Lite äckliga bilder.

Igår fick jag en otrevlig överraskning när jag kom till stallet. Flisan har sedan ett tag tillbaka en "knuta" vid armhålan. Det är svårt att förklara vart den sitter men hon fällerl liksom in sitt ben in i armhålan när hon sover och ju tyngre hon är desto värre bli bulan. När hon var dräktig var den som värst. Men igår när jag kom till stallet såg den ut såhär:

Hon hade jätteont så det var svårt att rengöra. Men till sist fick jag bort det värsta men så fort man klämmer på den så kommer det ut ännu mer. Äckligt! I sommar när det är torrt och fint ute så ska den opereras bort. Stackars Flisan :(
Såhär såg det ut imorse:

Jag klippte bort allt hår runt omkring, blodet klumpar sig i håret så jag tänkte att det nog kunde vara smart att klippa bort det så att man kan komma åt och tvätta ordentligt. På nästa bild kan man se det ganska stora hålet som är boven i dramat (eller egentligen är det väl knutan som är boven).

Hoppas att det snart blir bättre!



När jag kom hem från stallet tog jag och B en promenad ner till stan. Vi åt lunch där, varsin Casalinga. Väldigt gott. Och jag köpte en kjol som jag ska ha på mig ikväll. Idag är ju dagen då det händer. Som jag längtar. Wiiie så kul.

Vi orkade inte gå hem så vi tog bussen, träffade Magnus där (Fridas Magnus), han har varit på ett lyxhotell och lirat poker. Ingen alls som är avundsjuk. Men jag vet en tjej som blir glad ikväll i alla fall:)

Nu ska jag gå ut med söta Hjördis och sen blir det duschen.

Kommentarer
Postat av: Frida

ja han sa att ni var ute och svirade :) sjukt att de rånade casinot idag,tur han var hemma då..isch!

2010-03-06 @ 17:31:06
Postat av: Johanna

Jaa det var tur så att han slapp vara med om det eländet.

2010-03-07 @ 10:56:49
URL: http://jhs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0