Blöta fötter.

Idag blev jag påmind om den plats som jag bor på. Jag bor på en regnig plats. På förmiddagen var det inget regn så då gick jag glatt till bibblan utan jacka, det ångrade jag verkligen när jag tittade ut från bibblan. Träffade Maja över en fika och under tiden vi satt och pratade blev det uppehåll så då bestämde vi oss för att gå och det var tur för sedan började det regna ännu värre. Vi klarade oss precis. Regnet fick mig i alla fall att börja fundera över lämpliga skor till hösten och vintern. Varje höst köper jag billiga stövlar från skopunkten som det oftast går hål i och som suger åt sig vatten vilket gör att stövlen inte sitter lika tight längre. Så nu funderar jag på om jag ska lägga en enorm summa på ett par snygga och vettiga stövlar.

Ovan på allt så frågade Helene om jag ville med till stan imorgon, det ser ut att bli en mörk dag för min plånbok imorgon. Om jag hänger med så måste jag gå in i min favorit-skoaffär: DNA Shoes. Har spanat in dessa bland annat:

Dem kostar 1795 kronor vilket är på tok för mycket för en student. Men jag kanske kan hitta något liknande som ligger på runt tusenlappen. Om jag köper ett par rejäla stövlar borde jag kunna använda dem länge (intalar jag mig själv och det kommer även att bli min ursäkt om jag köper ett par stövlar).

Usch vilka bekymmer. Tror jag ska läsa lite om nykritik för att få något annat att funder över.

Kommentarer
Postat av: Birgitta

Stövlarna du spanat in ser skitsnygga ut!! Du är värd ett par rejäla stövlar efter att ha jobbat hela sommaren. Kram

2009-09-04 @ 07:58:33
Postat av: Johanna

Jaa visst är dem snygga! Fortsättning följer på stövel-problemet:) Kramar!

2009-09-04 @ 11:24:34
URL: http://jhs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0