Skogen och stan.

Vid halv två gick jag och Hjördis ut på en lång runda i skogen tillsammans med Maya och Corey. Solen var framme och jag kände mig piggare och gladare än på länge. Jag behövde verkligen sol! Det känns mer och mer bekvämt att prata engelska, men det är så jobbigt när man inte hittar ord för vissa saker. Jag kan dessutom inte prata så nyanserat som på svenska. Använder samma ord hela tiden känns det som. Maya vill ha en norfolkterrier, hon tycker det är så skönt att Hjördis inte bryr sig om att jaga bilar eller människor. Jag vet inte om Hjördis företräder den korrekta bilden av hur en norfolkterrier uppför sig. Jag har träffat några som är ganska glada i att jaga bilar. Men när de inte är i grupp så är de allihopa helt underbara. Bäst att ha att göra med en åt gången tycker jag:)

B var hemma ifrån skolan vid halv fyra så då brummade vi ner till stan. Var inne på systemet och köpte några öl och en flaska rött. Nere i skåne väntar mer öl och vin så det var inte lönt att handla för mycket. Sedan köpte jag:

en tunika från BikBok. Det var 30% rabatt idag tydligen så den kostade bara 139 kronor. Perfekt för en halvfattig student!

Köpte även dessa fina spetshandskarna ifrån Lindex för 79 kronor. En härlig och annorlunda accessoar som kan piffa upp en hel del.

Blev även någon lite present och lite julklapps snören och sånt. Sedan var vi på netto och skulle försöka hitta något att äta till middag. Men det fanns inte så mycket att välja på så vi köpte varsin kebabtallrik istället. Gott!

I stan var det väldigt mysigt. Jullamporna var uppsatta och det var julpynt i de flesta av affärerna. Det är ju trots allt första advent nästa helg! Tyärr var såklart läppbalsamet på Body Shop slut. Jag får väl gå dit om ett tag igen och se om det har kommit in. Måste ändå handla massa julklappar.

Ikväll blir det idol och lite godis skulle jag tro. Imorgon blir det plugg.

Hoppas ni får en trevlig kväll!


Fick förresten ett mejl idag från handledaren. Hon berättade att vi ska få responsen på måndag. Och sen fick vi uppgifter och saker att tänka över till måndagen. Så nu är helgen minst sagt räddad. Suck... Men jag är glad att jag har fått något att arbeta med i alla fall. Och på måndag ska vi sätta upp konkreta mål för resten av uppsatsskrivandet vilket känns riktigt bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0