Weekend i Lofsdalen (fredag)

Klockan elva i torsdags natt åkte jag, B och Hjördis till Ljungby. Där mötte vi Sune och Birgitta. Vi tog volvon medans Sune och Birgitta körde Binas bil. Det kändes lite jobbigt att ha 9 timmar i bil framför sig. Vi hade bara lyckas sova en timme på kvällen så vi var jättetrötta. Men vi hade gjort mysigt i bilen med härlig musik och massa gott. Så här såg det ut på vägen upp:

Vi körde mot ljuset så det blev soluppgång ganska snabbt. Det var riktigt mysigt och fint.

När klockan närmade sig 5 var det dags för lite frukost. Vi hittade en fin rastplats som vi stannade på.

Vi var framme runt 10 tiden på morgonen. För att inte riskera att somna så började vi jobba direkt. Vi delade upp oss och alla hjälptes åt. Några packade upp, några skruvade upp hyllor, andra bar kartonger osv. Det var fulltös hela tiden! Bina har hittat en fantastisk stuga men en obeskrivlig utsikt. Den ligger perfekt och innuti var den perfekt. Jag hade absolut kunnat tänka mig att bo så!
Sune och Lovisa i Lovisas nya rum som har en söt fondvägg!

Så här ser vardagsrummet ut:

Hallen:


Matplats:

Utanför stugan var det jättefint. Hjördis blev kär direkt. Hon låg på trädäcket och solade, ibland tog hon en tur i skogen, när hon blev törstig gick hon till bäcken som rinner vid Binas stuga, och det bästa av allt: hon kunde vara lös!

Utsikten, det var fortfarande snö på berget trots att vi hade 25 grader varmt:

Den här lilla stugan var jättefin, där kan man bo om man hälsar på!

Hjördis älskade bäcken:





Vi gick och la oss tidigt eftersom vi varit vakna i mer än ett dygn. Alla var helt slut med supernöjda efter dagens insats!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0