk blir det andra bullar, då för fröken minsann kröka lite på den där halsen.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Det ser ju riktigt bra ut gumman! Där har du en energibomb ser det ut som =)

2009-03-22 @ 21:36:22
URL: http://bumbijenny.blogg.se/
Postat av: Johanna

Hehe ja jag hoppas att hon kan bli fin efter massvis med träning i sommar. Ska bli kul!

2009-03-22 @ 21:57:19
URL: http://jhs.blogg.se/
Postat av: Helene

Jag har aldrig förstått hur man kan höja och sänka sig i ett annat tempo än hästen xD Har provat detta nån gång, men helt omöjligt!

2009-03-22 @ 22:59:28
URL: http://lifeofhelene.blogg.se/
Postat av: Johanna

Hahaha! Det är nästan svårare att sitta ner:P

2009-03-23 @ 08:43:14
URL: http://jhs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0